Odgovori: Vnetni rak dojke

Pregled teme
za prijavit ste...
NEKDO je napisal/a:
Ja. Vpišem "vnetni rak dojke" ker imam ene fleke in ene občutke v prsih, kot sem videla na enih ameriških tv oddajah za tega raka. In dobim ta forum in te izjave. Tako teško je razumeti, kako se lahko nekdo igra z tujim življenjem. Vnetni rak ni kar en rak dojke. Je poseben, opazen pogosto ko je prepozno. V začetni fazi ga tako rekoč ne moreš najti ker velikokrat nima bule, izcedka, obrnjene bradavice ipd. Mislim, da je na mestu, da se takoj, ko se na takem foorumu najdejo obljube za takšne zvrsti bolezni, da se vse skupaj prijavi kar na neko uradno institucijo, ki bo to v prihodnosti preprečila. Npr policija. To je umor iz malomarnosti. Ali pa načrtni umor.
Lahko kombiniraš "sve i svašta" ampak poleg uradne medicine, z konzultacijami z pravimi zdravniki, z drugim mnenjem onkologa, drugega, tretjega onkologa. Ne moreš pa ljudi ki ne razumejo potek biologije v telesu, zaupati da bodo razumele mehanizme, ki vplivajo na celično delitev, če še strokovnjaki vsak dan odkrijo kaj novega in še ugibajo.
Citiraj
NEKDO
To temo in podobne teme vidi OGROMNO obolelih. Ne bom pametoval in razlagal, da Dr. Kobal služi na tistih, ki so obupani in se oprimejo še zadnje bilke, ker je to jasno. Rad bi povedal samo eno stvar:

MED-OVER.NET je IDEALEN medij za propagando, ker lahko ljudje pišejo vse mogoče reči brez potrjanja svoje identitete in dosežejo, da izgleda kot da je v temi pisalo 10 različnih ljudi, v bistvu pa je večino postov na tej strani napisala ENA SAMA OSEBA. Na žalost se tega ne da preveriti, ampak imejte v mislih da lahko tudi jaz čez tri minute pridem na forum kot uporabnik Zorica in napišem "Metoda Dr. Kobala pomaga, moj mož je ozdravel v enem letu bla bla" in potem še kot Dr. Metod Koren in napišem "Kot strokovno usposobljen bla bla lahko povem bla bla".

Seveda bo za mano komentiralo še veliko oseb, ki ne bodo razkrile svojo identiteto, tudi jaz ne vidim potrebe da jo razkrijem - vendar PROSIM, RES PROSIM, da imate moje sporočilo v glavi, ko se boste odločali na podlagi objav oseb, ki se skrivajo na internetu.

Hvala.
Citiraj
SandiZ
Hmmmm .... koliko žolča se preliva tukaj v tej temi.

Ali ni vsak odgovoren za svoje zdravje? Se vsak zase ne odloča, kako si bo pomagal, ko zboli? Slepo prepuščanje odgovornosti zdravnikom ali zdravilcem ne bo pri resnih obolenjih ravno koristno. Še vsak se je pozdravil sam ... nikogar ni pozdravil zdravnik. S karmičnim zdravljenjem, čiščenjem vzorcev ali pa le z močno voljo in veseljem do življenja se je uspel obdržat pri življenju. Zdravila, naprave in ostala pomagala so le pomoč, da lahko premaga neravnovesje v telesu. Zdravnikom so umirali pacienti pri rutinskih posegih ali zdravljenju in ostajali pri življenju brezupni primeri. Ali ni znan rek da v medicini ni nič gotovega. Tudi zdravilci niso nič bolj vsemogočni. 100% uspeha pri zdravljenju nima nihče.

Zato ne bom obsojal nikogar, ki se odloči za drago alternativno zdravljenje, če se mu zdi to tisto kar potrebuje. Mirno bi se lahko odločil, da s sokovi izstrada raka (brez uradne terapije, oboje zagotovo ni mogoče), če ima dovolj poguma za to in bi bilo veliko cenejše. Vsak se odloča sam. Zase vem, da bi najbrž uporabil vse kar bi mi prišlo pod roko.

