Forum.Over.Net

Odgovori: Mama od GALA je šele lisica

Pregled teme
plus viza 456 eur
PismoRosno je napisal/a:
Hvala! Očitno res lahko vsak prevzame vsak nick. To je pravzaprav napaka v delovanju portala,kjer stvari funkcionirajo ali pa ne.
Citiraj
samo vprašam
Kako se ti da psihička je napisal/a:
Kako se tebi da brat psihičke? Čemu zmerjanje, pa ni jasno.
Citiraj
Kako se ti da psihička
samo vprašam je napisal/a:
Sedaj še tole prevedi, psihička.
Citiraj
karitas tudi laže
Karitas očitno tudi laže. V četrtek je tipson iz Karitasa novinarki Sveta govoril, da oni niso vedeli, da operacija stanje toliko manj, včeraj pa je bilo na nacionalki s strani Karitasa rečeno, da so operacijo plačali v ponedeljek. Plačali so, niso pa vedeli, koliko je cena in da ni niti približno 120.000, 150.00? Očitno lažejo.
Citiraj
samo vprašam
preganjat na mOnu je napisal/a:
Kako se tebi da braz psihičke?
Citiraj
preganjat na mOnu
Kako se vam da, psihičke?
Citiraj
PismoRosno
plus viza 456 eur je napisal/a:
Neregistriran nick ni zasciten.
Citiraj
plus viza 456 eur
plus viza 456 eur je napisal/a:
UPORABNICA PREVZELA SI MOJ NICK 15.2. OB 9.22URI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako je mogoče ,da pišeš pod mojim nickom?????????????????????????????????

