Forum.Over.Net

Odgovori: caniverm / mačke gliste trakulja zdravilo

Pregled teme
On _
bogomil4 je napisal/a:
Tableto se zdrobi v prah in se jo zmeša s pašteto ali čim podobnim in s tem namažeš mačko napr. po tački, če jo noče sama pojest. Ker mačke ne želijo bit umazane se poližejo, da bi se očistile.
Citiraj
bogomil4
ne no je napisal/a:
no meni je tu prodajalka dala na voljo samo 2 stvari, 2 tableti dehinel in to pasto caniverm, tableti sta precej veliki, tako da je ni bilo mogoče skrit v hrano, oz sem poskušal 1 zlomit na manjše dele in skrit pa je ni požrla, drugo sem ji poskušal v gobec direktno pa seveda ni šlo, ker je mačka nasploh impulzivna, tudi menjat ji ovratnico je pravi čudež, pa čeprav jih redno nosi že 12 let in ob vsaki menjavi še cel dan kuha mulo, tako da nisem več vztrajal s tabletami in je pasta edina možnost.
Citiraj
PismoRosno
Caniverm pasta je za macje mladice, ki so se premali, da bi jim lahko pametno dozirali zdravilo v obliki tablet. Ali pa za odrasle macke, ki tablete ne pogoltnejo.

Kolicino odmeri tako, kot je zapisano na skatlici. Ponovno das cez 3 tedne, potem pa po 1 dozo na 3 mesece, ce je macka zunanja. Za notranje zadosca 2x letno za preventivo.
Citiraj
ne no
Zakaj pa si nabavil Caniverm? Veš, kako preprosta zdravila imajo danes. Tableta Milprazon! Daš jo mački, ko je lačna v usta, da jo pogoltne, ali pa skriješ med hrano. Brez težav nežno ob strani dlesni in jo pogoltne. Razen če je bolj divja mačka, potem pa jo pač vzameš pa zdrobiš, če noče cele pojest.

navodila :

https://www.moja-lekarna.com/caniverm-t ... 100-tablet

Zgleda da se da samo 1 x in t za 4 kilsko mačko 2 tbl, za 2 kilsko pa 1 tbl.?
Citiraj
glista bogo
help
Citiraj
bogomil4
dobil sem 10 ml zdravila caniverm. piše da je potrebno dati mački 1 ml po odmerku. ne piše pa kako dolgo se to daje? a 10 dni zapored? nekje sem nekoč prebral da samo 2 odmerka, ampak na navodilih tega ni navedenega, tudi prodajalka je rekla samo kakšen mora bit 1 odmerek.
Citiraj

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.

cron