Zoya_Erika naj počiva v miru. Se je že izteklo njeno poslanstvo tu na Zemlji.
Citiraj
GENA
Pozdravljeni.
Pred enim mesecem sem si dala odstraniti obe dojki,ker sem imela raka na levi dojki.Za ta poseg na obeh sem se odločila zaradi estetike.Istočasno so mi vsadili eksplanerje.Zagotavljali so mi da ne bo nobenih bolečin,ampak en mesec po operaciji in ko sem šla prvič na polnenje eksplanderjev s fiziološko raztopino,bi najraje sama sebe zgrizla,tok me boli.Boli ponoči in podnevi,spanca sploh ne poznam več,kljub uspavalnim tabletam.
Ima še katera podobne težave,naj mi prosim katera ali kdorkoli malo svetuje,kajti od zdravnikov ne zveš ničesar,za njih je tako ali pa tako vse v redu (samo da so opravili operacijo), mene pa še zmerom boli,boli,boli....pa sem precej trpežna in močna.HVALA.
Citiraj
slučajno
Poglej tule; pri Nadji se je tudi širil v trebušno votlino.
http://www.kam.soltek.de/viewtopic.php?f=35&t=1599
Citiraj
ZoranF
Pozdravljeni!
Moja mama trpi za rakom trebuha. Najprej so sicer postavili diagnozo neznanega izvora, zdaj pa se je zadeva premaknila v trebušno votlino. Zanima me, če mi lahko posredujete kak kontakt oz. za kakršno koli pomoč. Hvala.
Citiraj
pona
Kako lepo je to, če se lahko spreminjajo gesla.
Le zakaj je potem tale svetovalec napisal Eriki v osebno sporočilo, da ga naj kontaktira?
Morda vem še več, ampak ne bom dokazovala kdo je „antivirus“ in kdo je tisti svetovalec…
Se ne splača. Ker kot si rekel, je še veliko takih ovčk, ki nimajo pojma, a ne.
In to sem se od tebe naučila, da jaz nisem odgovorna za njih.
Roko!
Citiraj
antivirus
pona je napisal/a:
Zopet nerazumevanje problematike, Pona:

ljudje praviloma pozabimo na grde stvari, ki smo jih doživeli v življenju. Ne moremo se tudi spmniti edikta, s katerim smo sebi v neki hudi, travmatični situacijisami naredili program samouničenja, ki v nas latentno počiva in se določeni trenutek v življenju sproži in tudi uresniči. Čas od edikta pa do njegove, izvršitve je ponavadi dolg kar precej let.

Primer: sredi travmatične situacije človek sebi reče: "raje takoj umrem, kot pa da.....". Pri taki "komandi" samouničevalnega karakterja, manjka le še močno čustvo( mržnja, sovraštvo...), pa že imamo v sebi tempirano bombo, ki bo vsekakor en dan tudi počila.

Trenutno je edina metoda v svetu, s katero je možno brez napake in 100% natančno ugotoviti TOČEN čas in kraj nastanka samouničevalnega programa, je diagnostika karme. Terapevt vodi klijenta skozi čas in prostor v preteklost,( tudi v prejšnja življenja!), v sam trenutek dogodka. Nato skupaj s klijentom razrešita problem, pri katerem klijent ozavesti, da je njegova rekacija v kritični situaciji za posledico nosila edikt, ki je kriv za bolezen( recimo raka).
Klijent pri tem ima možnost odpustiti sebi in soudeleženim in storiti še druge poteze, s katerimi se edikt in z njim nastali samomorilski program " izbrišeta" tako, da "balon" zajete negativne emosionalne energije posledičnoi ne obstaja več.

Prijateljev oče je trikrat sebi samemu naredil program tako, da je pri svojih tridesetih letih sprejel odločitev, da bo umrl pri osemdesetih. Do svojega osemdesetega rojstnega dne je bil čil in zdrav, ter popolnoma vitalen. Na svoj/ zadnji?) rojstni dan se je brez razloga slabo počutil...in končal na urgenci, kjer so ga morali umetno oživljati. Zdravniki niso ugotovili nobenega vzroka za šok.........Ko se je zbudil iz kome, mu je spontano stekel film iz časa nastanka edikta, oz. odločitve. Skupaj sva ga razrešila.

