Odgovori: BRAVO POLICIJA - zahtevajte svoje

Pregled teme
Imaš argunente
laznivcimodri je napisal/a:
Ime in priimek policistov, ki so izgubili službo zaradi tebe?
Citiraj
Javno nabacivanje ex korupcije
vodni top je napisal/a:
Kresalovo so odnesli bulmastifi, heroji, ki so javno dokazali, da je elita in vsakokratna oblast sprevržena.
Že samo s tem, ker se jih ni pravočasno usmrtilo, ko so v javnosti pohabili mimoidočega, ker so bili za sprevržna dejanja potrebni v garaži.
Vodni top ni bil kupljen z našim denarjem za ilegalce, temveč za vse nas, ki smo ga plačali, kot še nebroj vdakokratnih svinjarij te oblastniške elite.
Policisti in policija so del javnosti, zlorabljena v te sprevržne namene, s strani ravno taistih sprevrženih.

Vprašajmo se, komu so policisti odgovorni, nam ali sprevrženim oblastnikom?
Dalje, komu so ti sprevrženi oblastniki odgovorni, nam ali samim sebi?
Odgovor je jasen, oboji nam.
Če policija ne ali ne more, opravljati svojih dolžnosti, je jasno, kje je krivec.
Menjajmo krivca, ne žrtve. Pokličimo ga na zagovor. Kaznujmo ga.
Kaj dela DZ v tem primeru? Niso za to tam?
Če ne opravljajo svoje dolžnosti, menjajmo tudi njih!
Če se gremo demokracijo...
Citiraj
laznivcimodri
aha .... 2 sta ze izgubila sluzbe zaradi mene sedaj bo 1 leto od tega ...
se jih ne bojim !
Imam pravno podlago in mislijo da so bogovi ... jok brate ! odpade !

komaj cakam da bo nova " kontrola prometa " ko me vstavijo .... garantiram da oni v postopku toliko napak naredijo da ajd cao ... potrebujes 1 uro za knjigo odvetnistvu oz zakonih ... in sele potem vidis kake ovce smo ....
Citiraj
Kaj boš ti ubogo revše
laznivcimodri je napisal/a:
No kar daj, ne samo obljubljat. Ti garantiram, da te bodo lepo porihtali.
Citiraj
laznivcimodri
mrs policaji .... plunem usakemu u faco idioti neizobrazeni svoje frustracije znasajo na ljudi ....
usakga polcaja pred zid pa metk u glavo mrs pjanci drogerasi skriti za modro obleko ... jooo ko bi jih vse pobil ... mrs govno grdo polcajsko
Citiraj
Samo da se jamra
od mene je policija plačana je napisal/a:
Tudi policaj plačuje davke. Poleg tega pa tvoje življenje ni ogroženo in nimaš opravka z budalami. Kar spij čaj pa kak persen poleg.
Citiraj
vodni top
zakaj smo ga kupili.ko bo marakeška pogodbaa v uporabi in bodo spoštovani LEGALNI migranti prišli v našo deželo po cesti in ne po nekih gmajnah bo treba počistiti svinjarijo. sranje ,ki ostaja za njimi
Citiraj
Javno nabacivanje ex korupcije
vsak teden je napisal/a:
Tedanji minister, ki je to sprovedel, za tem, ko je njegova skorumpirana prednica Kresal, za naš denar nabavila vodne topove. Z našim denarjem počela svinjarijo, da te kap. Odnesli jo pa niso ljudje, temveč psi bulmastifi, ki so trpeli garažno svinjarijo.
In ta gospod, ki je z vodnimi topovi, kupljenimi z našim denarjem, torpediral vstajnike, ki so jim oblastniki tudi vstajo ukradli s plačanci, je tov.ex miličnik Vinko Gorenak.
Da bi odkril s strani oblasti plačane vstajnike in to razkril javnosti?
Citiraj
od mene je policija plačana
bravo slovenski policiji je napisal/a:

