Forum.Over.Net

Odgovori: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!

Pregled teme
korintha
tebi se zdi plača 800 EUR za 5 ur na dan ušiva??
Citiraj
miš_maša
Prej ko boste dojeli poanto "hitre blagajne" v Hoferju, prej boste razumeli da je potrebno samo vse zložiti v voziček in da imajo za zlaganje v vrečke zelo velik pult pri oknu.
Osebno grem raje v Hofer kot pa da čakam v Mercatorju 20 minut v vrsti, pa sta pred mano samo 2.
Citiraj
popolnoma
Kaj se grejo švaboti je napisal/a:
Kaj se to grejo, ne moreš niti normalno zložit stvari v voziče, sja sploh nimajo pulta!!!! Halo?????
se strinjam! Brez odnosa do hrane-tudi zložena je tako-slabše kot v kakšnem skladišču!
Citiraj
hofer celje
je kar velik problem-ni važno kako dolga je vrsta ponavadi dela samo ena blagajna. to mi gre pa red na živce, da moraš potem tako dolgo čakati,da lahko plačaš.
Citiraj
2711
Od ta hitrih trgovin obiskujem samo Hofer in se prav zabavam, ko gledam vso to brzino. Ker nimam ne vem kako ogromnih nakupov, me to ne moti. Imamo zelo prijazne prodajalke oz. blagajničarke tako, da nas nikoli ne priganjajo. Prav tako me ne moti način v Merkatorju. Pač jemljem vse z dobro voljo in si mislim, da je življenje lepo, če razumemo drug drugega.
Citiraj
Rok-1
REs me presenečate s svojo "uvidevnnostjo in obzirnostjo". Pa z zmerjanjem tudi.

Sicer pa - če vam res paše - nimam nič proti...

Meni osebno pa te trgovine čisto pašejo; Tja hodim pod določene artikle ki so super, cene so sprejemljive, hitrost na blagajnah pa jim štejem v velik plus.
Vsaj ni tistega mečkanja, ki mi zamori duha a ga velikokrat srečam v kakšnih "Normalnih" trgovinah.
Citiraj
abcč
jaz pa tako neredim....ona lahko hiti do onemoblosti,plačam pa šele takrat ko imam vse nazaj v vozičku in nič prej,pa če mi vmes 100 X reče koliko naj plačam.
Citiraj
ojojoj.../ValsikoTZ
hahaha........ha.ha.ha
Citiraj
ValsikoTZ
Bodimo pošteni. Ponudba in pa delo prodajalk v Hoferjih in Lidlih je res katastrofa. In način kako oni delajo in kaj imajo, temu ne moreš reči prava trgovina. Sploh ne moreš narediti primerjava z ostalimi trgovinami. Jaz ko sem enkrat šel v Hoferja sem se počutil kot da bi bil na sejmu rabljene robe. Sploh zgubljat besede o teh trgovinah.
Citiraj
Robi...
saj ni treba je napisal/a:
Saj ni treba zlagati! Samo preložiš v voziček, zlagaš pa pri pultu, ki je za to namenjen. Moram pa priznati, da je bilo tudi meni poniževalno, da je blagajničarka tako hitra in moraš zelo hiteti, čeprav pošteno plačaš. Sčasoma pa sem pogruntala, da na ta način zmanjšujejo gužvo in da je na ta način veliko ljudi hitro postreženih.
Nekaterim nikoli ni prav....Jamrajo, če so trgovke počasne in je gužva..In jamrajo, če so hitre in ni gužve..:)

Meni nikoli ni problem zlagati tako hitro. Pakiranega sadja in zelenjave pa tako ali tako en rabiš zlagati iz vozička, ker ni označeno s kodo.
Citiraj
Mimoka
jaz že ves čas povdarjam in pravim da sta hofer in Lidl trgovini ki bi ju morali takoj zapreti in izgnati ven iz SLovenije. To prvič sploh ni trgovina, ampak ena navadna špajca, drugič imajo izdelke razmetane po trgovini da ti slabo pride, tako so trgovine včasih zgledale recimo v italiji, k so imeli vse zloženo kar po skladiščih. da seveda o obupnih blagajnah in prodajalkah ki se te hočejo znebit v 3 sekundah sploh ne govorim. Hofer in Lidl sta res beda od bede.
Citiraj
svoji k svojim
Meni je pa prav to hitro zlaganje kul. škoda mi je časa, ki mi ga zapravijo počasni kupci, ki se pred mano obirajo na blagajni.
Citiraj
minus minus
V Kanadi in Ameriki ti v določenih trgovinah res zlagajo v vrečke in tudi nesejo do avta, ampak se v zameno pričakuje kak dolar ali dva. Tudi vozičke posrpavljajo zaposleni, ni ti treba od avta spet čez celo parkirišče nazaj do trgovine. No, za take vrste usluge se ve, kam je treba iti. In temu ustrezna je tudi cena. Imajo pa tudi diskonte, tako kot mi.