S tem, ko pišem resnico, o čemer večinska populacija pojma nima( žal), to še zdaleč ne pomeni, da kogarkoli nimam rad! Ljubezen do življenja in razumevanje je tisto, kar me varuje pred lastnimi napačnimi sodbami in konflikti z ljudmi.

Delavnic ne delam, nimam časa za to. S tem se ukvarjajo drugi, Pona.

Vam pa toplo priporočam, da si preberete vsaj knjigo Marjana Ogorevca: Karmična diagnostika.

Lep pozdrav.
Citiraj
pona
"Antivirus", ti si pa res pameten. Veš kako te imam rada, da ščitiš moj računalnik :)
Ampak tvoja pamet pomaga samo tebi, da se ti ni treba soočati z resnico.
Resnica je, da je Erika hotela živeti, šla je v delavnico, kjer ji je trenerka obljubila, da bo dosegla vse s pozitivno energijo. Vse je hotela narediti do konca, da bi jo „bog pustil na zemlji. Ljubim življenje zato bom naredila vse da si pomagam sebi in drugimi“. To so njene besede in ne moje, saj veš, da jaz nič ne vem. Kdo piše take stvari 14 dni pred smrtjo, ki že prej opusti kemoterapijo in gre v delavnico, da bi pomagal še drugim, ko še sebi ne more. Sama zavajanja.
Ne vem zakaj me imaš tako grdo, najprej se nauči brati in razumeti napisano, preden razmišljaš tako negativno. Je to izraz tvoje ljubezni do mene?

„Lažni svet“, kako pristno! Baje je svoji prijateljici napisala: “Se ti še kaj javim.” Potem pa se ni mogla več javiti. Ona se za smrt ni odločila niti podzavestno. Seveda je pomembno, komu je verjela. Baje so ji na onkološkem rekli, da je zdrava in na dobrni so zdravili njene spuščaje in so rekli, da to ni rak. Tudi tam je naletela na ljudi, ki jim ne bi smela verjeti. Tule pa tudi, ko so ji zatrjevali, da mora biti samo happy, pa jo bo bog pustil na zemlji.
Koga naj bo tu sram. Lažnivcev! Pa nisem rekla, da so to samo v zdravstvu ali pa samo v ezoteriki. To so tisti, ki so jo zavajali in ji s tem vzeli vsako sposobnost proste izbire.
Praviš, da naj se ne pomaga drugim: „da se za odhod s tega sveta iluzij odloči duša sama in da v primeru trdne odločitve tej duši nima nihče pravice kratiti izpolnitve“. V glavnem, ona je hotela živeti na zemlji. Se je ravno poročila in je bila še zaljubljena preko obeh ušes.
Ne ona ni hotela umreti. Pa se lahko zgovarjata, kolikor se hočeta.

Upam, da me ne bosta kdaj povabila v vajino delavnico.
Citiraj
lažni svet
antivirus je napisal/a:
Težko je dojeti dejstvo, da danes še živijo z nami ljudje, ki ne vedo, da se za odhod s tega sveta iluzij odloči duša sama in da v primeru trdne odločitve tej duši nima nihče pravice kratiti izpolnitve.

Zoya se je tako odločila in to je potrebno spoštovati.

Komu in kaj je Zoya verjela, je popolnoma nepomembno!

Želim ji vse dobro:)

Lep pozdrav.
Citiraj
antivirus
Pona, sramujte se svojega primitivizma, nevednosti in svoje vere v do obisti pokvarjeni sistem, katerega del ste! Kdo vam je kriv, da niste educirani? Živimo v svetu informatike, in danes lahko v nekaj sekundah človek dobi katerokoli informacijo iz kateregakoli dela sveta. Vaša zaplankanost in nevednost je le odraz vaše zavedenosti in manipulacije, česar pa očitno niste v stanju dojeti. Žal.

