Forum.Over.Net

Odgovori: Zaposleni na banki

Pregled teme
ahhh...31
z uslužbenkami za šankom isto počnete,pa nismo nič manj vredne....tolk o tem kok ste revčke!!!
Citiraj
morAna
se strinjam, aroganca se je izza šalterja preselila pred šalter ;)
Citiraj
a res?
Kdo pravi da ni božičnice?
Citiraj
smrekicaxyz
zato, ker ste tiho

če bi držali skupaj bi lahko kaj dosegli. ampak to je itak v sloveniji običaj. potem pa jamrajo kako slabo je.
Citiraj
Joj Slovenci
Bila.
Citiraj
hja
Taisti punce in fantje delajo po ukazu nadrejenih. Jim lezejo v rit, si brusijo komolce in delajo kariero. Na drugi strani lezejo v rit strankam, ki so premožne/slavne/pomembne ali se delajo da so. Vsi ostali so balast. Nimam empatije do bančnih uslužbencev. Si zaposlena na šalterju?
Citiraj
Joj Slovenci
Včasih, ampak včasih se je res dobro slišalo, če si bil zaposlen na banki. Zdaj pa tisti, ki so na banki, vedo da temu ni tako, da se ne delijo božičnice in razne nagrade med zaposlene. in stranke, ki vstopajo v banko so velikokrat polne same sebe in si mislijo, vi tukaj ste podn, jaz sem glaven. Zakaj se Slovenci obnašamo tako? saj zaposlena na šalterju nima blage veze s tem kaj se dogaja v SLO bančništvu, slišim poniževanja zaposlenih, da kradejo, poniževanja s strani strank, da ne bo pomote. zakaj gremo tako daleč, da nič dolžnim puncam na šalterjih vržemo vse na pladenj, kar odgovornim ne moremo. Punce in fantje so tam delavci, ki delajo za svoj kruh in preživetje družine...
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.