Forum.Over.Net

Odgovori: Tile naši policaji niso nič fejst dedje!

Pregled teme
suhi od žlehnobe
Tak postaneš ko ti operejo možgane,suhi so od žlehnobe in to jim je edina stvar,ki jim ego dviguje.Oblast je oblast,nikjer drugje se ne bi mogli šopirt.
Citiraj
iskalka biserov
*katka* kje jih to vidiš? Se bi z veseljem odpeljala kdaj v tvoj konec, da vidim kakšnega postavnega policaja, da se mi navlaži pičkica moja kurčiča potrebna in da si jo doma z bullmastifekom zdrkam.
Citiraj
*katka*
Dva zelo postavna in prijazna policista sta mi v nedeljo zamenjala gumo, ki mi je počila na avtocesti.

Tudi sicer vidim dosti čednih policistov (in policistk), ker živim zraven policijske postaje.
Citiraj
iskalka biserov
Kaj je BMW? Ne boš nič komentiral? :) Kaj si pa ti mislil, da je punčka drugega kot pištola, ki jo lahko potem takšne packe kot sem sama jahamo! :) pa kok lepo se paše v moj anusček!!! Oooooooo, sm se tko zrajcala, bom kr naskočla svojga bullmastifeka in njegovo pučko! To mi deli, jaaaa, grem zaj iskat analne biserčke, da bo spet iz riti šprical znoj!! Bully, kje si? Prihajam!
Citiraj
prava iskalka biserov
No pa ti naj bo, ker si ravno BMW in ker mi je ta znamka avotmobilov ljuba :) punčka v žargonu pomeni pištola in kakšen korenjak te lahko s punčko dobro obdela. Spredaj, zadaj v usta pa še kje, da špricaš in se znojiš ne minute ampak ure. Priznam sem packasta pičkica, ki jo rajcajo dobri policaji. Doskrat si jo tudi "vržem na roke" ob misli na kakšenga dobrega. Žal sem preveč grda, da bi kakšnega dobila zato pa mam svojega bullmastfeka katermu masiram jajčke, mu ga fafam in pustim, da me pofuka v pičko in pizdo. Packa sm :)
Citiraj
prava iskalka biserov
Vprašal si me, ali je to moj fetiš, pa sem ti odgovorila. Omenjal si neke fejst dedce ... :) Go figure now ... Tole o punčki pa tudi jaz ne bom javno.
Citiraj
klošarka
Dokler so začel policajčke trenirat v policaje pri 14ih letih, so bli še vsaj za pogledat, zdaj pa boh pomagi, vsak papak je lahko kifeljc.
Citiraj
BMW 540
prava iskalka biserov je napisal/a:
Ne res ne vem kaj je punčka, napiši mi......, kako misliš, če si me prepričala?
Citiraj
prava iskalka biserov
Dragica zgoraj, ne piši več v mojem imenu. Zgleda da je domišljija monovk povsem upadla.

bmw, ne veš, kaj je punčka? :DD Ljubkovalno ime za .... sem hodila z operativcem, malo poznam stvari.

Skratka, sem te prepričala? :)
Citiraj
iskalka biserov
Joj, ko bi bli ti slovenski policaji vsaj tko mišičasti kot je moj bullmastifek. Bi ga tudi njim kdaj pa kdaj povlekla in pogoltnila spermico tko kot ga mojmu bullmastifeku. Pa kok dobr me vsak dan pofuka. Sam prehitro konča, ker je pes :(
Citiraj
BMW 540
iskalka biserov je napisal/a:
Punčko v rokah?
Citiraj
ssassd
iskalka biserov je napisal/a:
Pička prfukjena. Pejt raj žret čokolado kot pa da tu smetiš.
Citiraj
iskalka biserov
A res moram v podrobnosti, bmw? ;)

Reči temu fetiš ali kaj, jaz rada vidim sposobnega dedca, stabilnega, nenadutega, a tudi nežnega. Ja ja boš rekel, da tak ne rabi uniforme, a ti povem, da tiste zadevice za pasom delujejo ... kot afrodiziak. Sploh če si že kdaj držal punčko v rokah. mmmmmmmmm
Citiraj
Pičke
Te pičke o katerih govoriš najbolj šinfajo čez ostale pičke!
Citiraj
jojo joj
Prav na bruhanje mi grete pičke na tem Starševskem čveku! Kakšne ste šele ve! Same neke ločene kure z otroki, samske pri 30+, brezposelne, luzerke takšne, da težko najdeš večje in samo nekaj šimfate čez moške. Pa naj bodo to slovenci, policisti ali kdorkoli že! Vsi so al predebeli ali presuhi al preveč plešasti al preveč nesposobni itd. Pičke pfrukjene! Še same ne vete ka bi rade. Kle na staršemvskem čveku ste res SMET OD SMETA. Se vidi, da ste vse po vrsti na minilacih ali brezposlene, da vam grejo takšne kozlarije po galvi. Pičke govnaste.
Citiraj
"Medo" Bavčar
Igor Bavčar bi lahko šel za kifeljca: kil ima za dva, službe pa nima!
Citiraj
pemina
Danes sem se peljala okoli stadiona, pa večkrat ko grem na tekme jih gledam, uf, niso slabi, v večini.... cukri, ogromni, ne suhi in ne debeli ;) Oni za radar držat pa res ne potrebujejo neke posebne kilaže ali kondicije :).
Citiraj
BMW 540
iskalka biserov je napisal/a:
poznam poznam, zakaj si želiš uniforme,kak fetiš? Načeloma so ok fantje, sploh večji primerki,ki se ne čutijo ogrožene ob vsaki sapici, tak policist tudi redko poseže po strelnem orožju...
Citiraj
Ja res je
Sto kilska makina ima več moči in kondicije kot pa en presušen zabotrebec. Ja in videz je pomemben v taki službi. Ne pa kr neki.
Citiraj
BMW 540
nekam švoh je napisal/a:
Navadno ne....
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.