Največji šarlatan je medicina, ki ni danes nič drugega, kot akviziterska panoga farmakomafije. Pri zdravljenju(?) raka uporablja metode iz leta 1908! Medicina nima pojma o ustroju človeka, niti ni njen namen, da zdravi! Naloga medicine je narediti človeka odvisnega od medikamentov in na ta način polniti žepe prebogatim zločincem, ki jim enormno raste vrednost delnic na svetovnem trgu!
Koliko ljudi sploh ve, da diagnostični aparati povzročajo bolezni in da so vsi po vrsti škodljivi? Mamografija naprimer, dokazano povzroča raka na dojkah ( dr. Kurvovitch). Ultrazvok dokazano poškoduje DNK!........Rak je veeeliiik biznis( cca. 300 000 $ po pacijentu!) in farmakomafija z medicino nikakor ne želi te torte deliti- vso hoče zase! Od tukaj izhaja tudi vaše lažno prepričanje, da je vse in vsak , ki ne podpira na tem pohlepu temelječega delovanja,šarlatan.

Kdo vam je kriv, da ne veste, da je človek en veliiiik energetskoinformacijski sistem? Zaostali ste na materaialistično-nevednem nivoju tako, kot medicina, ki od leta 1908 le nazaduje in stoji na napačnih postulatih: na BIZNISU.

Zdravnik, ki NIČ ne ve o vakuumu univerzuma, o fraktalih, o energetskem vortexu, o karmi( vzročnoposledičnosti), o frekvencah( vse so nihanja, vse so frekvence), o geometriji matrice univerzuma, metafiziki, matematiki trodimenzionalnih- vseprisotnih kozmičnih oblik, o vlogi duha in duše na patološke spremembe v organizmu, bionih, kvantih, biofotonih....je le od sistema priznan mehanik, ki je nesposoben za kaj več, kot za fizičen, mehanski pristop k problemu: le- tega pa je nezmožen oz. ga največkrat sploh ne sme trajno razrešiti.

Vaše pisanje med drugim izhaja tudi in predvsem iz vaše lažne predstave, da se na svetu dogajajo krivice: v kolikor človek v sebi nima programa in zavestne ali pa nezavedne potrebe po tem, da v svoje življenje privablja negativo, do nje ne more priti in je tudi ni deležen ( zakon privlačnosti).

Vaše negativno razmišljanje krši osnovni zakon svobode- svobodne izbire in prevzem odgovornosti zanjo.

Zoya Erika ni umrla, saj smrti NI- smrt je največja LAŽ! Bogatejša za še eno( žal travmatično) izkušnjo, je zapustila ta svet in krenila novim doživetjem naproti.

E=mc2...torej se niti en sam atom po zapustitvi telesa ne izgubi, saj je energija neuničljiva.

Želim ji vse dobro in naj ji ne bo žal za telo, ki ga je morala zapustiti: naj jo spremlja ljubezen, mir in lepša pot od te, ki jo je prehodila na Zemlji.
Citiraj
pona
Tole sem ravnokar zvedela in mora biti na tem mestu objavljeno v svarilo vsim šarlatanom:

---------------------------------------------------------------------------

Zoya_Erika je umrla, ker je verjela napačnim ljudem.
---------------------------------------------------------------------------

Tisti, ki nimajo pojma o raku, naj molčijo, ker se ne zavedajo svojih grehov,
tisti, ki pa iz profitništva zavajajo človeka v stiski, pa so drugače bolani.
Citiraj
rak?
Preberi, če imaš raka:http://thecrowhouse.com/cncr.html
Citiraj
en ki ve
[quote=""ena ki ve""]
No, gospod Vučko. Verjamem, da ste navdušeni nad tem, da imate še vedno živo ženo....
Ali pač... Kaj ne drži ta ta spoštovani dr. Kobal ne upa reči, da se odrecite skalpelu???

Torej, vsa čast vaši ženi, ki je verjela v svojo ozdravitev!!!! Mislim, da je zasluga dr. Kobala tukaj minimalna! Zaslužek pa dober!

Poleg tega me še nekaj moti... Pišete, da ne navijate za nobeno moštvo?! Na trenutke sem pomilsila, da ste mogoče celo sam dr. Kobal, pod drugim imenom... Toliko o nepristranskosti!!

Vsa čast vaši ženi! Kajti samo ona ima največje zasluge za to da je ozdravela, brez skalpela, brez biločesa....

Poznam moč in vpliv... Ampak prosim vas,,, naj se promovira sama... Dober glas seže od ust do ust... Priporočila ljudi, ki jih osebno poznamo so najboljša! Zato ne vem v čigavo dobro se prepirate o tem po internetu?!

