Forum.Over.Net

Odgovori: Zdravstvena fakulteta

Pregled teme
ja itak
dfpočs je napisal/a:
Resnično to sprašuje polnoletni dijak praktično pred vrati faksa? Da se nisi odločila, ti verjamem, ampak da se nisi odločila zato, ker ne poznaš možnosti, je pa na ravni posebne šole.
Ja res žalostno, da pride dijak ob zaključku srednje šole na starševski čvek iskat informacije, kako naprej ...
Citiraj
wiqa
saj jaz vam cel cas govorim , da je zdravstvena šola za slabše učence. gimnazijec takih neumnosti prav gotovo nebi spraseval.
Citiraj
dfpočs
Resnično to sprašuje polnoletni dijak praktično pred vrati faksa? Da se nisi odločila, ti verjamem, ampak da se nisi odločila zato, ker ne poznaš možnosti, je pa na ravni posebne šole.
Citiraj
Poletna3
Ana leticia, vsi podatki so dostopni na netu, če pa imaš težave z iskanjem, pa ti zagotovo lahko pomagajo na tvoji šoli. Ti povem čiste osnove. Po poklicni šoli imaš poklicno maturo s katero se lahko vpišeš na visokošolski program (VS). Koliko je meni znano so na Zdravstveni fakulteti vsi programi visokošolski, razen sanitarno inženirstvo, ki je univerzitetni (UN) in za katerega rabiš splošno maturo. Če te to zanima, boš morala na maturitetni tečaj.

Poglej si programe 1. stopnje. Zraven so pogoji in tudi nazivi.
http://www2.zf.uni-lj.si/si/1stopnja-2-2-1
Citiraj
ana leticia
Sama sem že raziskovala in brskala po spletnih straneh. Na njih žal nisem našla želenih podatkov. Z odgovorom mi nisi stvari olajšala.
Skoraj prepričana sem, da bom začrtane cilje (ki niso še jasno zastavljeni pr svojih rosnih 17-ih) izpeljala brez večjih težav.
Kjer je volja, tam je pot. Drži pesti! :) :)
Citiraj
11511
Draga dijakinja 4 letnika zdravstvene šole in "bodoča študentka zdravstvene fakultete" - če se do današnjega dne nisi potrudila in malo ( res čisto mičkino, mičkino ) pokukala na spletno stran fakultete - ti jaz resnično ne morem pomagati.

Ker če te male raziskave nisi sposobna speljat si enostavno ne morem predstavljat kako se boš na fakulteto sploh vpisala in jo končala.
Citiraj
ana leticia
Pozdravljeni!
Zaenkrat sem še dijakinja 4.letnika srednje zdravstvene šole. Zanima me kakšne so možnosti za vpis na fakulteto? Katero sploh lahko izberem in kaj bom po koncu študija? Nadaljevala bi seveda v smeri zdravstva, vendar še nisem odločena za natančno smer, saj ne poznam možnosti. Prosim za pomoč. Hvala.
Citiraj

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.