Forum.Over.Net

Odgovori: In kaj je narobe s tem, da sexaš in še zaslužiš zraven?

Pregled teme
dummy
realno gledano je napisal/a:
Hodim v službo, kjer delam kot žival za minimalno plačilo, vsi me jebejo v glavo, odkar sem ločena nisem sexala......zakaj ne bi začela z najstarejšo obrtjo....končno bi sexala pa še pol plače bi lahko zaslužila v enem vikendu. Resno razmišljam o tem. Ne vem zakaj se vse zgražate nad tem...
Realno gledano, ti nihče ni dal odgovora na povsem realno vprašanje. Moj nasvet je naslednji:

Pozanimaj se in poskusi, če ti to paše. Ali bolje rečeno - odgovarja. Realno gledano, bi se dalo kaj zaslužiti, lahko fašeš kakšno bolezen, upajmo da ne najhujše (AIDS).

Če boš pa zaslužila za pol plače v enem dnevu - pa ne vem čisto. Lahko da ja, lahko pa si boš morala omisliti kakšnega zvodnika, ki te bo varoval - in boš morala dati kaj stran.

Konkretno pa poznam eno punco, staro približno 35, lepotička. V grobem je bila moja stranka za najem neke opreme - a mi je bilo jasno, s čim se bavi. Tega tudi ni skrivala - pa tudi če si kaj vprašal, ti je povedala kdo so bile njene stranke.

Ona se je nehala ukvarjati s tem, ker je imela kot zvodnika enega lenega črnogorskega mafijaša. Ni je varoval, pa še skoraj ves denar ji je pobiral. Zvodnik si je omislil hud mercedes, kjer je samo gorivo dnevno stalo precej. Pa še dosti tega je bilo.

Potem pa je dobila tisti virus na materničnem vratu - in naši vrli doktorji so ji to 'popraskali' in 'porezali'. Na koncu mi je sama rekla, da je več na bolniški kot na 'delu'. In materničnega vratu tudi že skoraj nima več.

In je nehala s tem. Ukvarjala pa se je eno 10 let s tem. Vmes je rekla, da je bilo 4-5 nevarnih situacij, ko so jo stranke hotle pretepsti. Poklicala je policijo, a so se policaji norčevali z nje ('si dala noge narazen - kaj zdaj cviliš'). In takrat je videla, da brez zvodnika ne bo šlo.

V grobem, da ne bo kdo imel kakšnih čudnih misli, ženska je imela odprt s.p., imela je najeto neko opremo pri meni, a je v grobem povedala kako to gre.

V bistvu pa sem ji jaz svetoval, da naj neha s tem, ker denarja nima, zdravstvene probleme hude, ter sam fajt s tem zvodnikom.

Pa da si ne boste mislili, prijetna in inteligentna punca je to bila. Ter šolana tudi - univerzitetna diploma.
Citiraj
si kar si
Ne vem zakaj te tako zanima kaj si mislijo drugi...ce razmisljas o tem potem bi morda bila dobra v tem, moras pa biti malo border line osebnost, clovek, ki tvega, drugace se v tem ne bos nasla..:-)
Citiraj
Vilko
Po mojem, nič!
Sex je postal v družbi pod posebno lupo v časih, ko so razne religije upravljale, kaj je prav in kaj narobe s seksom. In dokler še ni bilo preproste in zanesljive kontracepcije, je bilo to smiselno, kajti takrat so bili često žrtve nepremišljenega seksa nezaželjeni otroci in njih mati.
Danes, ko ženska lahko upravlja s svojim telesom, pa so te verske in moralne prepovedi odveč.

Edini seks, ki ga ne odobravam, je seks pod prisilo. Če pa je sporazumen, se ne bi smel nihče, prav nihče, (tudi država in cerkev ne!) v to vmešavati.
Citiraj
meظ
Ok no lej če mislš d si top zakaj ne daš slike gor? In lej sej je lepo d mate nekatire toliko samozavrsti ampak iz izkušenj poved da če se delaš neki vau te lahko pribije na trda realna tla. Rečeš si samo
Lepa si ne pa Omg si najlepša vsak bo padel nate ker to je samovšečje.
Citiraj
tvoja prava odločitev
realno gledano je napisal/a:
hj.lhl je napisal/a:
nobena pri 40 ne zgleda bolje kot 20-letnica oz. kak je sama pri 20 zgledala. samo sprijaznit se nočete z leti, vprašajte moške, vsak bo raje mlajšo in ja, leta se vam opazijo. tudi 30-letnicam.
Ne razumem, zakaj mi zdaj na vsak način hočeš dopovedati, da moških ne zanimam, če so pa moje izkušnje drugačne. Zdaj me moški veliko bolj občudujejo kot pri 20. Jaz vem, da ne zgledam kot 20-letnica, niti nočem tako izgledat, ker pri 20 ima marsikatera še otroške poteze, jaz sem jih recimo imela. Razcvetela sem se tam nekje pri 28 in zdaj izgledam top, prava ženska, tega se zavedam.
oglasi se, da skupaj dober biznis nardiva, pa ne premisli se, ker se zelo splača, mam izkušnje

