Forum.Over.Net

Odgovori: politična zgodovina se ponavlja

Pregled teme
yohnyboy
komandir je napisal/a:
He he Persen ti prodam, lej poceni uradno z računom, sem pa gledal moje drevo prednikov zelo dolgo let nazaj ni nobenega balkanca, tako da s tem balkancem prosim za opravičilo, glede ostalega sem se pa naučil tudi tu gor, pa država me je naučila pa preberem še marsikaj drugega razen tvojih umotvorov, če bi bil ti malo drugačen bi tudi lahko tako delal kot jaz, čisto uradno in se sploh ne bi rabil jeziti, ker sploh ne veš kaj pišeš, samo nekaj pi.......... čez vse kar ni po tvojem.
Citiraj
a s ?
yohnyboy je napisal/a:
a s ti mogoč z motorjem odletu?
Citiraj
komandir
yohnyboy je napisal/a:
V bistvu si hotel povedati, da si tako balkanski, da ti moram jaz plačevati za zdravstvo in penzijo.
Ni čudno, če gre vse k hudiču. Samo balkansko razmišljanje - kako nekoga nadmudriti.
Citiraj
yohnyboy
komandir je napisal/a:
Je že na mojem TRR, z raznoraznimi firmami in uslužbenskimi posli sem že davno opravil, če se mi da delat delat, če ne pa ne, vmes sem pa še tule lahko, tako delo pač opravljam he he he, pa še s.p. imam pod eno finto odprt, tako da prispevkov skoraj ni, oziroma sem jih že prvi dan dela v mesecu pokril in tako je običajno, kaj hočem če mi pa država tako dobesedno ponuja.
Citiraj
komandir
yohnyboy je napisal/a:
Čistega zase ali za firmo ? Če si naredil zase, potem je to dobro, če si za firmo, pa je firma bolj švoh.
Citiraj
Robi...
FriLLox je napisal/a:
Šele, ko bomo porušili zidove svojih lastnih iluzij v svojih glavah, bomo začutili nekaj svobode. :)
Citiraj
yohnyboy
komandir je napisal/a:
daj nas prosim razsvetli, pa bomo po tem videli kdo je kakšen je in kakšen si ti, sem pa za danes naredil po mojem dovolj 191€ neto čistega ali pa je morda premalo, morda pa še kaj prodam do večera je še daleč.
Citiraj
komandir
Niste niti omembe vredni, tako malo vas je, ki razmišljate na tak način. Ali pa naivni. Kakor koli že, o demokraciji ne veste kaj dosti. Ste anarhokomunisti, ki tulijo, da je vse zanič, obenem pa še živijo pri starših in to celo na njihov račun, čeprav so krepko čez 30. Pojdite raje kaj delat!
Citiraj
FriLLox
ha, saj to. ni ga, takega. edino če bi piratska stranka slovenije kandidirala, bi mogoče še celo verjel v neoporečnost kandidatov. za prevetritev slovenske politike, bi se morala celotna garnitura zamenjati. a demokracija ni nič večja utopija kot je anarhija.
Citiraj
yohnyboy
[quote="FriLLox"]če se že greste demokracijo, potem tudi volite kandidate ki so povsem neodvisni od gospodarskih frakcij in podobnih, vsem poznanih polititičnih lobijih.

no pa mi povej enega, ki je povsem neodvisen in ima sploh možnost vstopa v parlament
Citiraj
FriLLox
če se že greste demokracijo, potem tudi volite kandidate ki so povsem neodvisni od gospodarskih frakcij in podobnih, vsem poznanih polititičnih lobijih. omejitev - 1 poslanski mandat in nič več.

a vsaka oblast pokvarja, zato bi morali iskati alternative vladajočemu sistemu nepravic. čimveč samo-organizacije ter predvsem autonomije. že res, da bi se morali odreči marsikateremu prestižu in luksusu, a pridobili pa bi na svobodi ter osebni rasti.

že to, da samo poskusimo, je že dejanje pravičnega, ne glede na uspeh končnega rezultata. nekdo je nekoč rekel da je bolje živeti pokončno in umreti v boju, kot pa celo življenje biti na kolenih, kot priden in poslušen hlapec.
Citiraj
zbiramo predloge
Aredhel je napisal/a:
ja in?
kaj predlagata?
Citiraj
Aredhel
FriLLox je napisal/a:
Se strinjam...vsi ste zaslepljeni tako, da boli...
Citiraj
1slovenka
Ti pa nimaš kaj veliko pojma o slovenščini ane, ponovi malo slovnico bi bilo dobro zate.
Citiraj
FriLLox
šele ko bomo porušili zidove lažne demokracije v Ljubljani, bomo videli nekaj svobode !
Citiraj
FriLLox
veš zakaj se zgodovina ponavlja? ker ste taki idioti da ne vidite da je vse skupaj eno in isto sranje, tako janša kot jankovič sta oba orodje v službi kapitala, volitve ne spremenijo popolnoma NIČ !
Citiraj
yohnyboy
Ne more biti drugače, saj ni nič novega. Od starih pa vsi dobro vidimo kaj smo dobili.
Citiraj
enaka zgodovina
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.