Odgovori: velenjsko jezero

Pregled teme
Miomau
Jap!
Citiraj
[email protected]
Hvala vama! Res je, imate odlično urejena spehajališča in kolesarske poti! Pridem.

PS: So vsi Velenjčani tako prijazni? :)))
Citiraj
velenje
Skriva mnoge še ne odkrite lepote.
Citiraj
naša lepota
[email protected] je napisal/a:

Lahko je nekaj 100m ali nekaj km. Odvisno s katerega konca štartaš in kam bi rada prišla. Možnosti je pa kar nekaj. Evo nekaj od njih:

Če štartaš na ribškem oz Škalskem jezeru imaš veliki in mali krog. Lahko samo obkrožiš enega izmed krogov in se vrneš na štart. Lahko pa jo ucvreš na Velenjsko jezero in spiješ kavico pri Mastadontu. Tukaj se lahko odločiš ali se vrneš nazaj ali jo mahneš celo proti Šoštanju.

Je pa možno tudi iz kontra smeri.


Ja poti so zelo lepo urejene. Lahko pešačiš, kolesariš ali jezdiš. Pozimi drsaš, tečeš na smučeh ali se samo sprehajaš.


Evo sem našla kako izgleda.
http://2.bp.blogspot.com/_uTLBdL6wIQ4/T ... GP2626.JPG

http://velenje.in/images/fbfiles/images/IMG_1123.JPG
Citiraj
bucka74
Ta informacija sigurno drži. Neke gneče v pravem pomenu besede ni. Sigurno pa je več sprehajalcev ob lepem sončnem vremenu ter ob koncu tedna. Nikoli pa ni takšne gneče, da ne bi mogli uživat v okolici. Parkirišča so na voljo pri Restavraciji Jezero ali pri Beli dvorani. Ko prideš v Velenje so oznake do tja - Turistično rekreacijski center Jezero oz. skrajšano TRC Jezero. Ob jezeru se nahajajo lepo urejene sprehajalno in tekaške poti, pozimi uredijo tudi progo za tek na smučeh. Ob poteh so urejene tudi klopi. Sprehod je možen od t.i. velenjskega jezera, pa vse do škalskega jezera, kjer je tudi urejena trim steza z 12. fitnes napravami. Na tem območju je tudi Mestni stadion, tenis igrišča, igrišče za otroke, restavracija..verjetno sem še kaj pozabila.
Pridite, ne bo vam žal.
Citiraj
[email protected]
Menda so okoli velenjskega jezera dobra sprehajališča. Ker še ne poznam terena, me zanima, kje naj parkiram, da nadaljujem s sprehodom.
Je gneča? Kdaj najbolj? Rada bi se ji izognila, zato sprašujem.
Kako dolga je ta sprehajalna pot?
Se tudi ve sprehajate tam? ;)
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.