Forum.Over.Net

Odgovori: Ohranjeni moški po 40 letu

Pregled teme
in kam
pelje ta smer.........
Citiraj
inn?
dvometrski možakar, ki piše HI, Hi, je meni izredno čudna pojava. v trditvi, da vse ženske iščejo moškega, ki ima denar, je nekaj resnice - metaforično: iščejo nekoga, ki se znajde v življenju, zna poskrbeti zase (in druge), zna živeti. in kdor se do 50. leta tega ne nauči, se najbrž ne bo nikoli.
po drugi strani imam pa o avtorju občutek, da bi svoje težave rešil edino tako, da bi sprejel sebe z vsem, kar je, z vsemi izkušnjami, lastnostmi .... tako ne bi bilo več potrebe za (morda nezavedno) sovraštvo do drugih; in če bi začel spoštovati sebe in druge, bi se vse spremenilo (ljudje bi se drugače odzivalo, življenje bi šlo v drugo smer)
Citiraj
inn?
11511 je napisal/a:
Inn je gostilna. Kaj si hotela povedat?
Citiraj
Radoveden
Končno en odgovor na nivoju, ne pa, da me žalite, da lažem in kradem, da sem analni tip in ne vem kaj še, res pa je, da imam dolge prste....ampak gre za moje telo, ki je pri 2 m proporcionalno po Leonardovih naukih, hi, hi....

Bom komentiral kar vmes:

radoveden, gostečniku ne verjemi vsega. Ja, to so mi rekli tudi drugi župniki in teologi, da on rad pretirava. VSE ženske NE iščemo niti podzavestno niti zavestno bogatega moškega. dandaens je v sloveniji (če se omejim samo na našo državo) veliko žensk, ki so ločene, same vzgajajo otroke in zaslužijo dovolj za preživetje lastne družine. te ženske ne iščejo bogatega moškega, temveč moškega, sposobnega partnerstva in seveda da se zna preživljati in je neodvisen. in to, Radoveden, je čisto nekaj drugega kot bogat moški. :))) je veliko bolj kompleksno in zahtevno. Tukaj očitno jaz enačim neodvisnega in bogatega moškega. Meni se to zdi eno in isto. Če si bogat, si imun in neodvisen od kogarkoli, z bogastvom preživljaš sebe in družino, to, da se znaš preživljati v različnih kriznih časih je pa že pod vprašajem. Zato pa sem zgoraj objavil provokativno vprašanje, če bi vzele Vegradovega delavca. Večina vas je vprašanje narobe razumela.

Torej, recimo, da si danes uspešen obrtnik, čez tri leta pa se spremeni to in to in to, pa te ni več, ne moreš konkurirat Kitajcem itd.

Že danes bogatega to ne skrbi...


Aja, iz izkušenj in debatiranj vem, da so materialistke značilne za ljubljansko področje.kar se pa tiče staranja ... jaz imam 39 let, večina mi reče, da imam več, kar me niti ne moti. ker se ne pudram in ličim, ker vem, kaj vse sem v življenju dala skozi (beri sama preživljala dva otroka) pravim vsem svojim gubam, da so življenjske črte in dokaz, da živim. veliko se smejem, tudi od tega nastajajo gube, sem zelo čustven človek in tudi od tega nastajajo gube (čustva se mi vidijo na obrazu). za razliko od veliko moških, ki po 50 letu zgubijo lase (ali pa še prej) jih ženske imamo in si jih lahko celo barvamo, če jih hočemo. nimamo pivskega trebuha in mednožje funkcionira do smrti brez viagre. :)))))))) se pa strinjam, da je 50 letnico veliko težje zadovoljit v postelji kot 20 letnico. pa veš zakaj? ker 50 letnica ve kaj vse lahko v postelji počne in zahteva užitke tudi zase, 20 letnica pa želi v postelji predvsem ustreči ... tebi.

Hvala za to informacijo, pač nisem imel niti 20 letnice niti 50 letnice; hm, zanimiva primerjava....
Citiraj
o lubi jezus
[quote=""pa a ste""]
Pa a ste vse tle stare 30 ali 35 let. Da ne vidite dobrih moških čez 40, sej nismo rekel da je to 49, pa četudi je. Kolk pa mislite da imajo vaši opevani fejst fanjte B. Kastelic, pa Čakarmiš vam je bil ob talentih tko všeč, pa glejmo širše : A. Garcia, R. Williams, da ne govorimo o stari gardi : S. Connory, R. Gere, a so vsi ti dečki plastični. Ne samo fučka se jim za..... nas in drugi folk. Grem pa stokrat raje na večerjo s Seanom, ja sanjam, kot pa z Lakotnikom. Sej ni treba seksa, me bi že čist s svojo pojavo šarmiral. E. Roberts - vsi ti dečki so preko 40 let. Tudi J. Deep - večni pobalin.[/quote]

