Odgovori: zadnji pogon

Pregled teme
alfaa
Alfa je neupravičeno umaknila zadnji pogon.zato se pa v zraku obuvajo.to je božja kazen.če ne bi to naredili,bi bili boljši od bmw.
Citiraj
IztokFranko
Ocka* je napisal/a:
Se popravljam, z zadnjim pogonom. :)
Citiraj
Ocka*
IztokFranko je napisal/a:
Modele z zadnjim modelom ;) slisi se strupeno hehehe....
Citiraj
alfaa
IztokFranko je napisal/a:
Zadnji cajt bi bil.prvi pogon je delo hudiča.jaz mam eno 166 tko z turbo motorjem in avto je vse v vsemu super.rešil sem tudi tisto z izpušnimi ventili,ki niso tak bav bav ampak šel mi je en ležaj na blajerci.ni velik strošek in ,če bi voz imel zadnji pogon bi ga z veseljem spravil v pogon.tak,ga pa ne bom.naj čaka.
Ni ga čez zadnji pogon,seveda na avtih l2000 pa novejši.uno iz 90 tih let so res bili malo problematični v snegu.kar je res je res.
Citiraj
bmw,
Bmw gre po snegu,seveda govorim o e39 seriji,ki ima podvozje zelo dobro.kockica pa ni šla nikamor.bila je prelahka odzadaj.te modeli potem so zelo usklajeni pri teži.jaz sem tudi pozimi strahoma vsedel v mojga ampak brez razloga.pa so ble gor neke čudne gume.nokian al kaj vem kaj.šel je ko metek.
Citiraj
IztokFranko
pogon avta je napisal/a:
Alfa Romeo bo v bližnji prihodnosti predstavila modele z zadnjim modelom.
Citiraj
največ o zadnjem pogonu
rrrrrreeeeeeee je napisal/a:
Znam brati ja, zadnji pogon vozim že dolgo..., zelo zmogljive bencinske verzije...., zato vem kaj pišem. Zate težko verjamem da voziš zadnji pogon, poleg tega je pa povsem nelogično, da se dnevno voziš praktično po poligonih za vojaška vozila in kljub temu drajsaš zadnji pogon kljub toliko težavam kot jih imaš.
Citiraj
kr_ena2 nepr.
OMFG je napisal/a:
Sploh če ne znaš vozit zna bit velik problem. Avtomobile z zadnjim pogonom ima moj partner že več kot 7 let (ne le enega), pa z nobenim še nikoli ni imel težav. S tem, da imajo moji starši vikend v takšnih rovtih, da sosedje puščajo pozimi avtomobile pod hribom in gredo domov peš. Mi smo prišli komot gor, le rikverc smo se peljali 10 najhujših metrov in to po precejšnjem snegu :) Zanimivo pa kdo je vedno najbolj pameten - tisti ki v življenju ni imel avto na zadnji pogon seveda :)))) Seveda pa ni bila neka korejsko-italijanska škatla ampak bavarec (še bolj znorite od faušije 3, 2, 1, zdaj!). In to 17 let star, tisti o katerih imate toooooolikooooo za lapat tukaj gor (mislim da okoli 15 tem le v zadnjem tednu). Ta, ki ga imama sedaj in je za povrh še diesel pa tudi nima nobenih težav pozimi. Tudi med letošnjim žledom ne. Ampak kot pravim - najbolj glasni vedno tisti, ki v življenju niso vozili tak avto. So pa res kompleksi in to hudi v naši državi, nisem videla še ene tem odprte o Peugeotih in Renaultih in njihovih voznikih, le določene znamke povzročajo hude probleme nekaterim :)))) Pa tudi, če kdaj ostanem sredi snega, ne skrbi, imam polno asistenco :) Ti se samo pelji mimo in se smej, potem pa leti napisat na mon kako si videl bmw-ja sredi snega in še pljuvat kako je to en zanič avto, medtem ko ti bo prihajalo kot še nikoli :) Eni ste res toliko obremenjeni z drugimi, da se človek vpraša, če sploh počnete še kaj drugega v svojem življenju oziroma ali ga sploh imate. Drugače pa taktika teh, ki imajo zadnji pogon in živijo v hribih - kakšna vreča cementa ali dve v prtljažniku, pa dobre gume ali verige ko je najhujše. Toliko, da ti spet dam material za norčevanje, ker vidim da nimaš lajfa pa to. Pa lep pozdrav :)
Citiraj
zadnji pogon
Tara_S je napisal/a:
Bo držalo.tam kamor ni prišel fičo po snegu ni prišel noben,razen kakšni terenci.
Citiraj
Tara_S
Fičo. Zadaj motor(ček), zadaj pogon. Povsod si prišel z njim. Pa celih 120 km/h je šel.
