Forum.Over.Net

Odgovori: Zala in Gašper

Pregled teme
žingi
Ma samo da ni zmagala tista Raiva. Grda in z brezvezno pesmijo.
Citiraj
cirkus copata
Jahno je napisal/a:
Cirkus izvajajo pri nas tretjerazredni 'novinarji', ki iz muhe naredijo slona. V bistvu cirkus naredi iz nastopajočih cirkusante ala Raiven, Lea... nekoč pevci, po tretmaju cirkusanti. Ema je lahko dobra odskočna deska za tiste, ki niso omejeni na gasilske veselice.
Citiraj
zing
Ja sta se našla dva zelo podobna. Pesem mi je mistična, čeprav ni za evrovizijo po moje.
Mi je bilo pa smešno, da je ona rekla, da je šla za bibloitekarko, ne ker rada bere, ampak ker rada zlaga stvari in govori ljudem naj bodo tiho !? haha
Citiraj
Jahno
Zakaj pa sta se potem sploh prijavila na izbor Eme? Ce jima ocitno tekmovanje nic ne pomeni, ce sta pesem napisala zase. Lahko bi pesem predstavila na kaksni prireditvi manjsega dometa, ne ravno na Emi, ce nista za ta cirkus.
Cudno vse skupaj.
Citiraj
sprijazni se
kaj naj je napisal/a:
Zmagala sta. Haloooo? Kaj ni jasno? Bila sta najboljša, taki zmagujejo, ne luzerji.
Citiraj
za njihov siv vsakdan
kaj naj je napisal/a:
Pometla sta z vso konkurenco.
Vse bolj se modna industrija vrača nazaj k naravi.
Perje v riti plastica na rokcah in šavje na glavi se poslavlja, pa vam prav ali ne!
Citiraj
kaj naj
onadva pač "furata safr"... malo momljanja, malo jamranja, malo žalosti in mastnih las in kože... pa maš HIT
Citiraj
za njihov siv vsakdan
Seveda, čim ni cigu mgu ni za njihova ušesa.
Čim ni joški vn in zategnjen pas in štiklarji in lasulja ali lasni vložki raznih odtenkov ni za njihove oči.
Citiraj
sam fprašam
Eh, a niso 'poznavalci' iz Mona popljuvali tudi tega?

Citiraj
dva normalna
Končno dva normalna mladostnika v poplavi mutantov. Tokrat je na Emi zmagala vsebina in ne celofan. Ljudje so glasovali s srcem. Bravo, samo tako naprej!
Citiraj
Sinter
Ves čas se spominjam potovanja kakih par let nazaj iz Tajske, kjer smo dopustovali na nekem otoku, kjer je v osnovi enkrat mesecno party z trance glasbo...
Otok je nekako skorumpiran od policije, da ni problem z nobeno drogo, marijuane kolikor jo zelis... glede na tajsko..
Na tem otoku vidiš "spiritualce" begajoče postave, počasen govor...
Skratka pejte na youtube pa si vpisite Ozora festival, neki podobnega.

Ni pa nujno, da je tole podoben primer, lahko ravno nasprotno.
lp
Citiraj
mater ste pametni
imaš pa nizke kriterije je napisal/a:
Vsaka, ki ni blond z modrimi očmi, pa še ni južnjakinja. Pa tudi vsaka, ki ima strupen jezik kot Sirkova, ne. Pa tudi če, saj južnjakinje so večinoma luštne, karkoli že izraz južnjakinja, pomeni. V končni fazi tudi dejstvo, da je nekdo čista arijska rasa ni sinonim za lepoto, kvečjemu za ksenofobijo.
Citiraj
Lipko
Pa še teksta je preveč in je prezahteven... Nič se ne rima lepo kot npr Joške do Koroške ali kaj podobno poskocnega, da vino iz plastičnega kozarca po grlu steče. Ali Kaos, za fensi črtico potegniti... Eh, res sta totalno mimo...pa še tako mlada... Meni je ta glasba všeč. Ni pa za na festival kiča in androidov.
Citiraj
ni to za
Takšna glasba pač ni za povprečnega uporabnika tega foruma - zanj je Tanja Žagar ipd.

Še manj je pričakovati, da bi tak poslušalec razumel, o čem dejansko govorita.
Citiraj
Pobezljana puhoglavka
kaj takega je napisal/a:
Slišati je to , da ni kaj slišati..
Citiraj
kaj takega
Tej babi se še ust ne ljubi odpirati, da jo sploh slišiš rabiš slušni aparat. Pa saj itak ni kaj slišati. Daje vtis kot da bo vsak trenutek zaspala. Oba sta katastrofa za gledat in poslušat. Kaj kdo vidi na njiju?
Citiraj
Oda Ireni
Hahaha, pupe. Opisujete Tomaža Pengova.
Kaj veste o njem? Nič. Ker ste zafnane bejbike.
Citiraj
saj je mučno
tudimeni je napisal/a:
Saj JE mučno - pa ne vprašanja sama po sebi, ampak vsebina. Polno enih predpostavk že vnaprej. A se kaj bojita, da se bosta razšla zdaj? A danes bosta kakšno flašo odprla, da bosta proslavljala 8kot da se to da samo s flašo). Pa ko je videl da je mimo pihnil: a zeleni čaj bosta popila? mmmmm ne? (češ zakaj bi morala sploh kaj ali pa zakaj bi morala sploh vedeti, kaj bova počela) je rekel gašper. Ja pa pismo, kako moreš take bedarije spraševati in kar domnevati, da je nažiranje z alkotom edini način praznovanja. če pa ne, smo pa na drugem polu, zeleni čaj.

Ful lepo je povedal Gašper - voditelj je navrgel, da sta zagotovo najmanj evforična zmagovalca v zgodovini eme. SVOJE SREČE NE GRADIVA NA TAKIH STVAREH.

Ta pristop k življenju je vesolje stran od običajnega dojemanja sveta. In namesto da bi se voditelj skušal z vprašanji temu približati, jima vsiljuje stereotipnosti, ki jih pozna iz običajnega razgrajaškega hrupnega ekstrovertiranega načina. No ampak za zapomnit si je: sreče ne gradit na takih stvareh. Pa ne bo potrebe za nobeno evrofijo in bo tak odziv kot je bil njun, čisto normalen.
Citiraj
tudimeni
Bruhalo je napisal/a:
ne govorim jaz nič čez njuno muziko, govorim o intervjujih. Kot da bi jima bilo težko kaj povedati, non stop se gledata med vsakim vprašanjem. res dajeta vtis,da jima je grozno mučno - in očitno nas več to opaža in bo že nekaj na tem. In težko je gledati njune intervjuje res vsaj meni. Sploh ona tudi tako tiho nerazločno govori,da jo komaj kaj razumeš.
Citiraj
Bruhalo
A tu ste vsi samo s srednjo solo, ki ne vidite dlje od svoje vasi in harmonike? Tuja zalozba ju je opazila, to ze nekaj pomeni? Medla? Ja nista kic kot vecina glasbenikov pri nas! Dejmo met raj Cvetke in Rajmunde na odrih! Cigumigu eno in isto.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.