Forum.Over.Net

Odgovori: najbolj zanimive in čudne

Pregled teme
AnaBanana1
Kot študentka sem dobila delo na recepciji/tajništvu in čisto prvi dan sem že ustrelila eno lovsko. Prejemali smo klice iz tujine, pogovarjati se je bilo potrebno v več tujih jezikih, pri čemer sem dobila manjšo blokado. Zadnje leto sem imela nameč na faksu nemščino, s katero sem se res veliko ukvarjala, angleščina pa mi je pičela malo šepati, določenih besed se nisem spomnila ... No in ko sem dobila klic iz Rusije, kjer me je direktorica posila, če ji vežem našega direktorja, sem ji odgovorila: 'Just a sesond, I will turn you on.'
K sreči me ni razumela in je odvrnila samo: 'Ok, ok, thank you.'
Skor me je kap takrat, ko sem videla, kako me sodelavke zaprepadeno gledajo. 15 let kasneje mi je pa blazno smešno.
Citiraj
Muaha
***
Citiraj
Mukica
teritorialna obramba je napisal/a:
Hvala za tolazbo :D
Citiraj
teritorialna obramba
Mukica je napisal/a:
Kaj se boš sekirala. Saj onadva tudi ne vesta, kako se konopljinemu semenu reče po slovensko.
Citiraj
Mukica
Spomnila sem se sila neprijetne, smešne in sramotne prigode iz najstniških let … Bila sem 15, mogoče 16 in pomagala pri strežbi v enem hotelu s petimi zvezdicami, kamor so hodili samo fini ljudje. Po večini sem bila pri zajtrkih. Bila je ena skupina nekih Avstralcev, ki so prišli na seminar s svojimi produkti iz konoplje. Med drugim je bila ena prijazna gospa med njimi, s katero sva radi malo pokramljali. Eno jutro se ji je pri zajtrku pridružil še nek poslovni partner in me je, ko sem prišla postreč, gospodu predstavila in ta mi je povedal zakaj je on tukaj in zopet omenil konopljo. Seveda smo se pogovarjali v angleščini in naj omenim, takrat sem mislila, da znam bolje govoriti, kot sem v resnici. Zato se je zgodilo sledeče, namreč v zanosu sem izjavila nekaj tako butastega, da se še danes osramočeno sama pred sabo poprimem za glavo. No, želela sem le povedati da vem, kako je konoplja zdravilna, tako v medicini, kakor tudi drugje in da sem slišala, da so semena konoplje izredno dobra za lase. Ja, zaenkrat nič takega ampak zdaj pa še prevedimo v angleščino: " I heard once, that cannabis semen is relly good for hair aswell."
Mislim … SEMEN!?!? Zakaj za vraga sem mislila da je seme in semen enako!?
Gospa se mi je vljudno nasmehnila, stisnila ustnice, malo sta se spogledala, odgovorila pa nič, kar sem razumela kot znak, da je bolje da spokam čimprej in razmislim o tem kar sem pravkar izustila. Ni me čudilo, da gospa ni kazala več pretirane želje odkar sem ji pred poslovnim partnerjem rekla, da je konopljina sperma zelo dobra za lase ...
Citiraj
Sushi
maternomater je napisal/a:
Podobno se mi je pripetilo cca3 tedne nazaj...sem povedal eni prijateljici, da sem imel včeraj pogreb, pa pravi: "a je blo dobr?"

