Odgovori: Moram se ločiti

Pregled teme
srečna tvoja bivša da si bivši
Moja enako je napisal/a:
Še eden, ki se zanaša samo na zloščenost svojega qrca. Leta tudi tvojemu mednožniku hitro tečejo, ne pozabi.
Citiraj
Moja enako
Moja sicer ni bila zavaljena, dalec od tega, je pa znala samo viseti na telefonu. Zdajsnja je popolno nasprotje. Pripravi se in se loci cimprej. Ko ti gre lastna baba na kozlanje, tko kot je sla meni, ni druge opcije
Citiraj
Tomaz.Gorec
Jaz bi se takoj ločil. Bolje biti sam, kot pa z osebo, ki te vse na njej moti. Tudi sam sem tak tip, da nebi mogel prenašati to,... Saj je ženska boga,... samo ne more zdaj še tebi uničiti življenja.
Citiraj
Razsvetljeni Vladar
Nevem kaj sploh delaš z njo, po opisu je katastrofa od ženske. Najbrž je tudi ona zdolgočasena in naveličana vsega, morda je ločitev brca v rit ki jo potrebuje da se spravi k sebi.
Citiraj
DXQ
Andrejkisebi je napisal/a:
Tipicen zakon... lol

Ce se ne bos ti, se bo pa ona locila. Ampak sele ko bo pripravljena. Zato, ce si pameten, si bos pravocasno sam pripravil pogoje za ta korak. Se pravi, zavaroval se bos, da prevec ne popusis, in odklopil, ko bos vedel kaj pa kako dalje. Tako to nenazadnje naredi tudi vecina zensk. S tabo ostaja, ker ji je tako lazje, udobneje. Ti pa, ker mislis, da je tako prav.
Citiraj
Isla
Zaključi, poglavje. Ko te nekaj začne dusiti je najbolje da gres. Ne oziraj se na prijatelje sorodnike. Oni ne živijo s teboj in te ne vidijo zvečer ko si sam z njo. Življenje je TVOJE živi ga kot si želiš.
Citiraj
peppcamijeime
viharni jezdec je napisal/a:
Sej je podala predlog moraš dobro prebrat, ti si tisti ki nisi napisal nič na to temo ampak raje nesramno trolaš. Potrebuješ pozornost? No malo moje si dobil :)