Verjemite, vsak vaš prijatelj ali znanec, ki ve za zmago vaše žene.... bo poizkusil čisto vse..
Dal zadnji fičnik iz denarnice, da bi mu uspelo!

Ne zamerim, da kdo zasluži za svoje znanje... Ampak fekvenčni generatorji so stara stvar.. in...
no...
Vse kar boste slišali in drago plačali.. se da najti v dobrih knjigicah.. Ne rabite za to celega premoženja...
Eh... ne bom več!
g. Vučko! Če se že derete, da ne navijate za nobeno moštvo, prosim vsaj v istem sestavku ne počnite ravno tega!
V tem primeru je zame oboje enako.. farmacija in dr. Kobal
oba imata mastne zaslužke![/quote]

Kaj le si se spravila na g. Vučka? Napadaš ćloveka, ki piše le resnico in samo resnico! Sploh ga ne poznaš. pa tukaj lajaš nanj- sram te bodi! A ti sploh veš, koliko ljudi z neozdravljivimi boleznimi je po njegovi zaslugi danes zdravih? Sem eden izmed njih.
Če pohvali dobre zdravnike( ti so redki!) , kar tudi z veseljem stori, to še ne pomeni, da je pristranski- a ne?

Tvoj način pisanja na tem forumu je NEDOPUSTEN!

Kobal se je pač vrgel v podjetniške vode in po moje računa za svoje delo trikrat premalo. Živimo v kapitalizmu, kjer zdravje stane- pa sploh ni važno a zasluži pri tem farmacija ali pa kdo drug. V Avstriji stane en tretman 350 eurov, kar je poceni.

Tvoj problem in problem mnogih je v tem, da bi imeli, plačali pa nebi- ti pa tvoje knjižice.....ničesar ne veš.

Zgrizi se.....
Citiraj
ena ki ve
No, gospod Vučko. Verjamem, da ste navdušeni nad tem, da imate še vedno živo ženo....
Ali pač... Kaj ne drži ta ta spoštovani dr. Kobal ne upa reči, da se odrecite skalpelu???

Torej, vsa čast vaši ženi, ki je verjela v svojo ozdravitev!!!! Mislim, da je zasluga dr. Kobala tukaj minimalna! Zaslužek pa dober!

Poleg tega me še nekaj moti... Pišete, da ne navijate za nobeno moštvo?! Na trenutke sem pomilsila, da ste mogoče celo sam dr. Kobal, pod drugim imenom... Toliko o nepristranskosti!!

Vsa čast vaši ženi! Kajti samo ona ima največje zasluge za to da je ozdravela, brez skalpela, brez biločesa....

Poznam moč in vpliv... Ampak prosim vas,,, naj se promovira sama... Dober glas seže od ust do ust... Priporočila ljudi, ki jih osebno poznamo so najboljša! Zato ne vem v čigavo dobro se prepirate o tem po internetu?!

Verjemite, vsak vaš prijatelj ali znanec, ki ve za zmago vaše žene.... bo poizkusil čisto vse..
Dal zadnji fičnik iz denarnice, da bi mu uspelo!

Ne zamerim, da kdo zasluži za svoje znanje... Ampak fekvenčni generatorji so stara stvar.. in...
no...
Vse kar boste slišali in drago plačali.. se da najti v dobrih knjigicah.. Ne rabite za to celega premoženja...
Eh... ne bom več!
g. Vučko! Če se že derete, da ne navijate za nobeno moštvo, prosim vsaj v istem sestavku ne počnite ravno tega!
V tem primeru je zame oboje enako.. farmacija in dr. Kobal
oba imata mastne zaslužke!
Citiraj
PiKej
Tako umirjenega in skuliranega tona se nisem zasledila, kot je vas Miran Vucko.