Citiraj
bridgestone,,
Ne vem zimske ampak letne bridgestone gume niso kaj prida.imel sem S02 in potenza,ampak trde ko svinja.na 12 tisoč km so ble vse štiri praktično za v smeti,kljub temu,da vozim bolj po penzionersko.ne morem druzga rečt.zadnje zlizane popolnoma do konca.pa ne samo kakšni robi,ki bi blo podvozje krivo.
Zimskih pa nisem probal bridbestone nikoli.good year vem,da so vrhunske.
Citiraj
rrrrrreeeeeeee
največ o zadnjem pogonu je napisal/a:
Mislim, da sem imel Bridgestone Blizzak, vem, da so bile med najdražjimi. Ma očitno ti ne znaš vozit oziroma nimaš pojma glede na to kakšne stresaš tu gori. Bi te rad videl, kako bi speljal klance, kjer sem sam obstal (ti bi itak verjetno že dosti prej). Kok klancev si že prevozil? Ne znaš brat? Jaz jih dnevno ogromno! Kdo ma pol lahko več izkušenj? Po ravnini je lahko bit pametn!
Citiraj
največ o zadnjem pogonu
rrrreeee je napisal/a:
Eagle??? to so letne gume...., no očitno ne znaš vozit, zate je res bolje da imaš avto s prednjim pogonom, no še bolje zate pa je vozilo, ki ima gosenice, s tem boš premagal zasnežene klance.
Citiraj
rrrreeee
kajpagume je napisal/a:
Vedno odlične, mislim, da Goodyear Eagle al Bridgestone... pač najboljš kar se je dal kupt za sneg (sm gledal na testih) pa ni kaj dosti pomagal.
Citiraj
kajpagume
rrrreeee je napisal/a:
Kaj pa gume,kakšne si imel.
Citiraj
rrrreeee
največ o zadnjem pogonu je napisal/a:
BMW 5, letnik 2007... dobro, majhn klanc sm še zvozu ampak tkoj k je pršu mal večji pa da je bil sneg (pa je bilo lahko posipano) sem ostal na cesti. Če je bila cesta splužena in posipana je še šlo ampak žal ni blo vedno tako tko da ne ti meni o zadnjem pogonu, so pa v našem koncu kr fajn klanci, to moram priznati ampak tisti s sprednjim pogonom jih brez težav sfurajo.

Kar se pa ketn tiče, jasn, da sm jih dal na avto ampak veš kaj, do doma mi jih je zarad klanca že vse potrgalo in sm jih lahko samo še zabrisal v smeti...
Citiraj
največ o zadnjem pogonu
rrrreeee je napisal/a:
Očitno lapaš...oz. si imel zelo stara vozila..., pri BMW-jih je že skoraj dva desetletja načelo razporeditve teže 50:50 tako da to kar kvasiš so navadne traparije. To s cemenotm se je prakticiralo pri starih modelih, ko je bila razporeditev teže v 65:35.....tako da ne lupetaj v prazno.
Citiraj
zadnji pogon
Ja ,sedaj je verjetno bolj izpopolnjen zadnji pogon.ne da se primerjat z nekdaj,ko je bla lada.ko je zarosilo je šla povsod samo ne tam kam bi morala.to je bil hudo nevaren avto.
Citiraj
največ o zadnjem pogonu
zadnji pogon je napisal/a:
Pri Audiju si usekal mimo, enako pri BMW-ju..., ogromno modelov Audija ima Quatrro (4X4)....in to že navaden 1,9 Tdi....recimo A4..., BMW X-ov (ne mislim serije X), od serije 3 naprej....recimo 320 dX...itd...tako da je izbor "cenovno ugodnih" vozil s 4X4 pogonom zajeten...
Citiraj
rrrreeee
največ o zadnjem pogonu je napisal/a:
Ne ti meni o tem, da gre zadnji pogon v snegu bolje! Imam toliko izkušenj z zadnjim pogonom kot jih ti ne boš imel nikoli! Malo snega in klanec pa je zadnji pogon že skorajda fuč. Moraš fajn zalete jemat, izklaplat sistem proti spodrsavanju ampak slej al prej (če je klanec malo strmejši) obstaneš na mestu pa te noben bog več ne spravi naprej. Saj ti je jasno, da je trenje med zadnjimi kolesi in cestiščem enostavno manjše kot, če bi bil pogon tam kjer je mašina? Mogoč bi edin pomagal, da v prtlažnik ruknše par vrečk cementa pa gasa. Drugače pa ni šans. in to govori nekdo, ki mora vsakodnevno prevoziti veliko klancev in je imel dolgo pogon na zadnja kolesa, ki ga enostavno več ne želim - vsaj dokler bom živel v hribih, na ravnini je pesem drugačna.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.