In tako tam kot tudi pri nas, lahko človek izbira, kam bo šel. Ali so dodatne usluge vredne tistih 10-20% višjih cen ali ne?
Citiraj
nezaželenost
Kaj se grejo švaboti je napisal/a:
Kaj se to grejo, ne moreš niti normalno zložit stvari v voziče, sja sploh nimajo pulta!!!! Halo?????
Jaz v te trgovine sploh ne hodim. Res je, že na daleč dajo vedeti, naj kupec čim več kupi in se čim hitreje spoka iz trgovine.
Citiraj
creativa
Pa še komentar na prvi post: mislim, da je ponudba trgovin v Sloveniji dovolj velika, da si izbereš tisto, ki ti s svojim načinom dela odgovarja.
Pa greš pač v špar ali mečkator na samo postrežno blagajno in tvegaš nerganje, mendtem pa za vsak kos, ki ga kupiš, premišljuješ ali ga boš obrnila v levo ali desno in lepo zložila v kšenki vrečko :)
Citiraj
se ne dam motiti
Jaz se pa ne dam motiti.

Pa ne, da se ful počasna. Cenim to kar kupim, vsak evro dvakrat "obrnem". Ne dovolim si, da bi me še nekdo na blagajni priganjal. Povsod smo pod enim presingom in mi je tega dovolj. Roba kupljena v H. in L. ni nič cenejša, če jo zmečem v voziček.

Blagajničarka ekspresno zlaga na pult. Jaz pa malo manj ekpresno v voziček. Se ne dam motiti. Zaradi mene je lahko vrsta do hladilnikov! Saj nič ne ukradem, da bi se mi tako mudilo iz trgovine.
Citiraj
creativa
Ja, ampak v Kanadi so to dijaki, ki si z napitninami, ki si jo predvidevam dala, zaslužijo kakšen dolar za zraven :)
Citiraj
mene v te štacune ni
Čredni nagon je napisal/a:
Cenene trgovine ne tretirajo kot žival samo svojih zaposlenih, ampak tudi kupce. Da bi nekdo tisto kar JAZ izberem in JAZ plačam metal na kup po svoji presoji, kot da sem švercer na stari Yugo carini, je zame nepredstavljivo. Tisti na socialnih podporah si ne morejo privoščiti luksuza nakupovanja, zato se pač morajo podrediti čredim pravilom, ki veljajo v takšnih skladiščih. Čez kako leto bo pa pri blagajni verjetno stal še birič z bičem in tolkel prepočasne prodajalke in prepočasne kupce. Vi boste pa v božjem veselju, da ste lahko za ceno 10 dek kvalitetnega sira kupili kar pol kile radirke z umetnim okusom sira svršavali od zadovoljstva. Na svetu ni nič dokončnega. Morda tudi meni pride čas, ko se bo treba po koleni plaziti pred tujcem s hrano v roki. Ampak pri mojih 800€ plače se znam tako organizirati, da lahko še vedno živim kot človek.
Se čisto strinjam.

Ko sem bila v Kanadi so v čisto navadnem supermarketu prodajalci zlagali v vrečke in celo odnesli do avta.

Sicer pa jaz v Hofer in Lidl ne hodim ravno zaradi tega, ker se prodajalke obnašajo, kot da so blesave. In če kot kupec nisem niti toliko vredna, da lepo v miru zložim, potem jih klinc gleda. Sicer pa njihovega pofla itak ne maram.
Citiraj
ron
Je že dobro da so hitre. pri sosedu pa takole , ko prideš na vrsto te vpraša imate pika kartico, potem nima pravih cigaret in teka od blagajne do druge blagajne in išče ti pa medtem čakaš in potihoma preklinjaš.
sedaj se pa odloči kje je bolje.
Citiraj
Mamica dveh otrok
Jaz sem imela težave z nakupovanjem v Lidlu in Hofru samo v viskoi nosečnosti, ker dejansko moraš stvari 3x prelagat in se sklanjat. Najprej na trak, nato nazaj v voziček in na koncu pri avtomobilu (ali pri pultu) še v vrečke.
Drugače mi je pa čist kul in me to ne moti.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.