Andrejkibise javi ali ti je žena že kaj lepša ali še vedno iščeš izhod.
Citiraj
viharni jezdec
isti ptiči je napisal/a:
A, dajte no nehat s to oguljeno floskulo o istih ptičih enoceličarji gniloživi. Zakaj mislite, da morate pisat, če nimate kaj, če so vam betice prazne?
Citiraj
isti ptiči
šel bi stran je napisal/a:
Joj, se mi zdi, da je bilo nekaj zelo podobnega tukaj pred dnevi, ampak je pisala ženska za svojega moža. Morda bi poskusil najti tisto temo, ko je pisala in si izmenjata partnerje? Pa bosta 2 družabna skupaj in 2, ki sta skoz na riti, tako bo najbolj prav.
Citiraj
Tudi jaz
Andrejkisebi je napisal/a:
Kot bi opisoval mene in mojega moža. Žal se je prva leta trudil delati drugačnega, sem dobro nasedla njegovemu igranju.
Žal se ne morem ločiti, ker imava večji stanovanjski kredit še za 10 let. Ko bo končno izplačan, pa bo stanovanje izgubilo tudi nekaj vrednosti tako, da v primeru prodaje ne bi iztržila niti za dve garsonjeri nekje na podeželju. Kar pomeni, da enostavno zaradi kredita ne morem oditi, nimam kam. Leta pa tečejo.
Če imaš možnost ji priskrbeti svoje stanovanje bi jaz na tvojem mestu definitivno nemudoma odšla od nje. Sam si kreator svoje sreče in vsako leto bo težje, ker se tudi ti staraš, zato poskrbi za svoje lepše življenje. jaz osebno bi raje živela popolnoma sama, kot, da vsakodnevno gledam lenobo od moža, ki ne dela drugega, kot je, gleda Tv, iztreblja in podpira šank. Živi dolgčas.
Citiraj
Predlgaj ji
Predlagaj ji da ji bos pustil vse premozenje ce podpise locitev. Po moje se ne bo prevec upirala.
Citiraj
Ti pa
pa seveda no je napisal/a:
obratno zalimana od emocij, da se “globlje” potešiš.
Citiraj
pa seveda no
mal resnice je napisal/a:
oh pa seveda.
bogi tipi, ko se non stop najde cel kup žensk, ki bi proti vaši volji rade seksale z vami in še hujše. pustijo vam, da tak dolgo seksate, da otroka naredite. ker vi bogi tipi res ne veste, kako to preprečit. ker seksat pač morate. pa četudi z grdo in debelo, samo da so jajca prazna.
Citiraj
peppca
mal resnice je napisal/a:
Dobr no, vsak se po svoje potrud, da bi bil srečen v življenju... Tudi Andrejbise ampak se ni. Ženske vemo kako se "poturi" otroka ampak žal nekateri moški očitno še niso dognali tega. Ženske se tega naučimo v osnovni šoli in imenuje se spolna vzgoja. Ti to imenjuješ "poturi otroka" Palce gor za tako inteligenco! Ti veš kako nastanejo otroci pač Andrejbise pa tega očitno ni vedel... dvakrat :)
Citiraj
peppca
Dobr no, vsak se po svoje potrud, da bi bil srečen v življenju... Tudi Andrejbise ampak se ni. Ženske vemo kako se "poturi" otroka ampak žal nekateri moški očitno še niso dognali tega. Ženske se tega naučimo v osnovni šoli in imenuje se spolna vzgoja. Ti to imenjuješ "poturi otroka" Palce gor za tako inteligenco! Ti veš kako nastanejo otroci pač Andrejbise pa tega očitno ni vedel... dvakrat :)
Citiraj
peppcamijeime
Pozdravljen,
katastofalna, nezavidljiva situacija katero si zakuhal sam in potegnil njo s seboj. Si opravilno sposobna oseba in sam si se odločil z njo ustvarit življenje. Nihče te ne more prisilit v nič. Ti si se ljubil, dobila sta otroke, si jo poročil, z njo vzgajal otroke, sta hodila na počitnice, za rojstne dneve ste pihali svečke in decembra ste krasili smrečico...zdaj sta otroka odrasla in vidva sta očitno popolno nasprotje tistemu kar si želita. Verjamem, da tudi ona ne čuti veliko več do tebe glede na tvoj opis stanja. Vsaka ženska je rada privlačna svojemu partnerju, da jo opazi. Zanemarila se je, ker je ne privlačiš, ljubila pa bi se s teboj, ker ima očitno normalne želje po spolnosti in te spoštuje dovolj, da nebi iskala tega drugje. Ni vse črno belo, kot tvoj opis, ki se sliši nekako tako: bogi, bogi, bogi jaz in grda ona. Če se ne želi pogovarjati s teboj, se pa vprašam ali si tudi do nje tako brutalno odkrit. Veliko je v pristopu do osebe in izbire besed. Pojdita h zakonskemu svetovalcu, mogoče bosta za 60e vzpostavila stik ali pa se rešila bremena vajine zveze - oba! In, če reno misliš, da si bil v vse "prisiljen in zaveden" lažeš sam sebi. Srečno.
Citiraj
Jahkajpa
Loči se. Pogovor vaju ne bo rešil, to pa zato, ker sta oba preveč neizkušena, predvsem ona. Vedno je dobila vse kar je hotela, človek se tako poleni in postane nesrečen od nič. Kar rabi je trpljenje, ona rabi bolečino, trenutke izven cone udobja, spoznanje, da se treba v življenju kdaj potruditi. Enako ti, nič od nič, trenutno ti gre vse preveč OK, nobenih večjih težav nimaš in zato si nesrečen. Loči se, pojdi na dno in potem počasi splezaj proti Soncu.
Citiraj
Čop
Bravo!!! Ce zelis zmagat in zivet, je potrebna odlocitev in realizacija!!!
Citiraj
Čop
Zenska je v ne-pomankanju izgubila lastne cilje in voljo do vsakodnevnih radosti. Dokler ne bo tega sama prepoznala, ji nihce ne more pomagat. Je pa tak sopotnik v zivljenju velikko breme, ker tudi drugega nekako drzi nazaj pri uresnicevanju zelja. Tako da... Dokler se ne bo zbudila, propadata oba. Bolje sam in vesel kot pa...
Citiraj
Ohjej
  jaz pa poznam podobno je napisal/a:
  ...?
  Ja ne, priblizala se mu je v vseh pogledih, on je pa mislil, da hoce z njim ...roze sadit? Dej ne nabijaj, takih butlov pa res ni ...
  Citiraj
   
  Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

  Potrditev, da niste robot:

  Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.