Forum.Over.Net

Odgovori: Nujno rabim okulista v Novi Gorici-priporočite!

Pregled teme
terlikar
Dr.Darinka Slivnjak v Šempeterski bolnici-preverjeno dobra.
Citiraj
tanja.1
Živijo!

Na tvojem mestu bi šla h okulistu kar v Šempetrsko bolnico ali po novem je okulist v zdravstvenem domu v Novi Gorici. Prideš zelo kmalu na vrsto (lahko kar pokličeš, ti ni treba se naročiti osebno). Jaz bi pri Šalamunu (VID Kromberk) na koncesijo prišla na vrsto šele maja (poklicala sem septembra), brez (samoplačniško) pa šele novembra. Pa ne misliti, da se ti bo privat kaj bolj posvetil. Mislim, da so v bolnicah prav tako usposobljeni za te stvari. Jaz sem imela pregled dolg skoraj eno uro z vsemi preiskavami vred. Prej rabiš napotnico svojega zdravnika. Z receptom si namreč upravičena do povračila (delnega) za leče za očala. Meni je to povračilo zneslo za 7.ooo sit in še nekaj.
Med optiki pa itak ni kake posebne razlike v cenah. Seveda je odvisno, kakšna očala iščeš. Lahko jih dobiš za 10.000 ali pa tudi za 40.000. So pa: Art, Vatovec, Kleč na Gradnikovi, ena je pri OŠ Milojke Štrukelj, za druge pa ne vem.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Tanja
Citiraj
pomarančka
Šalamun

jih imaš pa drgač še enih par; meni osebno je smotan Optika Vatovec...
Citiraj
goričanka
Saj sem že vse povedala, rabim priporočilo za dobrega okulista v Novi Gorici in njeni bližini.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.