Forum.Over.Net

Odgovori: Prva naloga nova delovna mesta-To mora biti naloga vsake vlade - da opravi nekaj dobrega za blaginjo vseh. ,Odhajajoča v

Pregled teme
vilid
nočemo neoliberalizma je napisal/a:
Ojla. Za besede, katere me sprašuješ, ti povem, da se prav nič ne razumem. Bolj kot berem, manj vem, kaj je prav in kaj ni. Zadevo sem samo posredoval za tiste, ki se razumejo na politične stvari.
Jaz vem samo to, ljudem dati iger, delo, plačo in pravno državo.
Citiraj
nočemo neoliberalizma
vilid je napisal/a:

Vilid, pa ja menda ne zagovarjaš neoiberalizem kot ga imajo ZDA?
Smo včeraj na protestih jasno in glasno povedali, da pri nas neoliberalizma ne bo!
Država naj kar še naprej ustanavlja delovna mesta v JS, te izkoriščevalske podjetnike pa bomo že prisilili, da zaprejo svoja izkoriščevalska podjetja in s tem rešimo uboge izkoriščane delavce.
Citiraj
res jeee
malaPika je napisal/a:
Bravo Pika!
Citiraj
malaPika
Odhajajoča vlada je poskrbela za nova delovna mesta - zaposlila je veliko ljudi, predvsem svojih. še zadnje minute kadruje :S

Vlada bi morala predvsem poskrbeti, da v naši državi nastane tako podjetniško okolje v katerega bi želeli investitorji priti. Pa tega ne naredi. V gosp. rabimo delovna mesta, ne v JS.
Citiraj
vilid
Prva naloga nova delovna mesta-To mora biti naloga vsake vlade - da opravi nekaj dobrega za blaginjo vseh. ,Odhajajoča vlada je pri tem krepko zatajila. Kako povsem drugače se obnaša politika v ZDA!
Prejeto
x
Franc

05:34 (Pred 1 h)


Kako povsem drugače se obnaša politika v ZDA, ki veljajo v teh krajih za vrhunski primer brezčutne neoliberalne države.

Glavna tema tamkajšnjih predsedniških volitev in hkrati stalna naloga vseh ameriških politikov je prav priskrbeti čim več delovnih mest, po možnosti tudi čim bolj plačanih.

Pri tem politiki z roko v roki pomaga tudi ameriška centralna banka, ki ima - za razliko od ECB - v svojem mandatu tudi skrb za polno zaposlenost.

In tudi zato je ameriška tiskarna dolarjev vseskozi v polnem pogonu.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.