govoriš o 15 moških v populaciji treh miljard
valjda, da se jih pa nekaj izjemno dobrih tudi najde pri sedemdesetih. ampak tile so bili tudi v mladosti daaaleč nad povprečjem
Citiraj
ni res
Radoveden je napisal/a:

radoveden, gostečniku ne verjemi vsega. VSE ženske NE iščemo niti podzavestno niti zavestno bogatega moškega. dandaens je v sloveniji (če se omejim samo na našo državo) veliko žensk, ki so ločene, same vzgajajo otroke in zaslužijo dovolj za preživetje lastne družine. te ženske ne iščejo bogatega moškega, temveč moškega, sposobnega partnerstva in seveda da se zna preživljati in je neodvisen. in to, Radoveden, je čisto nekaj drugega kot bogat moški. :))) je veliko bolj kompleksno in zahtevno.

kar se pa tiče staranja ... jaz imam 39 let, večina mi reče, da imam več, kar me niti ne moti. ker se ne pudram in ličim, ker vem, kaj vse sem v življenju dala skozi (beri sama preživljala dva otroka) pravim vsem svojim gubam, da so življenjske črte in dokaz, da živim. veliko se smejem, tudi od tega nastajajo gube, sem zelo čustven človek in tudi od tega nastajajo gube (čustva se mi vidijo na obrazu). za razliko od veliko moških, ki po 50 letu zgubijo lase (ali pa še prej) jih ženske imamo in si jih lahko celo barvamo, če jih hočemo. nimamo pivskega trebuha in mednožje funkcionira do smrti brez viagre. :)))))))) se pa strinjam, da je 50 letnico veliko težje zadovoljit v postelji kot 20 letnico. pa veš zakaj? ker 50 letnica ve kaj vse lahko v postelji počne in zahteva užitke tudi zase, 20 letnica pa želi v postelji predvsem ustreči ... tebi.
Citiraj
Za crknit smešno
je blo meni (ki sem sicer ena fajna bjonda 40+, prav tako kot dve moji prijateljici s katerima smo prebile "dekliški" vikend na obali) kako so se na nas popali tipčki, srčkani in hrustljavi, neobremenjeni, športni, odlično situirani (ma dobr firmice so podedovane še od staršev), blazno dobrega videza tko ene 2 tedna nazaj na obali...Nismo mogle verjet, da vzbujamo nekajkrat več privlačnosti kot vse tiste20 ali 30 letne bejbike okrog nas. In tile 30 +-10% letniki so bili stokrat boljši glede videza in predvsem glede sproščenosti od vseh naših vrstnikov, ki se že sekirajo zarad pleše, pa buha (mimgrede moje sošolke in jaz zgledamo pri 40tih 100x bolje kot gdajkoli, sošolci pa imajo trebušče pa pleše, sam so še zmeri naši sošolci, tko da...jih nimamo za tko grde kot tale avtor posta!). Smo srečale tud kašnega starejšega, pa se je en evidentno cca 45 letnik veselo lagal, da jih ma 39 (najbrž se mu tud sanjal ni kakšne emšo-te mamo me :))) in nakladal kot štirje...ma taki mi ne sedejo, še starejši so pa še slabši..tko da....bi kr verjela, da razen dobrosituiranim (partner od ene od nas je tak primerek in jih ima 50+ in je še vedno zlo zlo šarmanten, skor tko kot pri 25h, ko smo se spoznali) in dobroohranjenim primerkom 35+, tastarim moškim nekaj v rit skače in so zato zateženi in še bolj neohranjeni. Mladi pa so neobremenjeni in zato kjuuuut (čerpav roko na srce...tolk mlajšega tipa ob sebi pa vseeno ne bi imela, mam že svoje otroke :)))
Citiraj
pa a ste
Pa a ste vse tle stare 30 ali 35 let. Da ne vidite dobrih moških čez 40, sej nismo rekel da je to 49, pa četudi je. Kolk pa mislite da imajo vaši opevani fejst fanjte B. Kastelic, pa Čakarmiš vam je bil ob talentih tko všeč, pa glejmo širše : A. Garcia, R. Williams, da ne govorimo o stari gardi : S. Connory, R. Gere, a so vsi ti dečki plastični. Ne samo fučka se jim za..... nas in drugi folk. Grem pa stokrat raje na večerjo s Seanom, ja sanjam, kot pa z Lakotnikom. Sej ni treba seksa, me bi že čist s svojo pojavo šarmiral. E. Roberts - vsi ti dečki so preko 40 let. Tudi J. Deep - večni pobalin.
Citiraj
počak
[quote=""moj je tak""]
...moj je star 48 jaz malo čez 30, in priznam da izgleda odlično, kolegice imajo okoli 30 stare fante, pa mi ga zavidajo, pa to ne rečem samo zato ker je moj...ni plešast, ima ful goste lase, ni siv, je črn, plave učke, po moji zaslugi se tudi oblači dobro...v glavnem še so šanse za tipe po 40...je pa res, da tudi foter pri več kot 70 še vedno dobro zgleda, tako da geni ja, to je največji faktor...[/quote]

