Forum.Over.Net

Odgovori: Kakšne intelektualne interese imate( učenje tujih jezikov, kakšna literatura, kaj po TV, lepota, moda..)

Pregled teme
Rok-1
Ufff, cel kup!
Zanimiva mi je astrofizika, pa tudi elektrika (nisem iz tega poklica), rad prebiram poljudno znanstvene knjige s teh področij - pa tudi s področja psihologije, in novejših dognanj medicine in biologije. Zanimiva so mi predvsem multidisciplinarna dognanja in teorije, ki povezujejo znanja z omenjenih področij v nova razumevanja.

Zelo me zanima zgodovina na splošno (pa tudi zgodovina bojevanja in orožij) in strašno rad gledam zgodovinske dokumentarce ali pa prebiram knjige, posebno področje s katerega imam pa tudi kupe kupljene literature je vzhodnjaška medicina in filozofija, zen (budizem, daoizem, ...), pa tudi zgodovinski vzhodnjaški vadbeni in utrjevalni sistemi, ipd.

Pa še kaj bi lahko naštel... nikakor mi ne zmanjka interesov in življenje bo sigurno prekratko za vse.
Citiraj
bolj malo
Učim se tuji jezik, kar je postalo moj glavni hobi. Zanima me moda, včasih kaj narišem in sem in tja še vedno preberem kakšno knjigo.
Citiraj
nefretete79
Rada berem. Najraje zgodovinske knjige, predvem iz obdobij faraonov in Džingis kana, v roke pa rada vzamem tudi kakšno dobro kriminalko.
Razmišljam o osvežitvi znanja italijanščine, ki sem jo z leti nekako dala na stranski tir.
Moda. lepota,.. me ne zanimajo.
Citiraj
kaj berete gledate počnete interesi
S čim se najraje ukvarjate v prostem času v intelektualnem smislu, se pravi, je to aktivno učenje kakšnega tujega jezika, kakšno literaturo prebirate, so to knjige ali revije, katere revije? Kaj vas zanima, moda, lepota, politika?
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.