Forum.Over.Net

Odgovori: Sanjski moški Hrvaške

Pregled teme
bedne zgube so
On ni niti M od normalnega, kaj šele sanjskega moškega. Pa za Mijota velja isto. Dva manekenska, fitneserska vase zagledana tepca, daleč od pravega moškega. Zato sta pa tudi sama. Izgleda, da ne morejo za tak šov najti enega samega normalnega moškega. Enako velja pri nas, ker je zato oddaja odpadla in je ne bodo niti snemali. Ni sanjskega moškega, na voljo so sami gejevski manekeni, obsedeni s svojim telesom, po izobrazbi in ostalem - NIČ.
Citiraj
res je res
Sanjska ženska je napisal/a:
V resnici bi pa vse dala, da bi te napičil. ;))
Citiraj
Sanjska ženska
Ženske same kokoši, on pa samovšečen, potreben, našopirjeni petelin.. . Se mu v očeh vidi da bi vsako od njih kr naskočil...
S takim telesom še ne pomeni, da je sanjski. Za mene osebno,dalec od tega....
Citiraj
-misst-
A vi ste pričakovali, da se bo v tak show prijavil nekdo zrel in normalen?
Glede tega, da bi lahko naredil red - predvidevam, da naredi to, kar mu je naročeno s strani režiserjev.
Citiraj
antilopa
Goran je dokaj nezrel za svoja leta, pri 38 letih moraš biti že izoblikovana oseba (to še veliko prej), potem pa izven oddaje izbere samovšečno Hano, ker mu je ona po oddaji težila in ga kontaktirala. Zato se tudi ni dobro končalo med njim in tisto kandidatko, ki jo je izbral v oddaji. Hana pa je tak tip ženske, ki mora zmagati na vsak način. Če ni zmagala v oddaji, je poskrbela, da ga bo dobila izven oddaje.
Citiraj
ni gej
jasno vsem je napisal/a:
Ta Goran dejansko živi s Hano. Ni gej, je pa pezdetek.
Citiraj
jasno vsem
Oba sanjska hrvata sta geja, zato ne živita z nobeno. Družiš se pa lahko s komerkoli, ampak zato še nisi v vezi.
Citiraj
Sanjski moški Slovenije
S spoilerji vam pa res ni treba smetit, no ...
Citiraj
hanaena
potek in razplet je napisal/a:
Kako ni šlo? Saj sta še vedno par.
Citiraj
baje da
to ni res je napisal/a:
Baje da je izbral Ivo, potem pa se je "preselil" k Hani. Sta se pogovarjali Nuša in Nikolina na koncu šova, ko je Nuša spraševala Nikolino o tej sezoni.
Citiraj
to ni res
potek in razplet je napisal/a:
No, to ni res, da izbere 21-letno Hano. Izbere eno drugo punco, ki jo potem zavrže, pa ne zaradi cigaret, ampak zaradi premalo strasti. In se gre potem fukarit k Hani.
Citiraj
potek in razplet
Sanjski moški Slovenije je napisal/a:
Vse je psihološka igra. In tudi psohološka igra Mr. Savršenog - normaln desc bi že davno naredil red v takem kokošnjaku ob takih situacijah, in marsikerom nagonil u PM. Najmanj 5 kandidatk je bilo v tem šovu tišićnih psihičnih pacientk, labilnih manipulatork, attention whore varianta :)))

Je pa to psihološka igra - ker eno je, kar se je dogajalo to v živo, drugo pa, ko so si ogledale tudi udeleženke te posnetke tudi sebe potem post festum :)Psihičke nekatere, hude. Ni čudno, da so bile takrat "samske".

Pa tudi tale Mr. Savršeni - en iskalec samega sebe še pri 38ih, nedodelana oseba, samovšečna, na koncu izbere pa napihnjeno 21letno Hano. Pa se potem čez dva meseca v javnosti pritožije, da ni šlo tudi, ker je "kadilka"..... C'mon - get real.... Saj je že v ovu videl, da puši cigarete, a ni? Life is sweet and too short not to enjoy it..... for money....... :D
Citiraj
Marko
Popay je napisal/a:
Jaz pa ne vidim bistvene razlike. V tej, ki je sedaj, je celo kakšna več za moje oči, kot pri prejšnji. Karakterji pa so itak vedno različni in podobni.
Citiraj
samo zato
ne gledam več je napisal/a:

Neumen se zdi, ker čudno govori. Čudno govori pa zato, ker je 40 let govoril prvenstveno nemško, končal nemško šolo, se izražal v nemščini. In mu hrvaščina ne gre, se muči. Kdor dobro zna hrvaško, ve, da ima on s hrvaščino težave.
Citiraj
Popay
Sem včerej pogledal...., tisto pred to sem pa kar redno..., ker so mi bili vsi dokaj simpatični in mi je čist jasno zakaj so dali prvo tisto drugo oddajo na spored... Tista je bila po ženskih udeležankah dosti bolj gledljiva, tukej so pa same neke s čudno psiho... Če bi pop dal to prvo na spored, ne verjemem, da bi kdo gledal drugo, ta deluje čist brezvezna.
Citiraj
Tara_S
ne gledam več je napisal/a:
Jap, pri meni isto.
Citiraj
Marko
ko zmanjka minutaže je napisal/a:
Druga sezona je po "našem" štetju, ker so jo uvrstili za tisto, ki se je predvajal prej. Ni mi jasno, zakaj so zamenjali vrstni red. Čeprav ni glih neka nadaljevanka, je vseeno malo glupo.
Citiraj
Sanjski moški Slovenije
ko zmanjka minutaže je napisal/a:
Sej to se ve, kje ti tukaj vidiš farbanje?
Citiraj
Sanjski moški Slovenije
Drugač je pa še najbolj zabavno to babje predrkavanje med sabo haha, tolk je enega ljubosumja v zraku, da bi ga lahko z motorko rezal.
Citiraj
ko zmanjka minutaže
Ma kako lahko farbajo folk - da je to 2. sezona Gospodina Savršenog - to je bila 1. sezona ne pa druga; 2. sezona pa je bila tista ki je že bila na sporedu pred to... Torej z gospodinom Mijom.....
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.