051 792 866 kadarkoli
Citiraj
rezultat
in kako se je avtorica odločila? bo ali ne ...
Citiraj
Popay
tukej ji vsi odsvetujete ta "posel", pozabljate pa, da je punca ločena in že nekaj časa brez sex-a. Torej si ta sex tudi želi, razmišlja pa tako, da združi užitek z koristnim. Sexala bo s tistim, ki si ga bo sama zbrala od tistih ponudb, ki jih bo imela in v čem je fora potem, da ji tukej solite pamet!? Če pol tega drži o njenem izgledu bo imela ziher dost strank. Tudi sam grem raj sexat z eno od 30 do 50, kot z 20 letnico, samo raj umrem kot plačam ta užitek. Tiste so pa sploh hude, ki tumbajo,da pa zdej nekdo, ki ima faks more zaslužiti več kot 800€. Res se vprašam, kdo jim je dal faks, ko take izjavljajo. V Slo. imamo res hudo tehnologijo in še bolj vrhunsko industrijo, da bi vsi z faksom komot zaslužili od ene 2000 jurjev več, hehe.... buče.
To je tudi res, da ene ratajo res prave ženske šele v letih tam po 25 letu recimo. Sem imel sošolko, človek,...... noben je tud pošlatat ni hotel v osmem razredu OŠ, tako je bila nikakva. Pa sem jo videl čez ene 15 let... ni bilo za verjet kar sem videl, jebat ga, dočim tiste , ki so kao bile lušne za šlatat kot najstnice pa tuga od tuge.
Citiraj
KDO ZNA RAZLOŽIT?
e.maser je napisal/a:
ja ja, seveda je napisal/a:
e.maser je napisal/a:
V tujini je to bolje plačano.Moja "sodelavka" je odšla,sedaj če želiš se lahko pridružiš.Delujem v LJ.
In zakaj bi se ti pridružila? Da ji boš pobral 40% zaslužka? Kar sam se znajdi in kasiraj s svojo ritjo!!
50% zaslužka pri trojčku.Pošteno se deli.Ker si ogromno punc želi trojčka.Tudi punce,mame,zdravsnice,odvetnice,ki pridejo na masažo,pridejo zato,ker si želijo uresničit fetiše.
50% zaslužka pri trojčku............???
Citiraj
bičebilahko
glej...jaz tega ne bi mogla, če pa ti lahko, pa kar daj. pa saj se vsi na nek način prostituiramo v svojih bednih službah - no vsaj tisti, ki imamo bedne službe in ali bedne šefe.
če bi jaz imela v glavi pošlihtano, da bi lahko seksala kar vsepovprek, bi se mi zdelo tole bolje, kot pa prenašanje moje tupe šefice.
go for it...če ti ne bo, pa še zmeraj lahko nehaš.
Citiraj
Rok-1
Z moje strani ni čisto nič narobe, kar se tebe tiče.

Zna pa ti povzročiti probleme v zvezi s samospoštovanjem, razumevanjem same sebe in velike probleme s čustvi - predvsem do sebe, pa tudi v zvezi do partnerja.
Ljudje pač povezujemo seks s čustvi, odnosi in predvsem pojmom intime.
Citiraj
Felicija
In pol k tebi hodijo taki kot je Mavro,... bljak, fuj.... Se reje slečem in nastavim enemu v redu kmetu.... če že moram izbirati....

Za tako delaš moraš biti že prizadet na nek način ali zadrogiran ali obubožan,....
Citiraj
Felicija
Ma bolani ste vsi v glavo....

Ne vem zakaj moški ne kupujete še žen pa otrok, pa seksa.... Pa poljubov, pa objemov.

Moj cenik:
1. poljub 50 evrov,
1. objem 100 evrov.
Zakaj bi se dajala sploh dol, če lahko s poljbi in objemi zaslužim neomejeno bogastvo....

No sedaj se pa v vrsto postavite pa seveda ne pozabit na keš.....

