Forum.Over.Net

Odgovori: čudna bolečina v grlu prosim pomoč

Pregled teme
haski
pogripozna je napisal/a:
Nisem dr., po izkušnjah samo ugibam, da gre verjetno za bakterijsko vnetje.
Bo treba k zdravniku, če se bolečina širi. Preveri ali imaš na mandljih majhne bele madeže. Če imaš, brez antibiotika zagotovo ne bo šlo. Do takrat raje ne grej dodatno bolečega mesta, ker se bakterije množijo še hitreje. Bolečino v grlu poskusi blažiti s propolisom. Pazljivo tudi s propolisom, ker suši sluznico.
Srečno!
Citiraj
Samo nasvet
To so vnete bezgavke.
Imunski sistem po gripi ali po angini je zelo oslabljen. Pomagamo ga okrepiti. Več si poguglajte.
Sama sem imela podobno in je bilo zelo hudo.
Pomagala sem si tudi z odpiranjem grlene čakre in seveda čim bolj šparati glas, da počiva.
Samo nasvet.
Citiraj
kaj pa uho
pogripozna je napisal/a:
kaj pa če je uho vneto, če praviš, da ti gre bolečina proti tisti smeri. probaj propolis ali, morsko vodo grgrati, ali angal spricni na tisto mesto- če ne bo bolje pa k zdravniku
Citiraj
Padla z neba
Tudi jaz imela točno enake težave (bolečine namreč) in nisem mogla ugotoviti, oziroma lokalizirati izvora bolečine. Še nikoli prej kaj podobnega, se je pa kar parkrat ponovilo v roku meseca in pol (sem skoraj obupala), kot spremljajoči pojav pri virozi/gripi (ne vem, kaj je bilo)
Citiraj
kraljmatjaz
Poizkusi z Angalom in, če ne bo bolje zdravnik-antibiotiki.
Citiraj
Jazzzzz
Pri meni to traja že več kot dva tedna. Prejšnji teden sem dobila antibiotike, čeprav je bil bris negativen, zaradi slabe krvne slike. Boli pa še vedno, sploh ponoči. V ponedeljek grem nazaj, če bolečina ne neha čez vikend.
Citiraj
pogripozna
Žajbelj, oz karkoli težko grgram, ker preveč boli. Čeprav mi je zdajle brufen pa le prijel.
Ali ima kdo idejo, kaj bi to bolelo? Bezgavke? Grlo ni več niti rdeče. Mi pa bolečina nekako seva proti ušesu, čeprav ne boli uho.
Upam, da bo jutri bolje. Ponoči si bom grela.
Citiraj
poznam poznam
Sem imela enako, po koncu bolezni. Grlo sploh ni bilo vneto, pri požiranju ni bolelo, bolelo je ko sem recimo zakašljala, ali na otip.
Trajalo je 2 dni, tretji dan je bilo že skoraj OK.

Česa takega v življenju še nisem imela!
Citiraj
jaz ti povem
nisem zdravnica, a prvi nasvet je žajbelj grgraj!
Citiraj
pogripozna
Pred 14 dnevi sem zbolela za gripo, virozo? kaj vem kaj je bilo. Tri dni vročine, boleče mišice, grlo, malce smrkanja. Zdaj pa je vse to prešlo, včeraj sem imela občutek, da sem že kar fajn, zvečer pa me je začelo boleti na desni strani ob požiralniku. Boli na pritisk, ob požiranju, zehanju pa boli zaradi samega gibanja tkiva. Grlo vneto ni več. Včeraj sem čutila malo, danes popoldne je že hudo. Ravno sem vzela lekadol in malo prijemlje.
Kaj bi to bilo? Bezgavk ne tipam. (imam včasih povečane in vem kako je to tipat.) pred ponedeljkom niti do zdravnice ne pridem.
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.