Forum.Over.Net

Odgovori: A je katera sploh zadovoljna?

Pregled teme
Pat
Sem srečna in zadovoljna.

LP
Citiraj
barbi
načeloma ja, vendar so obdobja, ko se vse obrne na glavo in bi si človek želel velikih sprememb. vsake toliko je treba mal pojamrat!
Citiraj
Oja
Jaz sem tako srečna, da včasih postanem že kar malo vraževerna in se sprašujem, koliko časa še. Ampak to potem tudi pozabim. Nikoli pa si ne dovolim pozabiti na dejstvo, da sem imela vedno dobre možnosti in spodbudo za izkoriščanje svojih sposobnosti, za kar gre zahvala staršem.
Citiraj
MatejaH
Sem.

Stvari, ki me motijo, pa lahko nanje vplivam sama, itak prej ali slej pošlihtam, tako da tukaj nimam težav.

Za tiste druge, ki me nekoliko bolj žulijo, pa ugotavljam, da pri žrebanju lota definitivno goljufajo ;)) ... Pa bomo tudi to - počasi, pa vztrajno "zrno na zrno pogača", pa bo enkrat.

LPM
Citiraj
Šeenka
Hja. So stvari, s katerimi sem zadovoljna in tiste, s katerimi nisem. In hvalabogu, da je tako. Zadovoljni ljudje se mi v bistvu smilijo, ker to pomeni, da se zadovoljijo z malim, da niso ambiciozni in da so zaspali na lovorikah. Ravno nezadovoljstvo je tisto, ki nas sili k temu, da si postavljamo nove cilje in stremimo k boljšemu.

Šele zdajle sem prebrala post nedasemiregistrirat. Sva na isti valovni dolžini.
Citiraj
*nedasemiregistrirat
No, jaz sem pa edina nezadovoljna.

Sama s sabo. Mislim, da bi lahko bila bistveno boljsa kot sem. In delam na tem, da bom. In ko bom dosegla cilj, bom nekaj casa uzivala v njem in si potem postavila novega. Zakaj ne bi bila se boljsa?

Z mozem. Ja, se razumeva in se imava prav fino. Ampak, zakaj se ne bi imela se bolje? Zakaj ne bi se bolje uzivala drug z drugim?

Z otrokom. Nesamozavesten. Ja, je super decko, cenim vse njegove sposobnosti in napake. Ampak se mi zdi, da bo samozavest v zivljenju bistveno potreboval. Torej bo potrebno na tem tudi malo podelati in ne morem biti zadovoljna s stanjem kakrsno je sedaj.

S starsi. Dali so mi precej, a na neprav nacin. Zato sem danes nezadovoljna sama s sabo. Ampak moj odnos z njimi je ok in ga ne bom spreminjala. Mogoce malo na bolje. Pocasi. Najprej moram sebe ustimat.

S prijatelji. V zadnjih nekaj mesecih smo se malo odtujili. Ne, ne ravno odtujili, pac pa se le ne druzimo tako pogosto kot prej. Naslednji vikend bom namenila druzenju z njimi!

S sluzbo. Nezadovoljna. S placo. Nezadovoljna. Z delom... Sem ze dala odpoved. In komaj cakam nov zacetek nekje drugje!


Pa da ne bo zdaj katera mislila, da nisem hvalezna za vse kar imam. Sem. Zelo. Vem, da imam veliko vec kot marsikdo na tem svetu. Ampak zakaj ne bi stremela k se boljsemu? Ker ce bom ves cas z vsem zadovoljna, se ne bom nikoli premaknila naprej...
Citiraj
š[email protected]
Se popolnoma strinjam s tvojim zadnjim stavkom!

