Forum.Over.Net

Odgovori: katere znamke pomivalnega stroja imate?

Pregled teme
Ally*
Candy, 11 let, nobenega problema (trkam).
Citiraj
Alexa01
Prej Intesit. Zelo poceni delal kot šus. Sedaj v novi kuhinji imam Wirpool pa vam povem da bi takoj nazaj imela Indesit-a, ker je imel tako super košare notri, da sem lahko full posode dala not v tega pa nikakor ne morem zložiti vsega kar čez dan umažemo... Mi je kar malo hudo..
Citiraj
lenoba
AEG zelo zadovoljna imam ga dva meseca,pere tiho in lepo.
Sama imam Gorenjev pralni stroj s 1500 obrati in sem zadovoljna in njihovo televizijo ki je poden od podna.Mislim da je pri Gorenjevih aparatih odvisno na kaj naletiš,tako da v bodoče ko bomo kupovali glede na moje izkušnje to definitvno ne bo Gorenje
Citiraj
Krinolina
Imamo Candy in to 7 let. Tri leta je delal brezhibno, potem pa ne več. Zadnje leto nič več ne opere prav tako, kot je treba. V zadnjih dneh je posoda na pol umazana in tabletk sploh ne raztopi več.
Citiraj
Cveka
Prvi je bil Gorenjev - nikoli več!!!
Zdaj Candy - nobenega problema (trkam).
Citiraj
Tijka
Miele - brez pripomb!
Citiraj
acjom
Elektrolux.
Citiraj
Skr bna
4 leta smo imeli Elektrolux, ki smo ga podedovali skupaj s stanovanjem, delal je OK, ni pa bil med najtišjimi, se je slišalo v spalnico, ko je pral. Zdaj smo kupili Bosch silence, pere pol manj časa in bolje kot predhodnik, zraven njega se da b.p. gledat TV. Koliko časa bo tako deloval, vam pa ne vem povedat, ima točno 1 teden :) staža

Naša izkušnja z Gorenjem je s hladilnikom, star je 3 leta, od 3 mes starosti nam dela same probleme, ali sploh ne hladi, ali pa nam hrana zmrzne not, pa smo kupili kao neko malo "boljšo" izvedbo. Nekaj časa je bil serviser stalno tukaj, na koncu pa je le zinil, da je menda cela serija (delana za izvoz, zavrnjeno, podtaknjena doma!) taka - 3 dni po koncu garancije. Zase vem, da Gorenja nikoli več, če pa že, ga bom šla iskat čez mejo, kajti za domač trg je menda vse dobro, grrrrr.
Citiraj
lojzaaaa
Imeli Gorenje kakšnih 6 let in je slišal na svoj račun veliko grdih besed. Samo zaradi košare, ki je bila res butasta. Še od enega konkretnega fruštka ni šlo vse noter. Smo komaj čakali, da se je pokvaril. Serviserja niti klicali nismo. Za novega smo izbrali Candy, prav zaradi košare. Notri spravim vsaj enkrat več kot v prejšnjega. Pa dela tudi ko šus.
Citiraj
Nala
[quote Joži**]Zdaj AEG in sem zadovoljna. Prej 2 Gorenjeva in z Gorenjem smo zaključili! En stroj je bil iz slabe serije, kot je povedal serviser, čeprav cena stroja ni kazala na to in da naj kar novega kupimo, naslednji se je tudi kmalu pokvaril in so se dolgo mučili z njim. In potem so nam rekli, da funkcije pomivanja le gornjega dela ne smemo uporabljati! Ko smo po izteku garancije imeli novega serviserja (ne Gorenjevega), je povedal, da so ta stroj izdelali v Španiji in da je vse zameštrano. 5 let garancije pri Gorenju zame ni noben plus, ker sem z njihovimi serviserji imela že preveč problemov. Nobenemu se ne da spraviti na kolena in na domu pregledati stroj, ampak ga odpeljejo, kar stane in ga dolgo popravljajo.[/quote]

Se strinjam ker imam popolnoma enake izkušnje in z Gorenjem sem zaključila. 5 let garancije ne pomeni nič, ker pooblaščen serviser stroj odpelje in čakaš 1 teden, da je popravljen, v petih letih garancije je crknil 6x. Zdaj je 2 leti izven garancije in imamo tudi drugega serviserja, ker nam zaradi izteka garancije ni treba več čakat na pooblaščenega, ki nikoli ne pride prej, kot v treh dneh in je povedal natančno to, da jih delajo v Španiji. Zdaj, izven garancije je bil popravljan 4x in grelec mi že spet ne dela, torej je vsega skupaj v sedmih letih crknil 11x. Je pa stroj bil takrat najnovejši in posledično najdražji model.

Mama ima Bosch in ne menja, ga ima že več kot 10 let brez popravila. Prijateljica ima Candy in je super zadovoljna.
Citiraj
Simba
Imela Gorenje (super silence, 1200 obratov), po sedmih letih sem ga peljala na odpad. Vmes so mi ga najmanj 4x popravljali, delal samo kratek čas. Vendo je bil grelec zvit ?!? Nikoli več Gorenje!!!

Sedaj imam Bosch-evega (5 let garancije). Če bodo tudi z njim problemi, bo naslednji nakup Miele-jev!
Citiraj
kombinacija
meni je enkrat rekel naš serviser, pomivalni naj bo candi, pralni pa gorenje in je to najbolje in pri nas to drzi..kupi najboljsi, zadnji model candija in bos zadovoljna 10 let in več.
Citiraj
Joži**
Zdaj AEG in sem zadovoljna. Prej 2 Gorenjeva in z Gorenjem smo zaključili! En stroj je bil iz slabe serije, kot je povedal serviser, čeprav cena stroja ni kazala na to in da naj kar novega kupimo, naslednji se je tudi kmalu pokvaril in so se dolgo mučili z njim. In potem so nam rekli, da funkcije pomivanja le gornjega dela ne smemo uporabljati! Ko smo po izteku garancije imeli novega serviserja (ne Gorenjevega), je povedal, da so ta stroj izdelali v Španiji in da je vse zameštrano. 5 let garancije pri Gorenju zame ni noben plus, ker sem z njihovimi serviserji imela že preveč problemov. Nobenemu se ne da spraviti na kolena in na domu pregledati stroj, ampak ga odpeljejo, kar stane in ga dolgo popravljajo.
Citiraj
sreča
zakaj ne Gorenje?

mi ga imamo že 10 let in je vse ok.
Citiraj
jana11
Bosch - zanič, sestra ga ima tudi in je zelo zadovoljna.
Citiraj
mehtilda
jaz imam electrolux in sem zadovoljna... mama si je pa kupila bosch in moram priznati, da je boljši... boljše umije in manj časa porabi, tako da bi ti jaz trenutno svetovala Bosch
Citiraj
nelida
Candy, 4 leta, dela bp in ful zadovoljna
Citiraj
špela007
Gorenje-zelo zadovoljna+5 let garancije
Citiraj
k i t t y
Jaz imam Candy in so od prvega dne težave.
Citiraj
kokica76
Mi imamo Gorenje, mama Zanussi, tašča pa Candy.. vse smo zadovoljne!
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.