Forum.Over.Net

Odgovori: Je nekdo tu ki mi lahko pogleda v karte, sem obupana

Pregled teme
Te razumem
popolnoma...sama sem tudi tako dolgo že v takem položaju, iščeš, pišeš prošnje kličeš v kadrovske pošiljaš ponudbe...pa nič...kot da so kralji...res brez vez danes ni nič...pa še vedno mi ne preostane drugega kot da samo pošiljam prošnje, pišem in upam, da mi uspe na razgovor sploh, da še kaj več pa je res že življenska želja...tudi jaz pravim samo služba in bom lahko rešila vse ostale težave...sem v popolnoma enakem položaju s tega vidika in te še kako razumem...

vse kar imamo je znanje, trdno voljo do poštenega in odgovornega dela, pa očitno to ne šteje več in ni v podjetjih nič več vredno...žal je to kruta resnica v tej naši deželi...

in res kdor ni bil v tem položaju tega ne bo nikoli razumel

...če ti je vsaj toliko lažje, da smo še taki, ki te popolnoma razumemo, ker bijemo žal za vse nas isto bitko z "mrežami in vipovci"
Citiraj
Obupana na kubik
Upam, da bo res kaj s sluzbo. Tako si je zelim,a po drugi strani sem tudi jaz zelo otopela zaradi problemov, ki mi jih je prinesla izguba sluzbe. Ni lepsega na svetu kot biti financno neodvisen in imeti svoje sodelavce, vsaj nekaj se ti dogaja, pa se desc se ne me more spravljati
spati ne morem, sem cist obsedena postala s sluzbo. To mi je vse. Ce bo sluzba, bo vse....................
Citiraj
tinca37
Jaz sem pa vdana v usodo in ne verjamem vec v sluzbo, nimam vec samozavesti, sem stalno potrta in mi je vseeno, ce se danes ali jutri podre cel svet in jaz z njim, otopela sem do konca, samo, da trpljenja ne bi blo hudega vec.

Ce te ded zajebava, ga zajebavaj nazaj, povej mu, da ce te ne bi blo, bi moral posebej placat kuharcil, cistilko, perico, pomocnico njegovim otrokom, negovalko in NAJ NICVREDNIK UTIHNE ZA VSELEJ! Odslej bo v hisi tvoja komanda, ti si gospodinja in naj zgine, ce mu kaj ne pase, zmogla bos tudi brez njega, jasno ! ****** !
Citiraj
razgovor
obupana na kubik, pozdravljena,
tudi jaz iscem ze 9 mesecev sluzbo, ogromno razgovorov sem ze naredila, pa nic.
tudi mene me daje ze depresija, zjutraj me boli glava, brez moci sem,CE NEKDO TEGA NI POSKUSIL NE MORE RAZUMETI.Je tezko, ko si vedno delal in sedaj nimas nic.
Vedno na razgovorih dobro, odlicno, potem pa nic. prav na jok, mi gre, ko vidim na kaksnih delovnih mestih ljudi, ki se iz sluzbe se norcujejo.
Korajzno, mislimo pozitivno, je tezko a je edina cesta.
lp!
Citiraj
tečna tašča
jasnovidka pepa je napisal/a:
Ampak si pa od boga, kako moreš bit tolk pok.... misliš, da si ji kaj pomagala. Kolk računaš.
Citiraj
Obupana na kubik
brez sluzbe sem ze nekaj casa, dozivela sem velik sok. Preden mi je potekla pogodba, ze prej so mi rekli, da mi bodo podaljsali pogodbo, potem pa zadnji dan v petek rekli, naj v ponedeljek ne pridem vec v sluzbo. Bil je sok za mene, da so me zadnji dan pustili na cedilu. Roko na srce, ni bila fajn sluzba, samo stres in se enkrat stres, a vseeno sluzba je bila. Sem na zavodu, iscem, a padam v depresijo. Poleg tega je se tako, da se zaradi tega kregam z mozem, ker sem jaz brez sluzbe in mi grozi, da bo skenslal vrtec za otroke, ce jaz ne bom delala. Jaz iscem sluzbo, a recimo, ce on skensla vrtec, ja kako bom pa potem v sluzbo hodila. Kam naj dam pa potem otroke? Rada bi se osamosvojila, ker doma je samo zajebavanje z njegove strani. Ze tako mi je tezko brez sluzbe, ker sluzba in otroci so moje vse.
Citiraj
odrasti !!!
Draga obupana, verjamem, da si v godlji, ampak karte ti ne bodo pomagale. Kako bi ti le?

Zanima te, kaj te čaka v prihodnosti? In recimo, da ti karte res povej - in kaj boš potem? Če bo napoved dobra, čakala , da se zgodi?! NIČ se ne zgodi samo do sebe --- akcija pa nekaj naredit!

Če bo napoved slaba? Še bolj depresivna in obupana?

Daj, spravi se skupaj in nehaj fantazirat o kartah. Je kar je, delaj na tem, da izplavaš iz dreka, se postaviš na noge in furaš lajf naprej.
Citiraj
lahko pogledam
Obupana na kubik je napisal/a:

Ok, pogledala sem ti za službo.Karte so se odprle takole:

Odpirajo se ti nove priložnosti, izkoristi jih, pozitivno razmišljaj, pogovori se s prijatelji,cilje boš uspešno uresničila.


Same lepe karte, tako da, mislim da so skrbi odveč.
Zanima me, kako dolgo si že brez službe?


lp
Citiraj
moje karte govorijo
Zdaj je kriza, in še nekaj časa bo tako. A vzemi krizo kot izziv. Zdaj si na dnu in lahko se odrineš navzgor. Odprla se ti bo priložnost, pripravi se nanjo. Kdor išče, bo našel. In tudi ti boš. Čaka te lepša prihodnost.

To pravijo moje karte.
Citiraj
Išči službo , druge rešitve ni .
Išči službo , druge rešitve ni .
Citiraj
micapica
jaz mam samo karto za vlak, a čem to pogledat, ti kej pomaga? piše, da se lahko pelješ do Litije.
Citiraj
karte.
Obupana na kubik je napisal/a:
Karte pravijo: pik 4, karo 5, križ 7. Lahko greš igrat poker z menoj, pa boš mogoče kaj zaslužila.
Citiraj
dobrodošla med 120 . 000 brezposelnih
obupana na kubik

dobrodošla med 120 . 000 brezposelnih v Sloveniji .
Citiraj
jasnovidka pepa
Draga Obupana na kubik. Tvoje stanje je le prehodno in v karti prihodnosti vidim, da boš
v kratkem srečala osebo, ki bo vplivala na tvojo prihodnost. Čaka te tudi služba v kateri
se boš prerodila. Tako, da te čaka svetla prihodnot, to danes je le kratko prehodno
obdobje v tvojem življenju. Tako, da res nimaš niti najmanjšega vzroka za slabo razpoloženje
in obup. Tudi karta zdravja ti kaže, da ti bo zdravje služilo do pozne starosti.
Citiraj
lahko pogledam
Obupana na kubik je napisal/a:

Kaj točno bi rada vedela?
Imaš srečo da sem tukaj:)
Citiraj
ne govori tega tukaj , te bodo poteptali
ne govori tega tukaj , te bodo poteptali
Citiraj
na zzrs
Karte ne pomagajo , na zavod za zaposlovanje bo treba .
Citiraj
Obupana na kubik
Obupana sem glede sluzbe, ali se bo naslo nekaj zame. Ali bom nasla kaj v tej smeri kateri iscem? Sem brez volje, v depresiji, drzim v sebi....
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.