Glede tvojega odgovora pa ti sporočam,da očitno nisi razumela mojega posta,kajti kar si napisala v vezi Krisovih se strinjam,da je vse skupaj ena samo izkoriščanje na račun bolnih otrok.
Citiraj
Letalski prevoz
hrana in pijača je napisal/a:
Nehaj no s takimi, ne zavaja in ne laži... Vse je jasno dokumentirano po datumih. Denar je bil zbran konec septembra... Informacija o donaciji letalskega prevoza je prisla 31. 10. Mesec dni kasneje torej.. Torej si že jasno vedeli, da imajo milijonski presežek denarja in da lahko z njim plačajo vsak let, ki so si ga izmislili, ampak tega niso storili, ampak do kljub vsem zbranim sredstvom, se sprejeli in se dogovorili raje se za donacijo v višini 400 jurjev. Več kot mesec dni kasneje torej do jo sprejeli, kljub zbranemu milijonskemu presežku na računu. Daleč od tega da so bili to dnevi razlike... Nasprotno po informaciji o z ranem milijonske presežku na trr konec septembra so starši več kot en mesec ponavljali, da se dogovarjajo, da urejajo administracijo in javnost se je čudila zakaj vse tako dolgo sedaj traja, če pa so v času akcije tako poudarjali kako se mudi. Resnica je torej da je cel mesec trajalo, nič ni bilo hitro.
Tukaj je članek z datumom v dokaz
https://www.delo.si/novice/slovenija/kr ... 45142.html
Citiraj
hrana in pijača
Bingo bang boom je napisal/a:
Poglej, v veliko škodo vseh otrok, ki bodo še kdaj potrebovali pomoč darovalcev, sta obe akciji neznosno netransparentni. V eni dokazi je prevara in goljufija že dokazana. Če bo dokazana še v drugi (zaenkrat beremo samo namigovanja), bodo v prihodnje otroci, ki bodo potrebovali pomoč, umirali in hodili okoli pohabljeni, ker ljudje ne bodo več pomagali. Larisa iz neke razloga velja za boginjo in se netransparentnost lahko gre, Galova mama je bila razkrinkala. In kaj je izjavila, ko je bila razkrinkala? Da naj se ji pusti pri miru, da oni bi radi samo v miru živeli. Greš se prevaro, zafrkneš vse otroke, ki bodo še potrebovali pomoč, potem pa bi rad, da te vsi pustijo pri miru? Ženska je očitno zelo umsko omejena, če se ne zaveda, da bodo njena dejanja imela posledice in da se s solzami in pustite nas pri miru iz tega ne bo rešila.
Citiraj
Bingo bang boom
hrana in pijača je napisal/a:
Glavica na žebljico! Ker se je "igralo na karto" ne samo sočutja naroda, ampak na življensko ogroženost - ker je bilo tudi s strani medijev navedeno, " da ima samo še toliko časa na voljo, da prejmo to zdravilo"......... Pri Galu pa darovalci ne smatrajo njegovega stanja kot "življensko ogroženost"....
Citiraj
hrana in pijača
Letalski prevoz je napisal/a:
Ni čisto isto početje, pa kakorkoli obrneš. Pri Krisovih se je vse dogajalo zelo hitro, praktično se je milijon na dan zbralo. Ja, so imeli že dva milijona, pa niso takoj zaprli številk in lahko rečeš, da so prej vedeli, da je že čez in so pustili še malo, da se še malo nabere. Šlo je za en dan. Lahko rečeš nepošteno, ampak! Tale Galova mama je pa že jeseni imela dovolj denarja in še čez (pa vmes najmanj 15.'000 evrov pobasala v svoj žep, najmanj) in še naprej dala intervjuje in prosila še naprej. Ravno en teden nazaj je prošnje objavila v vseh mamica skupinah, pisala, da ni dovolj, donirajte še. Predvsem pa ne pozabi, da obstaja črno na belem dokaz o njeni prevari, zdravniku je pisala, naj nobenemu ne pove, koliko operacija v resnici stane. Enostavno je razlika med tema dvema početjema. Čeprav se strinjam, da luksuzirajo se pa Krisovi bolj kot Galovi. So imeli pač več sreče, ker je otrok bolj luškan, sta starša bolj luštna.
Citiraj
Ohhhh kako boli ane
samo vprašam je napisal/a:
Nisem nikjer pisala, da odgovarja ona ne piše nikjer v postu, nekoga pa zelo boli in moti resnica, če se o njej piše, zato konstantno napada in žali. S tem samo še dodatno pokaže, da imamo prav.
Citiraj
samo vprašam
Ohhhh kako boli ane je napisal/a:
A ti res misliš, da ti una Larisa odgovarja?
Citiraj
Letalski prevoz
hrana in pijača je napisal/a:
Krisovi pa so, po z ranem milijonske presežku, se vedno nadaljevali in si pridobili celo donacijo za letalski prevoz v višini 400 000 e, čeprav so imeli krepki presežek na računu in bi zasebni let lahko plačali iz že zbranega presežka. Pa ga niso, se dodatno do hoteli in sprejeli donacijo v višini 400 jurjev. Popolnoma enako početje kot galova mama, samo zneski so krepko višji.
Citiraj
hrana in pijača
resnicag je napisal/a:
Galova mama je z lažjo skušala pridobiti 110.000 evrov več. 110.000 evrov. Ali pa še več, ker zbiranje je hotela nadaljevati do 24. oktobra. Katera hrana in pijača toliko stane?
Citiraj
Ohhhh kako boli ane
geslo je teslo je napisal/a:
Boli boli ko te ljudje crno na belem pokažejo, da lažeš in ne moreš več igrati iskrene dobrotnice. Potem pa žališ druge... tipični obrambni mehanizem pa to. A resnica o izmisljevanju in lažeh ostaja
Citiraj
geslo je teslo
Itak da je napisal/a:
Kakšno je tvoje življensko geslo?
Citiraj
Itak da
https://www.delo.si/novice/slovenija/kr ... 31828.html

In tale članek je dokaz, da si zenscina v vsakem intervjuju izmišljuje drugače. Za delo je oktobra razlagala kako so se povezali s fursom, danes razlaga, da je klicala predsednikov urad. Očitno si vse kar pove sproti izmišljuje po navdihu in laže narodu in ga ima za norca.
Citiraj
Itak da
halo precednik je napisal/a:
Tole je njena laž, vsaj v enem delu, kolikor jaz se spomnim, da so potekale stvari. Na računu so že bili zbrani milijoni in ljudje že obveščeni, da se je zbralo krepko več. Takrat je v medijih udarila novica, da bodo morali plačati davek, ker društvo nima statusa. In takrat se je očitno zavedla da je usekala mimo, ker sploh ne bi smela zbirati denarja. Koga je takrat klicarila ne vem, lahko tud predsednika, če da, je to sramota, ker predsednik s tem problemom nima nič niti njegova pisarna ne. Torej očitno je da za časa zbiranja milijonov ona ni imela prav nobenega zavedanja o katerem govori in očitno to laže. Se več celo po koncu akcije ko so naredili novinarsko konferenco je razlagala da ima tam pravico. In tudi tista pravni a očitno nima pojma in ji ni povedala da denarja ne sme zbirati in da bo plačala davek.
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.