Moški ste itak zabiti, zato pa plačujete....
Citiraj
e.maser
ja ja, seveda je napisal/a:
e.maser je napisal/a:
V tujini je to bolje plačano.Moja "sodelavka" je odšla,sedaj če želiš se lahko pridružiš.Delujem v LJ.
In zakaj bi se ti pridružila? Da ji boš pobral 40% zaslužka? Kar sam se znajdi in kasiraj s svojo ritjo!!
50% zaslužka pri trojčku.Pošteno se deli.Ker si ogromno punc želi trojčka.Tudi punce,mame,zdravsnice,odvetnice,ki pridejo na masažo,pridejo zato,ker si želijo uresničit fetiše.
Citiraj
bcx
Sicer je moj komentar malo off the topic, ampak jaz sem tudi ena takih, ki sedaj, pri 39 letih izgledam dosti boljše kot pri 20 - ih. Včasih me ni nihče pogledal, sedaj vsi komentirajo, kako dobro izgledam. Pa se nič ne duvam, oblačim se športno (All star superge, oprete kavbojke - ker mi ta stil paše). Tudi moja mama je najbolje izgledala pri zrelejših letih. Ženska izpili svoj slog, postane bolj samozavestna...
Glede prodajanja telesa za denar pa se jaz osebno nikakor ne strinjam. Avtorica, pomagaj si drugače. Dodatni denar zasluži z dodatnim delom, odpri podjetje, karkoli.,...Ali pa išči novo boljšo službo. Da imaš faks in zaslužiš 800 EUR, ni OK. Vem da obstajajo firme, ki ponujajo tako malo. A obstajajo tudi firme, ki ponujajo 1500 EUR neto.
Ni nemogoče. Jaz sem bila ena taka, ki sem hotela zaslužiti več. In mi je uspelo, odprla sem svoje podjetje, sčasoma dobila močna zastopstva in si tudi začela izplačevati lepo plačo.
Če se boš prostituirala, se boš počutila najbolj umazano, tisti denar ti ne bo nič pomenil, z parfumčki in dragimi oblekami se boš res kitila, a boš s tem samo zakrivala svoj sram.. okolica te bo zasmehovala, vedno boš k...... Zato dekle, nikar ne delaj tega.
Citiraj
prva stranka
jnrfwsrg je napisal/a:
Javi se, če ko se boš zato odločila. To je, razen za itak zelo ranjene ženske iz otroštva na takšne in drugačne načine, skrajno ponižanje same sebe. Sigurno se boš zasovražila, sigurno se boš zagnusila sama sebi ...
Pa verjemi, da ne boš imela stranke a la James Bond, prišli bodo najrazličnejši moški, ki bodo neurejeni, mogoče celo smrdeči po alkoholu ali cigaretih, z vampom, da ne bodo videli svojih nog ... Moški, ki te bodo zelo odbijali na prvi pogled. Boš zmogla oralno zadovoljevanje, sex z njimi, pa boš zmogla poleg tega ohraniti svoje dostojanstvo?
Jaz rečem, da bi delala vse, prodajala se pa ne bi, nikoli, mislim,da bi raje umrla kot se ukvarjala s prostitucijo.

Stranko si sama izbere takšna kot ji odgovarja....
Citiraj
ja ja, seveda
e.maser je napisal/a:
V tujini je to bolje plačano.Moja "sodelavka" je odšla,sedaj če želiš se lahko pridružiš.Delujem v LJ.
In zakaj bi se ti pridružila? Da ji boš pobral 40% zaslužka? Kar sam se znajdi in kasiraj s svojo ritjo!!
Citiraj
jnrfwsrg
Javi se, če ko se boš zato odločila. To je, razen za itak zelo ranjene ženske iz otroštva na takšne in drugačne načine, skrajno ponižanje same sebe. Sigurno se boš zasovražila, sigurno se boš zagnusila sama sebi ...
Pa verjemi, da ne boš imela stranke a la James Bond, prišli bodo najrazličnejši moški, ki bodo neurejeni, mogoče celo smrdeči po alkoholu ali cigaretih, z vampom, da ne bodo videli svojih nog ... Moški, ki te bodo zelo odbijali na prvi pogled. Boš zmogla oralno zadovoljevanje, sex z njimi, pa boš zmogla poleg tega ohraniti svoje dostojanstvo?
Jaz rečem, da bi delala vse, prodajala se pa ne bi, nikoli, mislim,da bi raje umrla kot se ukvarjala s prostitucijo.
Citiraj
e.maser
V tujini je to bolje plačano.Moja "sodelavka" je odšla,sedaj če želiš se lahko pridružiš.Delujem v LJ.
Citiraj
hm...
hj.lhl je napisal/a:
nobena pri 40 ne zgleda bolje kot 20-letnica oz. kak je sama pri 20 zgledala. samo sprijaznit se nočete z leti, vprašajte moške, vsak bo raje mlajšo in ja, leta se vam opazijo. tudi 30-letnicam.
Tudi tole ne drži :)))
Citiraj
hm...
hlulllgl je napisal/a:
zato, ker eni stari noben ne bo plačal za sex ;) imajo raje 20-letnice
Tole pa vsekakor ne drži :-)))
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.