čao
Citiraj
tajna30
Tudi jaz se štejem med zadovoljne!!! Z veseljem! Dobrega moža, zlatega otroka, nič minusov na računu (dokler se ne spravimo kupovati parcele...), odnosi s starši solidni, z žlahto obupni (končno ugotovila, da si zarad tega ni živcev za kravžlat), avti delajo, toplo imamo, smejem se vsaj 10 minut na dan in velikokrat mi uspe spravit okolico v dobro voljo, kar tudi mene precej obogati. Kaj je lepšega kot nekomu pregnati črne oblake?

Res je fino, ampak je treba bit sposoben gledat lepe stvari!!! Kakšen forum pa paše za skašljat, se bo verjetno strinjala večina.

Tajna30
Citiraj
Mateja T.
JAZ!!!!pOmbno mi je to da smo zdravi in srečni!!!
Citiraj
Asru_
Jaz sem zadovoljna z vsem(i) okoli sebe - družino, službo, prijatelji, sorodniki...
Mal imam težav edino sama s sabo :))) Če pa bi še meni uspelo najti malce več energije za kako pospravljanje, za kaj naštudirati ... ma, pol bo pa že vse skupaj mal kičasto. Tako, da - v redu je.
Citiraj
*sončnica
hmmmm, načeloma ja, edino z odnosi v službi sem totalno nezadovoljna, ampak moje načelo : služba je služba, družba je družba mi pomaga pustiti službo za vrati.

Z družino in vsem ostalim pa zadovoljna!

Špela
Citiraj
j6534
S čim se ne strinjaš? Da se oblak ne razteza v neskončnost? Ali s tem, da po še tako težkih časih posije lučka upanja?
Citiraj
R_D
Generalno gledano sem. So pa določene stvari, ki me mučijo, ampak bo že. Vedno si mislim, da bi lahko bilo še slabše :)))
Citiraj
Piki Miki
Ne preveč. Bila že bolj.
Citiraj
š[email protected]
Žal ne. Ker neskončno hrepenim po dobri službi in temu, da se ne bi tresla za vsak tolar :( S 60 tisoč moje porodniške in moževo podpovprečno plačo se res ne moremo hvaliti :( S tem, da sem se v vseh delovnih letih vedno trudila, z novo nosečnostjo čakala na nedoločen čas, ki pa ga ni in ni bilo, nato zaradi nosečnosti izgubila službo, čez dva dni otroka - ne vzemite tega kot jamranje, želim povedati samo, da trudu ne sledi vedno uspeh.

Sem pa zadovoljna z vsemi ostalimi življenjskimi izkušnjami in dejavniki, ki niso materialne narave. Vključno sama s sabo.

čao
Citiraj
jazzi
Jaz tudi lahko...
Citiraj
spela
se ne strinjam. :-(
Citiraj
loti
No pa smo tam - ko postaviš kakšno tako vprašanje smo pa vsi zadovoljni.
Jaz pa ne!!!!!!!!

Zjutraj bi najraje dedca fentala, ker meditira v kopalnici, potem otroke, ki me čakajo na kavču in si niti pripravljenih oblačil ne znajo obleči. Pridem v službo in mi crkne računalnik, po telefonu mi težijo in vsi rabijo nekaj nujno.......
Telefonira mi učiteljica in pove, da mlajši zopet ni prinesel naročenega. Doma zažgem kosilo ker prepričujem taščo, da bomo zvečer prišli na obisk.
Maček mi je ponovno razbil vazo...............

Ja srečna sem. Danes pa res, ker smo po pici na domu ležali na kavču in gledali Asterixa.
Citiraj
kokos
Še ena, ki je zadovoljna s svojim življenjem. Nič ne bi zamenjala, oziroma spremenila.
Citiraj
Anika
Z družino zelo zadovoljna, s službo nezadovoljna, na srečo še kar zadovoljna s plačo (čeprav se ne bi branila večje :-)) ), z zdravjem kar zadovoljna, s prijatelji zadovoljna, mogoče malo nezadovoljna, ker bi že kooončno radi večje stanovanje.

lp
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.