Odgovori: Luka Basi, nova pesem z Nedo Ukraden

Pregled teme
sovražim vse
ja saj res je napisal/a:
Sovražim čisto vse južnjake in vse slovence, ki se z južnjaki sredi slovenije pogovarjajo v južnjaščini!
Citiraj
ne moreš verjet
ja saj res je napisal/a:
Ne moreš verjet s čim vse se eni ubadate. Pa kaj če je spremenil ime, pa kaj če poje v hrvaščini, pa kaj če ima pocukrane komade, pa kakšen ponos neki. Vsak ima izbiro, da posluša ali pa ne. Če ti ni všeč vgasneš radio in poslušaš komade na mp3,cd,... kateri so tebi všeč. Pa saj ni čudno, da smo kjer smo, ko pa je toliko nepotrebne nestrpnosti med nami.

Meni gre refren v uho. Neda Ukraden pa je itak carica. Tako, da mi na kraj pameti ne bi padlo, da bi ju negativno komentirala, ker sama nimam posluha za petje, pa tudi če bi ga imela, ne bi imela jajc stopiti na oder in pet pred publiko. Jaz občudujem vsakega posameznika, ki se pokaže svetu s svojim talentom in pogumom.
Uživajte svoje življenje in se ne obremenjujte z drugimi.
Lep in miren večer vsem nestrpnežem :)
Citiraj
Ena južna
Tako je napisal/a:
Točno to.
Drugač mi je pa Luka Basi čist ok, tud par njegovih komadov mi je všeč.
Citiraj
takole
Če bi šlo za kvalitetno glasbo, je vseeno, v katerem jeziku ustvarja, tako pa prepeva lahkotne popevkice za rajo, ki se požvižga na kvaliteto. Je pač zavohal lahek zaslužek. Čez par let nihče več ne bo vedel zanj.
Citiraj
Jagoda999
Tisti, ki že dlje časa spremljamo Luko, vemo, da tako veliko število ogledov v tako kratkem času ni nobeno presenečenje. Glede na to, da so njegovi koncerti izjemno obiskani in v veliki večini razprodani, njegovih poslušalcev oz. oboževalcev očitno ne moti petje v hrvaškem jeziku. Če se je pač tako odločil in je publika to zelo dobro sprejela, ne vidim v tem nič napačnega. Tudi glede imena ... v številnih intervjujih je pojasnil, zakaj umetniško in ne pravo ime. Konec koncev ni edini Slovenec, ki si je zaradi kariere spremenil ime in se odločil za ustvarjanje v drugem, tujem jeziku. :)
Citiraj
Tinkaara
ja saj res je napisal/a:
Ma dej fuj, tega basija ne morem niti videt, iz vsake piksne že gleda, samovsecnez. Tiste svoje popevcice naj si nekam vtakne, da bo lažje trpel. Una stara plastična baka pa naj že neha strašit in gre v penzijo, za drugam itak ni.
Citiraj
takole
Oglede se da s programi s kitajske umetno ustvariti.
Za mikrofon pa danes lahko že vsak prime, ne glede , ali ima posluh.
Basi je še en primer tega.
Komada pa niti kliknila nisem, ga nimam želje slišati.
Citiraj
Tako
ja saj res je napisal/a:
Žvižga men ponos, če 10jurjov na mesec domov prinesem.
Citiraj
ja saj res


S čim že si je ta pesem zaslužila toliko ogledov? A si ne bi ta Basi (mimogrede, zakaj
že ta manija s spreminjanjem oz. skrivanjem pravega imena med slovenskimi glasbeniki), raje spremenil državljanstva, ko taaako rad poje v hrvaškem jeziku? Pocukrane pesmi do amena, vse po istem kopitu, me zanima, vam so všeč, meni se zdi to čisto hlapčevsko, da se slovenski glasbenik proda na tak način. Verjetno res služi na ta način, ampak vprašanje ponosa pa tudi ostaja. Kaj pa vi menite?
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.