Forum.Over.Net

Odgovori: 55 letnice danes, kot 45 letnice nekoč

Pregled teme
Imejte se rade in cenite se
Eh, dejte, dejte.
Pri 40. ga nam začnejo hormoni biksat in, če ne znamo tega urediti po naravni poti, z naravnimi pomagali, se nam še dodatno življenje kravžlja zaradi težav s starši, njihovimi boleznimi, morebiti celo z izgubo dela in rednih prihodkov, smo pri času menopavze fuč.
Na tleh.
Kar pomeni v 10., 15.letih.
Zato, na mladostnost, psihofizično stabilnost, je treba delovati že prej, vsaj od 35.leta.

Urejati in urediti življenje. Ženska brez denarja ne more biti nobena na daljši rok kot nevesta.
To opažamo vse, ki smo šle skozi to.
Zato, punce, ne se nikomur pustit. Ne na šihtu, ne drugje. Svoje življenje uredite do max.
Takoj, ko ste 18.
Citiraj
meni se ne zdi
Ne bi vedel. Poznam eno 60+, ki se primerja s 40-letnicami in si domišlja, da jim je podobna. Meni deluje kot ena nora mati, ki hoče tekmovat s hčerko. 10 let nazaj je bila približno isto počena in ni zgledala kaj bolj mlada. Še slabše je zgledala, ker so jo mučili hormoni.
Citiraj
Pepa123
Zgledaš mogoče res dobro, toda zunaj uj, notri fuj.... Kako lahko tako govoriš kar povprek, da Prekmurke niso urejene. A si sploh kdaj bila v Prekmurju? Verjetno ne. Razgledanost pa taka. Vsepovsod na svetu so ženske, ki se urejajo ene bolj, druge manj. Žalostno.
Citiraj
Npr
Se tomaž in je napisal/a:
Različno. Ni formule. To pa zaradi genetike in različnega odnosa do življenja.
Citiraj
Otis
Verjetno mestne dame res bolje zgledajo, kot naravne vascanke. To , da so bolj negovane in dajo vec nase jih gotovo polepsa im pomladi. Samo svez zrak ni dobra izbira.
Citiraj
Mad srcek
Amebba8 je napisal/a:
Dvomim, da dobro izgledaš. Po zapisu sodeč imaš gnilo zmahano notranjost in srce.
Citiraj
Amebba8
Stara sem 50 im kar dobro zgledam za svoja leta. Potem pa po tv vidim neko 50 letno kmetico oz Prekmurja, vso zmahano, ki zgleda kot moja stara mama. Odvisno, kaj pocnes v lajfu , in tudi, kje zivis.
Citiraj
Bqbq
Tisto kar ti vidis ni ona, ampak kemija ki jo obdaja. Plast pudra, sminka na ustnicah pa se kak botoks in silikon kje.

Prosim nauči se razlikovat med naravno lepoto in mejkapom. Vsaka, še tok grda baba, lahko z ličili na svojem obrazu nariše neko popolno nasprotje samo sebi.

Ne pol iz tega ven povlečt da je ona lepša kot je bila prej, ker pod vso to plastjo kemije ma še zmer isti obraz spodi in še zmer iste napake.
Citiraj
Se tomaž in
Ali se strinjate, da izgledajo tako mladostne dandanes ?
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.