Odgovori: Ste slišali novo pesem Zale in Gašperja

Pregled teme
Banda di Lupi
Omejeno je napisal/a:
Oh come on... ti boš sedaj pravil, da mladoletna oseba nosi primeljivo odgovornost polnoletni ?
Citiraj
Omejeno
Banda di Lupi je napisal/a:
Omejeo razmišljanje
Citiraj
a bo tudi
My moon je napisal/a:
Kaj pa Lea, bo tudi letos f razočarana? ;))).
Ne vem, vsak po svoje, meni se ta Ema zdi čisto brez veze.
Citiraj
My moon
My moon je napisal/a:
Letos bo izbor za emo točno za pusta hrusta 22. februarja... hahaha. Boljši termin ne bi mogel bit... pa še tista lanskoletna osmoljenka Raiven je v pustni komisiji :D
Citiraj
Banda di Lupi
MonaCoin je napisal/a:
Smeti
Citiraj
Grda resnica
Zdaj sem jo
Ne bi se enkrat
Citiraj
MonaCoin
Banda di Lupi je napisal/a:
a ti še nikol noben ni povedal, da življenje ni črno - belo? vse barve v marvici so ok in nobena ni več vredna od druge ... če to upoštevaš, spoštuješ delo drugih in dodaš še mal humorja ... je življenje lahko zelo simpl :-)

če pa konstantno iščeš napake pri drugih ... te pa zna izčrpat ... sploh če s tem začneš že tako mlad :-)
Citiraj
Banda di Lupi
MonaCoin je napisal/a:
Uuuuuu ...

A to je bilo zdej kako ? Pod pas al sam unu, mal po prstih "prc, ne tikaj!"

Ker "strokovno" ocenjevanje je vedno pošteno al kako ? NOT
Citiraj
MonaCoin
Banda di Lupi je napisal/a:
šimfaš ja ... al pa kritiziraš no :-)
zdej si od kritiziranja glasbe že pri smeteh ... če bi to bila tako slaba glasba, ne bi pobrala kup gremijev in imela naslovni komad za 007, se ti ne zdi?

vsak dober glasbenik doživlja tudi hude kritike na lasten račun ... največkrat so hejterji ljudje, ki sami nimajo kaj pokazat v življenju. ampak dobri glasbeniki imajo možnost hejterjem v komadih povedat to, kar si v resnici mislijo ...
https://www.youtube.com/watch?v=LLAgke7QprM
Citiraj
My moon
a ema še ni bila je napisal/a:
Ne vem, ne sledim, upam pa, da sta prijavljena in pometeta s temi zavidljivci tako kot lansko leto. Ko pride nekdo s pravim komadom, ne pomaga niti, če si daš perje v rit, se dereš na vse grlo in skačeš po odru z eno joško zunaj! :D
Citiraj
Banda di Lupi
MonaCoin je napisal/a:
Šinfam ?

Jst sem vsakemu povedal, da ma probleme samo v glav. Come on... edina obveza ki jo ima večina je ta, da se zjutraj vstanejo pred sedmo in so ob sedem deset v šoli, ob cca dveh popoldne pa gredo domov.

Seveda, maš tudi pridne, ki majo kj doma za pomagat, maš take ki si kakšno počitniško delo najdejo, izlazak jim je sicer omejen ampak na koncu dneva nimajo nobene konkertne odgovornosti.

Enim je še smeti težko v kanto iz hiše nest.
Citiraj
MonaCoin
Banda di Lupi je napisal/a:
a nisi ti mal premlad, da šimfaš najstnike? kaj boš šele pisal o njih čez xy let ... ali pa ko boš enega ali več njih imel doma, kako boš shajal :-)

Slika
Citiraj
Banda di Lupi
MonaCoin je napisal/a:
Pir pa žganje sta rešila več divjadi kot vsa društva za zaščito živali skup.
Citiraj
MonaCoin
poznam to zgodbo sem del nje je napisal/a:
naloga staršev je, da podpirajo svoje otroke ... če te podpore ni od nikjer, se zgodi lahko tudi to, o čemer pišeš ti. ampak za svoje uspehe in neuspehe smo kot odrasli odgovorni sami. nikoli ni prepozno ...
Slika
Citiraj
a ema še ni bila
My moon je napisal/a:
Ema še ni bila? A je ta vikend? Če sta se prijavila, bosta tekmovala, zmagala??
Citiraj
indijski tulipan
Novo muzko imata je napisal/a:
Sicer ta stil glasbe mi ne leži, je pa za mlade krasen komad in lepo sporočilo z vložki repanja, ki ga mladi radi slišijo.
Komad je še posebej namenjen in nosi globoko sporočilo...
Ubijalcem sanj.
Pohvalno za videospot in sam tekst.
Citiraj
poznam to zgodbo sem del nje
MonaCoin je napisal/a:
Nima nobene veze. Ubijalci sanj so ljudje, ki ti ubijejo tvoje mladostniške sanje in vizije in predstave, ideje. Poznam. Za nekaj se navdušiš, mlad si, lahko bi uspel, pa pride nekdo, ki ti vse tvoje ideje sesuje v prah in ti govori, da ti pač nisi sposoben, ker si iz take družine, ker pač ti ne moreš uspeti. In pol res ne in propadeš. En ti idejo sesuje v prah. Drugi ti onemogoča, da bi lahko deloval, ker je ljubosumen nate in načrtno povzroča hrup oziroma se ne ozira na nikogar. Iz golega ljubosumja, ti ne dovoli uporabljati prostorov, četudi si to do njih upravičen. Spet drugi te sekira 24 ur na dan.

Potem pa v takih okoliščanih, kjer te vsi zatirajo, itak propadeš. Stagniraš. Postaneš depresiven, len, ubite imaš sanje, ideje, živiš na socialni, postaraš se, nič ni od tebe.... Vse to, zaradi ubijalecev sanj,.... Ker ti nihče ne reče, poskusi... probaj, reče, evo, dovolj prostora je tudi zate, bodi tle... NEEEEE, KONTRAAAA.

Pol si pa star, brez denarja, službe, parterja, otrok,.. pa spet ni prav. V bistvu je prav, ker dalje od svoje egoistične ritii ne vidijo, dalje od svojega nosu in svojega nakradenega imetja.

Kot pa, da to ni dovolj, ti še uporabniški vmesnik v živ mozak naštimafjo in ti vso realnost uničijo. Realnost. Ne sanja, sanje so v redu. Realnost ti uničijo. V realnosti imaš ta "vmesniški posrednik" v glavi in ta vmenik je enegetska depresija, načrtno povzročena.... da ti zabijejo še zadnji žebelj v krsto, še tistega, ki ti ga domači niso.
Citiraj
Banda di Lupi
MonaCoin je napisal/a:
Where is your common sense, you dum dum !?

Najstnikom je pa res težko na tem svetu. "OMG I have much problemzzzz, much difficult, life sad... "I went through serious shit in my life" (A fotr ni pustu ven, ker je cvek dobila v šol ? Boooo)

Slika
Citiraj
MonaCoin
Banda di Lupi je napisal/a:
ko zmanjka argumentov :-)
Citiraj
Banda di Lupi
MonaCoin je napisal/a:
Včer mi je ratal karter prebit na makadamu. A mogoč veš, kje bi dobil novo aluminijasto ponev za golfa 7.5 R ? Ej, ti bom ful hvaležn.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.