Forum.Over.Net

Odgovori: Alkohol in tremor

Pregled teme
kupujejo domači da je mir pred njimi
kako zmorejo je napisal/a:
Tega je tudi po Sloveniji veliko - da imajo mir pred njimi, jim domači in bližnji nosijo in kupijo alkohol. ZA štirimi stenami se vse skrije.
Moj tast je svoji ženi dobesedno zanalašč kupoval in nosil zadnjih 10 let, ko je bila e zelo zasvojena z alkoholom; samo da je imel mir pred njo. Je bila tudi drugače psihično težka, težo je bil z njo sobivat že nekaj ur. Tudi tast alkoholik, samo on se ga je velikokrat napil po službenih zadevah ko je še hodil v službo ( sestanki, kosila, večerje), pa potem doma vzdrževal. Ko bi že šel lahko v penzio, še vedno delal naprej, ker je bilo treba zaslužit za ves alkoholo ( veliko stane to na mesečni ravni, če ga dva redno tankata, sploh žgano). On ji je nanosil alko na zalogo, potem šel za tri štiri dni, njo puščal pijano samo, da se je umaknil od nje.
Citiraj
K se trese
Kaj ga ima dolfica tud?
Citiraj
kako zmorejo
Kje dobijo denar? Če so v takem stanju, niso zmožni delati in zaslužiti, razen, če si Juncker. Se pravi, da jim nekdo kupuje alkohol, kar je kriminal, ker namerno vzdržuje njihovo odvisnost. Tako kot pri tistih super debeluhih, ki niti iz postelje ne morejo vstati.
Citiraj
Šnelca_
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.