Odgovori: Nova ford fiesta

Pregled teme
klemenčič
Midva sva Forda kupila pri Klemenčiču na Dolgem mostu v Lj. Najprej sva šla na Summit avto, pa ko sva želela informativni izračun, naju je tip čudno pogledal in rekel da ne vidi razloga zakaj bi nama ga dal. Pa sva se samo obrnila in šla. Še predno sva kupila tega forda (družinski avto), sem jaz še kot študentka kupovala nov avto in sem tudi gledala fiesto, ravno tako na Summitu v Lj in ti povem da me noben tut povohal ni, ker sem bla pač mlada punca.

No, pa še pri Klemenčiču sva se za kar lep popust zmenila in sva zadovoljna z njimi.
Citiraj
##
Ga imam en teden, 1,25 in mislim, da je zame dovolj močan - prej sem imela punta in je dobra zamenjava. Res pa sem se za švohnejšega odločila tudi zaradi porabe. Kupila v Šenčurju pri Kranju.
Citiraj
nasvetek
Zaradi klime bi ti jaz svetovala 1.4, ker klima "požre" mal moči. Sicer je pa Fiesta super avto ;)
Citiraj
h
... jaz lahko povem le, da mi je zelo zelo lepa .. sploh če je barva nekoliko vpadljiva
Citiraj
imamstaro
kupi tam, kjer ti bodo ponudili najcenejšo. če imaš staro za novo včasih za star avto ne morejo dat višje cene, lahko pa spustijo pri novem. torej - se da. mogoče imajo kje salonski avto? tak je tudi cenejši.
Citiraj
22marec
Kupujem nov avto in mi je trenutno najbolj všeč Ford fiesta. Prosi za vaša mnenja in izkušnje s Fiesto z bencinskim motorjem 1.25 ali 1.4?

Vozi se zelo lepo, poraba, vzdrževanje, kaj vas moti, kaj vam je všeč, kater motor vzeti?

V kateri avtohiši se ga najbolj splača kupit?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.