Verjetno sam sebi klamfe sereš, nimaš kaj počet v dežurstvu, pa jih hvališ, glej, sam spij čaj al kavo. Policija je med drugim tudi od mene plačana, od mojega trdega dela.
Citiraj
policijo oprosti mi
Citiraj
bravo slovenski policiji
res nakladaš. Spij si en kamilični čajček ajde :-) z medom. Ugodno vpliva na sprostitev. Ali pa en vroč tuš. Pa boš kot nov.

vsak teden je napisal/a:
Citiraj
vsak teden
Daj ne serte klamf, policisti niso vedno taki do tebe, kot ti do njih, praviloma res, ne pa vedno . To je glupi folk, ki leze policistom v rit, saj se jim policisti med seboj najbolj smejijo in imajo za ekstra tumpast tak folk, ki je infantilno uslužen in ponosen, ker je od policije na cesti ustavljen in prejel pozornost. Baje da vam kar ušesa rastejo in da ste še celi teden izredno ponosni sami nase! Če si moški, verjetno gre za atentno homoseksualnost, to je tudi neizobraženi folk in brez samospoštovanja, ki policiste hvali.

Kaj pa sprejemanje podkupnine, prikrivanje, prirejanje videoposnetkov ki vsebuje kazniva dejanja policistov - niti Spec tožilstov jim ne pride na sled.. Kaj pa vožnja pijanih policistov, prikrivanje nesreče, ki jih sami povzročijo, prejemanje ogromno denarja, ki ga policisti skrivaj delijo tudi sodnikom in kolko belega prahu samo med zajetjem izgine? In kaj pa to, ko je bil ex policist na sodišču oproščen umora? Npr na Ptuju in v Murski Soboti. Vse to ne pride vedno v javnost, ker sodstvo vednooo ščiti policiste. Policija je v državi največja mafija in kriminal, ampak lastnega ljudstva pa ne branijo, branijo samo oblastnike pred lastnim ljudstvom. Tudi pedre imaš med njimi, zato pa je vedno tako, da policija napade in zruši vedno tistega najbolj malega v skupini, ki je glasen, nikdar pa se ne spravi na 2 metrskega borca borilnih veščin niti v primeru krivde!

Policija brani državo pred notrnajimi sovražniki in nima v bistvu na meji kaj iskat, preobrenjena je, saj bi glavnino dela na meji po zakonu morala opravljati vojska, ker vojska brani državo pred zunanjim svetom in to so nezakonite, ilegalne migracije.
Citiraj
SLOVENSKA POLICIJA JE KRASNA
Imam samo dobre izkušnje. Hvala slovenski policiji, ker je pravična, prijazna, korektna, demokratična.
Citiraj
gde su ona bolja vremena
Nekdanja policija , v Jugoslaviji, je bila carska.

Titov pionir je napisal/a:
Citiraj
Titov pionir
Ti tudi mal nimas pojma kaksna mafija je policija. Najvecja mafija v drzavi. Na Goli otok z njimi.
Citiraj
vsakemu kar mu gre
če ti spoštuješ policijo tudi policija spoštuje tebe

vsak teden je napisal/a:
Citiraj
vsak teden
Vsak teden en pa isti norec v rit leze policajem, ali se že zdravi v norišnici in ima očitno spoštovanje na osnovi izmišljene domišljijije o policistovi superiornosti. Kakšen osebek za ekranom je to v realnem življenju, ali imajo spet prost izhod v tisti ustanovi, kdo ima take izpade, ali je tako rad od policaja preiskovan, kaznovan in jim v rit leze samo zato zaradi njihovega položaja moči nad drugimi, ali res verjame, da ga bodo zaradi tega imeli kaj rajši in mu manj položnic zaradi prehitre vožnje napisali? Nikoli ne pozabim, kako je MB in Lj policija dvignila roke nad lastni narod, nedolžne protestnike vsevprek po hrbtih mlatila, vljučno s starimi ženskami. Kako ščiti oblast, ljudstvo pa preganja.
Citiraj
Respect for police
Velik objem in spoštovanje do celotne polic.
Polisko je napisal/a:
Citiraj
Polisko
Hvala ;)
Citiraj
Respect for police
banda politična je napisal/a:
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.