Forum.Over.Net

Odgovori: Kaksne znake ste imeli pri nepravilno delujoci scitnici?

Pregled teme
Nov
Pozdravljena. Poleg pridobivanja kg in utrujenosti so meni se zelo izpadali lasje, se lomili nohti, zjutraj se mi je vrtelo in mi bilo slabo. Vecino casa sem se pocutila kot bi me povozil tovornjak... brez energije. Diagnoza; Hashimotov tioriditis, posledica premalo delujoča scitnica. Po enem zdravil je stanje sicer boljse, nisem pa ista kot vcasih. Cimprej pojdi preverit scitnicne hormone. Jaz sem sla tudi samoplacnisko na uz. Dobro zrihtaj ☺
Citiraj
Benz
Jaz sem neprestano utrujena, samo spala bi, kozo imam cisto suho in luskasto, pridobivam kilograme (skoraj 10 kg v dobrem letu) kljub enaki kolici hrane kot prej. Sem v stalnem pogonu, sama skrbim za dva mala otroka. Stara sem 46, dolga leta sem se borila z neplodnostjo.

Je mozno, da je scitnica kriva za to ali sem v ravno tistih letih? Drugace vidnih znakov nepravilnega delovanja scitnice, kot so npr. golsavost in otekle oci, nimam.

Hvala za delitev izkusenj.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.