Forum.Over.Net

Odgovori: izdelava steznika za hrbtenico

Pregled teme
AnaMo
Res se čaka kar nekaj časa, ker sam postopek traja. Steznike delajo še v Soči, ampak njihovi niso Ok, je bolje da ga ne nosiš, ker nič ne pomaga (smo ga imeli, lahko povem iz prve roke). Drugače pa, oni pod Šmarno goro niso prinesli znanja iz tujine, sami so razvijali in vložili v tehnologijo, sedaj je njihov steznik baje eden najboljših. Smo tudi mi morali čakati, samo se je izplačalo, hčeri se je močno izboljšalo v 6 mesecih.
Citiraj
ni 1100
Oni so prinesli znanje iz tujine, do njih prideš samo z napotnico iz Valdoltre ali samoplačniško. V Ljubljani samo čakajo na operacijo. Pa verjetno ste že na pregled dolgo čakali. Se kar bojijo, da bi jih kdo kopiral. Lahko pa greste v Nemčijo na kliniko. Vas bo prišlo precej drago, lahko tudi 10000€. Kakšna krivina pa je? Naj otrok vsaj dela prave vaje ta čas. Morda boste imeli srečo in ne bo šli prehitro naprej.
Citiraj
dolgo se mi zdi
Res nihče ne ve, kje v Sloveniji še delajo steznike?
Citiraj
Dolgo se mi zdi
Razumem, da so zasedeni, mi je pa malo čudno, da samo eni v Sloveniji to delajo. Ali delajo se kje drugje?
Citiraj
doolgooo
Ja dolgo se čaka, ker čakajo na določeno število otrok, da vzamejo mere, potem pa še en do dva meseca, da izdelajo. Ne vem pa kje bi še delali razen tam pod šmarno goro.
Citiraj
ni 1100
Delajo ga v Ortotiki in protetiki, pod Šmarno goro. Če se izredno hitro poslabšuje, vzamejo naprej, če ne, je vrsta. So zelo zasedeni. Koliko časa so vam rekli, da je za čakat?
Citiraj
bilo je dolgo nazaj
Meni so ga pred cca 30 leti naredili na Soči. tam kjer so mi vzeli mere.

Koliko časa je trajalo se pa ne spomnim.
Citiraj
dolgo se mi zdi
Pozdravljeni, koliko časa ste čakali za izdelavo steznika za korigiranje hrbtenice pri otroku?
Kje vse se to izdeluje?

Hvala za odgovore
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.