Forum.Over.Net

Odgovori: Ne dvigne se mi pri 30h

Pregled teme
pobalincek
vatikanske ječe je napisal/a:
Ja porn je najboljša izbira
Citiraj
Marko
35 letnik je napisal/a:
Na živce pa ti gredo, ker se ti ob njih ne dvigne, je tako? One niso krive, da se ti ne znaš sprostit.
Citiraj
kšne so dobre
vatikanske ječe je napisal/a:
Men sol pa kšne hude, sam če jim gobec po čikih smnrdi mi ni kul
Citiraj
vatikanske ječe
babe po 30-em so redko sploh za pogledat. Če nisi dovolj atraktiven, da bi prišel v poštev za mlade punce, je bolje, da nimaš erekcije.
Citiraj
Daniel buksanovic
Citiraj
35 letnik
Podobno opazam pri sebi. Ko sem, ce sem z zensko se ne morem sprostiti in mislim na vse kaj drugega, ko sem doma in pogledam pornic pa stoji kot pravi vojscak. No jaz se ne sekiram, itak mi gredo babe na zivce. Pa se robotke obstajajo po novem.
Citiraj
Srečko5
Popay je napisal/a:
Lepo si napisal, se popolnoma strinjam. Dodati moram samo, da nobena substanca ni kriva za zlorabo. Zlorabi jo človek, ko pretirava, zlorablja neko snov.
Citiraj
Popay
Srečko5 je napisal/a:
Vem, da je konoplja zdrava, ni panike..., dost se piše in govori o tem in, če bo potreba jo bom verjetno tud sam probal, ko telo boli, vzame človek samega hudiča, tako da je konoplja ša najmanj kar lahko, da vsaj malo ublaži bolečine..
Drugo so pa mladi fantje, ki se zakadijo pa vse to še s pivom zalijejo, oni nimajo bolečin ampak to naredijo čist zato, da se odklopjo od vsega, teh sem pa videl kar nekaj v življenju in sex jim je bil zadnja briga na tem svetu, hehe.., pač njihov svet, men so bili ok.,nobenemu niso bili škodljivi, v njihovi družbi je bilo v bistvu zabavno, če človek uživa naj uživa.
jst sm pač vedno najbolj užival z žensko ob seb in z njo počel kar je tud ona rada počela z mano... in pri 30 letih ni bilo šans, da kdaj ne bi bil sposoben za akcijo, je pa res, da sem imel tud takšno žensko ob seb, da bi moral bit orng psihično sesut, da se bi kdaj zgodilo, da bi bil brez konkretne želje po njej...., pač za moje pojme pri zdravem pobu, pri 30 letih ni teorije z živo bejbo, da jo ne kresne, pa tud, če si pomaga z domišljijo oz porngrafijo. V glavnem cura more zdravemu možakarju pri 30 leti stat, ni druge, komu ne, ni zdrav, predvsem psihično.
Citiraj
ti dam nasvet
Mladostnik je napisal/a:
To ni zajebancija.
Če se ti ne dvigne se ti bo dvignil v tem primeru.
Poskusita na način da najdeta moškega ,ki ustreza tvoji partnerki se pravi da ji je simpatičen in ima vse vrline ,ki se jih ona želi.
Če te ima rada, se bo z njim dala dol za vsako ceno .
Med tem ko boš opazoval njun sexualni odnos se ti bo 100% dvignil kolikor boš hotel.
Lahko sem ti v pomoč.
Citiraj
vatikanske ječe
Japonci že dolgo v glavnem lutke seksajo..
Citiraj
imam srednješolko
Bae je napisal/a:

Veš kaj, pa že imam raje, da srednješolke masturbirajo, kot pa da se otepajo prepotentnih slinavcev na najstnice, ki z užitkom širijo SPB.... Povedala hči, kako so nadležni taki, ki so stari toliko, kot njen foter :(

Ali pa kakšnega dve leti starejšega, ki sedi na "dveh, treh" stolčkih ( puncah) in se ne more odločit, s katero bi bil.... Not her cup of tea :))) Proud of her.
Citiraj
V prihodnosti
V prihodnosti bo reprodukcija človeštva zaradi spolnih disfunkcij umetna
Citiraj
vatikanske ječe
Bodi srečen, osvobojen si tega glupega poželenja, ki je večini dedcev v nadlego, le da si tega ne priznajo.
Citiraj
Srečko5
Popay je napisal/a:
Se strinjam, podobno razmišljam kot ti. 👍Okoli konoplje ni tako, kot misliš, pametno bi bilo, ker se staraš, da se bolje informiraš. V starosti zelo zelo pomaga.

Tudi mene so kot mulca učili; pokadiš džoint in boš postal narkoman. Take in podobne neumnosti, ki niso resnične. Ko jo pa spoznaš, spremeniš popolnoma mnenje okoli konoplje.
Citiraj
Popay
Srečko5 je napisal/a:
niti blizu nisi..., nisem tukej zato, da izpostavljam moj ego..., ga imam za sebe čist dost, da bi pa druge posiljeval z mojim ego tom, mi pa niti na misel ne pride.. Nobenemu ne ukazujem kaj naj piše in nobenega ne napadam, me v bistvu čist boli qurac kaj kdo piše.., naj si vsak odpre ventile, da se spiha..
Tukej sem zarad zabave in sprostitve, vsaki temi pa pristopim resno in, če se spomnim podobne situacije, ki jo nekdo opisuje, pa sem jo sem doživel v življenju, jo pač opišem, pol pa, ko vidim, da je zajabancija se pač zajebavam, za mojo dušo, hehe.....

No politika, ta je pa druga strvar, tukej pa ni zajebancije, norce iz ene nore stranke, ki jo podpira nora24tv, te je pa treba jemat resno, ker so dolgoročno zelo nevarni....., pač naci varianta.
Citiraj
Srečko5
Popay je napisal/a:
Ego ti seka ven. /dozivetja, guster/Ne gre se za predrkavat z nekom, to sam veš. Kaj si videl, sem pa že komentiral.
Citiraj
Banda di Lupi
Bae je napisal/a:
Kar je na besedo zagotovljeno je vredno papirja na katerem je zapisano...
Citiraj
Bae
Banda di Lupi je napisal/a:
Sicer pričakovan odziv, ampak nisem pisala o tem, da ženske in odrasli ne masturbirajo. Ampak o srednješolkah - in da je danes baje ta praksa povsem običajna - iz ust najstnic, ne mojih, vem, težko verjeti.....Japonska trka na vrata ;)
Citiraj
Banda di Lupi
Bae je napisal/a:
Pri skrajno ugledni kolegici iz verne familije sem po pomoti našel dildo za omaro, ko sem ji montiral PVC kanale za kable zvočnikov čez sobo ... :)

Pri eni pa sem v knjižnici med delom za seminar na ekranu njenega laptopa opazil "zanimive" predloge predhodnih poizvedb iskanja v googlu...

I just carried on like nuffin happened :)

It happens, so what? Vsi to delamo, there is no shame in that. To je zadnja stvar zaradi katere bi kogarkoli obsojal, da se samega sebe dotika in na sebi raziskuje kaj mu paše.

Yes, I do enjoy myself too, če ste to hotel prebrat.
Citiraj
nista izvirna spljljljohhhh
Bae je napisal/a:
Dejjj ne bluuuzi - odpre takoj - ne rabiš računa na AlliExpresu no ;P. Sem neregistrirano prilepila :))) Farbaj ti druge, ne mene :).
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.