svak je tudi star 47, sestra pa nekaj čez trideset. zdaj laufa. kaj bo pa čez deset let, pa ne vem.
Citiraj
SSSasa
[quote=""moj je tak""]
...moj je star 48 jaz malo čez 30, in priznam da izgleda odlično, kolegice imajo okoli 30 stare fante, pa mi ga zavidajo, pa to ne rečem samo zato ker je moj...ni plešast, ima ful goste lase, ni siv, je črn, plave učke, po moji zaslugi se tudi oblači dobro...v glavnem še so šanse za tipe po 40...je pa res, da tudi foter pri več kot 70 še vedno dobro zgleda, tako da geni ja, to je največji faktor...[/quote]

He,he, tole zavidanje kolegic bo bolj kratkega roka. Morda še par let, potem bosta prišla na vrsto bolj pomilovanje ali pa privoščljivost.
Mlada si še, ti čisto privoščim srečo, samo kaj češ, imam ene 20 let življenjskih izkušenj več, v tem času pa vidiš svašta enih stvari.
Jaz bi dekletom priporočila ateje samo za avanturo, za to so pa super, samo je hudič, da potem ne zamudiš tistega pravega. Ti si za avanture po mojem mnenju že malo prestara.
Citiraj
moj je tak
...moj je star 48 jaz malo čez 30, in priznam da izgleda odlično, kolegice imajo okoli 30 stare fante, pa mi ga zavidajo, pa to ne rečem samo zato ker je moj...ni plešast, ima ful goste lase, ni siv, je črn, plave učke, po moji zaslugi se tudi oblači dobro...v glavnem še so šanse za tipe po 40...je pa res, da tudi foter pri več kot 70 še vedno dobro zgleda, tako da geni ja, to je največji faktor...
Citiraj
SSSasa
Jaz pa gledam in gledam, kje so vsi tisti tako opevani šarmantni moški po 40-em, pa jih ni in ni nikjer. Po moje so redki kot bele vrane.
Tisti pa, ki so že 45 jim pa sploh slabo kaže, vsaj meni nič fajn ne izgledajo, večina že ne, niso nič na boljšem kot ženske.
Ma, med 40 in 45 lahko pride do velikih sprememb, vidim, potem gre pa še hitreje.
Kaj češ, sem njihova vrstnica, morda so kaj bolj všečni mlajšim.
Pa ti je župnik povedal, da starejša ko je ženska, na manjšo razliko v letih pristaja in tudi denar ni več tako merodajen, če ga ravno ne serj**. Kaj bi meni danes en 60-letnik ali pa še več.
Mater imam smolo, res, kje so vsi ti fejst tipi, da si malo napasem oči.
Citiraj
delavka76
no naj še jaz dodam svoj piskerček, pa naj bo za ženske ali moške... saj veste kaj pravi pregovor
KDO NI DO 30.LET STAROSTI LEP IN DO 50 BOGAT, TA NI NIKOLI NE LEP NE BOGAT!
Pa lepo se imejte !
Citiraj
Radoveden
Metulka, ja pol si pa ti katoliška punca. Torej, če te nekdo udari na eno lice, mu nastavi še drugega.


Še to od "analnog nagona" . Ne morem si kaj, da ne bi pri tem pomisli na ne ke analne spolne odnose.

Res sem pedanten in varčen, zaradi revnih razmer v otroštvu (sem nadaljeval temo zgoraj - Bi vzele Vegradovega delavca), revščina iz otroštva mi je včasih še vedno pred očmi in ne bi rad imel take družine, kjer bi namesto plače moral hodit po paket RK ali vstopnico za stadion. ne vem pa, kaj je mišljeno s kompulzivnostjo, narcisoidnostjo

Analni tip ćemo prepoznati po:

Ne može! (ovdje može biti riječ o nižem tipu što radi kao portir /ali ne noćni/ na nekom ulazu, ili čuvau parkirališta, jednako kao i tajnici muških osobina, ili o članu "komisije za odabir filmova i inih projekaza za sufinanciranje")

Ne, ne delam kot portir ali čuvaj parkirišča, smešno! Ali kot moška tajnica, ha, ha....