Strinjam se z vami, da je poleg ortodoksne medicine potrebna se komplementarna, dodatki h prehrani in podobne stvari.

http://zdravje.limuplus.com
Citiraj
ja seveda..ce te denar tisci
V Nemciji se vsi pravi doktorji in specialisti rezijo, ko omenis da si bil na bioresonanci, mi smo hodili, pa ni nic prineslo, verjamem v to ne, pa nisem placane od farmacije, vidim pa da tu fajn delate eni reklamo za ta lahek zasluzek.
Citiraj
dremoto
[quote=""ena ki ve""]
Vse spoštovanje če je temu tako, da je bilo pozdravljenih nekaj ljudi. V strokovnost in usposobljenost dr Kobala za psohoterapije ipd.. Pa močno in tudi upravičeno dvomim!
Vsekakor tudi medicina priznava, da je uspešnost zdravljena v veliki meri odvisna od pacientovega zaupanja in sprejemanja!
Torej, vsako uspešno zdravljenje deluje samo če verjameš vanj! In najbrž moraš res verjeti, če tako drago plačaš!
Mislim da dr. Kobal nikakor ni usposobljen za kako karmično ćiščenje! Bi prej verjela v delovanje fizike... bioresonance in delovanje frekvenc na rasti celic... kot pa na vso tisto dodatno kramo katero zaračunava...

Vse lepo![/quote]

Redkokdo se sčasoma ne spridi........
Ostajajo le redki, pošteni ljudje. Žal jih je vsak dan vse manj....
Sicer pa: vsak karmično čist , etičen in moralen terapevt ima uspehe in rezultate, neglede na to, ali mi v karkoli verjamemo ali pa ne. Do takih pa ima možnost priti le redkokdo: pride le, komur je namenjeno. Obrtništvo, podjetništvo( materialno pridobitništvo) ipd. ne bi smelo imeti nič skupnega z zdraviteljstvom.

Toliko.
Citiraj
ena ki ve
Vse spoštovanje če je temu tako, da je bilo pozdravljenih nekaj ljudi. V strokovnost in usposobljenost dr Kobala za psohoterapije ipd.. Pa močno in tudi upravičeno dvomim!
Vsekakor tudi medicina priznava, da je uspešnost zdravljena v veliki meri odvisna od pacientovega zaupanja in sprejemanja!
Torej, vsako uspešno zdravljenje deluje samo če verjameš vanj! In najbrž moraš res verjeti, če tako drago plačaš!
Mislim da dr. Kobal nikakor ni usposobljen za kako karmično ćiščenje! Bi prej verjela v delovanje fizike... bioresonance in delovanje frekvenc na rasti celic... kot pa na vso tisto dodatno kramo katero zaračunava...

Vse lepo!
Citiraj
Miran Vučko
NA SIAM,

še veliko tega je na globalnem nivoju že pripravljenega za "novo" dobo. Trenutno se v kapitalističnih sistemih odvija proces uvajanja sodelovanja komplementarne medicine z ortodoksno medicino, saj je znano, da eno brez drugega ne more dati in tudi ne daje optimalnih rezultatov. V Veliki Britaniji že desetletja vsak zdravnik lahko svojemu pacijentu priporoča ali pa svetuje obisk pri zdravitelju komplementarne medicine. Tam imajo knjižice s kontakti, v katerih so navedeni zdravitelji, ki so se dokazali v svoji praksi s konkretnimi rezultati- preverjeni strokovnjaki.Ozaveščeni vemo, da eno brez drugega NE GRE.
Velikokrat sem oster in brezkompromisen v svojem pisanju prav zaradi poizkusov blokiranja nujnega procesa zlitja vsega znanja in sodelovanja, ki je lahko le v korist bolnim ljudem.
Lobiji, ki ne želijo od svoje pogače dati niti drobtinic, si sami žagajo vejo, na kateri sedijo, saj delujejo le v svojo korist, ne v korist ljudi. V borbi za monopol izključujejo osnovni, človeški faktor in zato nastopajo arogantno, prepotentno, agresivno in manipulativno.Ljudem predstavljajo le eno plat medalje, za drugo plat pa ni zaželjeno, da se sploh ve. Trenutno delujejo v smeri, da ljudem odvzamejo pravico do svobodne izbire....
Poleg VEMME obstaja še cel kup produktov, ki delujejo na celični ravni v smeri hitre regeneracije, brez "starih, bolnih" informacij, vendar še javnost o njih skoraj nič ne ve.... ve se, zakaj ne.

LP
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.