Takrat mi ni blo glih smešno, zdej ko sem pa citiran post prebral in ko se je vse skup poleglo nekak, pa mi je.
Citiraj
maynapink
Danes zjutraj sem imela izklopljen telefon. Zmanjkalo mi je baterije zaradi spalne muzike na YouTube. Prižgem telefon in 7 neodgovorjena klicev in SMS od prijateljice, da ima 5kg listja v stanovanju. Nič jasno. Kličem nazaj in pravi, da je uredila zadevo. Pove, da je vedela da se en bolj premožen sosed seli, ker je bilo ogromno stvari pred kontejnerji. V zeleni vreči je videla lepe vzorce "rožic", pa si je mislila da jih bi vzela, da je posteljnina. Lepo ona vleče tisto vrečo gor. Boga na berglah, komaj privleče do stanovanja. Nakar vzame nož, da bi odprla vrečo s posteljnino in se ven vsuje listje, ki ga je prejšnji dan pograbil hišnik. Reva boga ima še psičko pekinezerko, ki je vse listje raznesla po celem stanovanju. Ko sva se slišali, je bilo že pospravljeno. Ampak ne morem si pomagat. Se zdaj mi je smešno.
Citiraj
Mukica
Smo imeli v službi enega izmed napornejših dni, veliko dela in smo kar trije ostali, cel šiht in sem se odločila, da nam plačam pico, da se malo okrepčamo. Spomnili smo se na pico, ki ima tudi ananas gor, se pravi pica Hawaii. In ko se po telefonu pozdravim ter vprašam ali lahko naročim eno Hawaii, mi natakarica odgovori, da mora vprašati, ker meni, da te pice ni v ponudbi. In slišiš v ozadju: "Heeeej, a mamo havajsko?" - "Ne" - "Ne, gospa, žal, nimamo havajske pice". In postalo mi je malo smešno, ker se je tako trudila, pa sem se pohecala in rekla - potem pa Maldivi. In Sekundo za tem je že bilo: "Heeej, a Maldivi mamo!?" - "Ne, gospa tudi Maldivi nimamo"
Hahahahah s sodelavci smo umirali od smeha, medtem, ko sem morala naročilo zaključiti. Bila je prav simpatično ustrežljiva, a heca pa ni razumela. :D
Citiraj
Jupiju
Muohoho!
Citiraj
Ta je dobra
Se prerekava z mamo glede neke stvari, in pravim da to ni nič. In ona v jezi "Kaj to ni nič, to je nič!" Sem umrla od smeha...
Citiraj
Hehhe
Sošolka je bila v OŠ vprašana zgodovino. Pa jo učiteljica vpraša "Kdo je bil eden največjih nacističnih voditeljev v 20.stoletju?" In ona: "Tito!"
Citiraj
55667788
maternomater je napisal/a:
Oo, ja.
Citiraj
maternomater
kako čudo čudno sem jaz ... kolegica mi reče, da ni mogla priti k meni, ker so imeli smrtni slučaj ... jaz butnem: Je blo kaj hudega?

(hotela sem vprašati, če je umrl kdo bližnji)

nerodno mi je vsako minuto :(
Citiraj
nikada više
maynapink je napisal/a:
A kad pride tvoj štromar doma?
Citiraj
Sushi
antilopa je napisal/a:
Kdo bi tebi verjel🐣
Citiraj
antilopa
Sushi je napisal/a:
V Radovljici je bil pred mnogimi leti na avtobusni postaji nalepljen letak z naslovom "Piščanci pozor!" Seveda, nekdo je prodajal piščance, ampak napis pa je bil tak kot bi bil namenjen piščancem. :))
Citiraj
Sushi
V Radovljici zraven Grajca je (bila?) pekarna, na okencu zunaj, kjer si lahko naročal kaj za jest pa njihova ponudba. Nalepljene črke na steklu.

Kruh
Hot dog
Burgerji
Slaščiče

Ko sem zadnjo omenjeno enkrat prebral v pijanem stanju, sem umiral od smeha in seveda vsem kolegom moral pokazat razlog, ker povedat nisem bil sposoben...tko da veste, albanci nevede skrbijo tudi za polovico našega zdravja🤣
Citiraj
Mivsismoroboti
Smo bili z družino na zabavi pri prijateljici. Samo aperitiv sem popila. Na mizi narezek in v eni skodelici bele, majhne in malo mokre kroglice. Jaz rečem, o poglej kakšna jajčka. Pojem eno. Pa rečem hčerki, a boš eno jajčko?! Mož me malo čudno pogleda, reče pa nič.
Pridemo domov in mu rečem čez encajt, kk so bla pa jajčka dobra, a misliš, da so bla prepeličja? Pa on, pa ka je s tabo, sem ti že tam mislil rečt, da ka ti je, sm mislil, da se zajebavaš? Pa meni še kr nič jasno. Pa on reče, če je pa bla mocarela?!
In nato smeh...
Res sm mislila, da so bla jajčka, pa valda vem, kaj so jajčka in kaj mocarela.
P.S. Ampak še danes se mi zdi, da so bla jajčka!
Citiraj
Zuluulu
Matejeva mama je napisal/a:
:-)
Citiraj
Matejeva mama
a to je napisal/a:
Tole ni štos, ampak se kar v resnici dogaja.
Pri nas v Ljubljani je pozvonil sinov sošolec: Zdravo, a je Matej dam? (Ljubljančani rečemo: Grem dam namesto domov)
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.