Analni tip nalazi zadovoljstvo u UZIMANJU od drugih

In kaj jaz jemljem od drugih? Kaj pomeni zakidati?


Tudi nisem hipohonder, ne hodim k zdravnikom, razen pri hudih ranah, ko je potrebno šivanje...Ravno to se mi je zgodilo zdaj, da z obvezano roko počivam pred rač. in imam čas za take pisarije...

Napišite še kaj o oralnem tipu, prosim.

Aja, računalnika pa nisem vešč iz razlogov, da sem generacija, ki ni s tem "gor zrasla", nisem si ga mogel privoščiti, kot delavec na tekočem traku pa tudi nisem bil v stiku s to vrsto "znanosti". Šele, ko sem pisal diplomsko nalogo, to je bilo pa pri 37 letih....

Se mi pozna, a ne. Vem. Me je sram!
Citiraj
metulka
[quote=""za metilko""]
In kaj bi ti storila z nekom, ki ti reče da lažeš in kradeš? Bi jo poljubila na obe lici in povabila na kavo?[/quote]

Prej to, kot da bi napovedovala, da se ne bo dobro končalo zanjo ali zanj, karkoli to že pomeni. Za fizični obračun sem prelahka kategorija, s sodiščem se mi pa res ne da pečat.
Citiraj
še ena po Freudu
Analni karakter
Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije


Analni karakter je deskriptivni pojam koji potiče iz psihoanalitičke teorije i odnosi se na individuu koja je ekscesivno pedantna, rigidna i kompulzivno opsesivna. Ovaj tip karaktera opisao je S. Frojd kao sindrom tri ključne crte karaktera: tvrdoglavosti, urednosti i štedljivosti. Iracionalna tvrdoglavost i preterana, nerazumna štedljivost nastaju pomeranjem i sublimacijom potisnutog analnog nagona, a prisilna urednost, savesnost i pedantnost rezultat su odbrane od njega i njegovog zamenjivanja reaktivnom formacijom. Za analni karakter tipična oboljenja su prisilna neuroza i hipohondrija. U Fromovoj tipologiji odgovaraju mu skupljački i izrabljivački karakter.

Si se našel v tem opisu, Radoveden? To še križamo z obilico katoliške krivde, ki jo nosiš v sebi in dobimo - tebe!
Citiraj
analni tip = radoveden
Analni tip ćemo prepoznati po:

Ne može! (ovdje može biti riječ o nižem tipu što radi kao portir /ali ne noćni/ na nekom ulazu, ili čuvau parkirališta, jednako kao i tajnici muških osobina, ili o članu "komisije za odabir filmova i inih projekaza za sufinanciranje")

Vidjet ćemo. (U prevodu - nikad.)

Analni tip nalazi zadovoljstvo u UZIMANJU od drugih, u uksrkaćivanju, bilo informacija (niži tip srećemo na zljezničkom kolodvoru kad od nadležne osobe nemremo dobiti informaciju kad stiže taj prokleti vlak iz Munchena koji ide ne prek Budapešta već...ili od pekarice koja ne zna kad će stići nova tura buchtli s džemom..), bilo onoga što je toj osobi posao.

Tragedija je mnogih klijenata, da su osobe koje su zapraff plaćene pomagati drugima i biti im na usluzi, psihički determinirane zakidati svijet oko sebe.
To znači da kad nam nešto ne pođe od ruke, možda i nije zavjera niti nas ta osoba osobno mrzi, jednostavno je to analni tip koji radi ono što umije . negira naša prava i uskraćuje nam ono na što imamo pravo.

Ovdje sad treba ubaciti još jednu popularnu psihološku alatku zvanu - kompenzacija. Nadomjestak za naš imaginarni psihički cilj, za naš graal, koji nikad nećemo dohvatiti, ili ga barem uvijek dosegnemo prekasno...
O tomu u slijedećem nastavku.

vir: http://imagineall.4.forumer.com/a/psiho ... st110.html
Citiraj
x.xy.y
Jaz pa poznam enega ki je pri svojih 40tih tolk hud, da se vsi 25 letniki skrijejo, res je njami.
Citiraj
Radoveden
Zakaj bi bil glede na svojo višino absolutno predebel? Menda je idealna teža višina - 100.

Brez skrbi, nisem tako grd kot tisti na sliki. Se mu že dela pleša.

Samo lepota za ženske ni važna. Važno je, da ima moški dovolj denarja.
Citiraj
za metilko
In kaj bi ti storila z nekom, ki ti reče da lažeš in kradeš? Bi jo poljubila na obe lici in povabila na kavo?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.