Odgovori: Lea Sirk se mi je zasrala!

Pregled teme
bi te nasirkala
Lea bi te nasirkala z svojo muco krtačo bi videl hudiča.
Citiraj
jojno
Mianina je napisal/a:
Citiraj
takole
Vardjanovo pojasnilo je tudi vredno razgovora pri njegovih predpostavljenih.
Citiraj
tabularasa
megaboy je napisal/a:
Oni pa lahko razumejo, da jih odpustim.
Citiraj
megaboy
tabularasa je napisal/a:
Ti ne razumeš, da je od tega fakinga in pošiljanja RTV samo zaslužila €€€€. Kar je cilj vsakemu podjetju in zavodi.

Lahko kot njihov delodajalec vzameš, da ti bodo naslednjič manj podražili naročnino. :-)
Citiraj
tabularasa
megaboy je napisal/a:
Seveda bomo preživeli. Smo vse to večkrat slišali v neuradnem kontekstu, od frendov pa ni panike.

Pomembno tukaj je to, da to, da nas naplajhane koklje nekam pošiljajo, plačujemo z neprostovoljnim prispevkom, torej smo njun delodajalec.
Citiraj
megaboy
Lea bi si zaslužila kvečjemu povišico pri honorarju, saj je iz Rmr naredila najbolj komentiran in opažen dogodek, skratka naredila ogromno reklamo za oddajo.

Zaradi tistih besed faking in jebeš, ki si jih slišal, boš pa najbrž preživel brez hujših posledic.
Citiraj
tabularasa
Bistvovsegatega je napisal/a:
Nekako tako, ja. Si predstavljaš trgovko, pri trgovcu, ki prodaja izdelke dveh firm, ki zabrusi "faking ne morem verjet, da ste izbrali izdelek od te firme, ne pa one druge"

In potem še vsem strankam po vrsti zabrusi "ko vas jebe"

Za povrh pa še firma, ki ne proda izdelka, strankam zabrusi "itak niste pomembni, ker imate samo enega sledilca"
Citiraj
genau tako
Bistvovsegatega je napisal/a:
Podpis popolnoma!
Njeno ravnanje in besede so posmeh gledalcem - v smislu jaz vas j... javno, za to pa mi še plačajo iz denarja, ki ga mesečno plačujete prav vi z naročnino. To je zame nedopustno!
Pa še bi komentirala to Vardjanovo izjavo o podeljevanju točk - če recimo,da je hotel dokazati,da ni kuhinje (pa vsi vemo da je) in je hotel govoriti in potrditi Leino strokovno delo - je prav s to njegoo izjavo podal še dodaten dvom v njeno strokovno delo in iskrenost, saj se to podeljevanje točk ne sklada z njenimi izjavami in odzivi po tem...
namreč - če je res dala obema enako točk, zakaj po tem govori,da je presenečena, ker da bi morala biti Raiven, ker da je ona imela vse top pripravljeno, izvedeno, cel paket; za zalo in Gašperja pa je v pop Inu rekla, da skladba ni prav nič posebnega, pač elektronska glasba.
Če te njene izjave izražajo njeno strokovno mnenje o skladbah - kako je mogoče,da je obema dala enako točk... kakšna strokovna žirantka je torej bila. Zanič, ni opravila iskrenost svojega dela. ker namreč točke bi moral odražati njeno strokovno mnenje.

Dejstvo je,da jim je z njenim totalno neprimernim in nedopustnim odzivom do gledalcev, hkrati razkrila tudi notranjo kuhinjo. In bolj se jo trudijo skriti, bolj postaja očitna, spet prav zaradi vseh Leinih kasnejših izjav, kjer se z njimi vsi vedno bolj zapletajo.

Če se mene vpraša si nobenega honorarja tam ne zasluži za tisti večer Lea, poleg tega, v mojih očeh nima več mesta na rtv, ker se je obnašala povsem nedopustno s kasnejšim "Ko jih j....".
Citiraj
megaboy
Pa kaj ga serjete, da bi Lea morala bit nevtralna.
Ravno žirija se mora odločit, katera dva sta najboljša. In stat za svojim mnenjem.

Problem tu je kuhinja.

In glede na to, da je Lea Zali in Gašperju dala enako število točk, torej naj bi kao smatrala da sta enako dobra, je njeno začudenje nad zmago lahko razumljivo samo tako, da je poleg Raiven postavila dva, za katera je mislila da nikakor ne moreta zmagat, da bi omogočila lažjo zmago favoritki.

Zdej bi lahki Leo vprašali, zakaj je obema dala enako točk, če je mislila, da je Raiven boljša?
Citiraj
Bistvovsegatega
Se strinjam!

Problem te zgodbe je v tem, da si je Lea svoje gobcanje privoscila tako rekoc "v sluzbi". Za vlogo zirantke je v enem veceru pokasirala 700 eur honorarja, ki se btw placa iz proracuna, ki ga polnimo tisti ljudje, ki placujemo prispevek.
Bodite posteni in priznajte, da bi vecina od vas v primeru, da bi sluzbi nekomu zabrusili da "ko ga je**", sluzbo tudi izgubila ali pa bi se vsaj krepko poznalo pri placi. Edini pravilen odziv Rtvja bi bil, da se posuje s pepelom, objavi javno opravicilo in izjavo, da bodo Lei ustrezno zmanjsali honorar.
Citiraj
nikakvo opravičilo RTVSLO
strokovna žirija je napisal/a:
Vardjan nas ima za idiote. Jasno, da je Lea Sirk Zali in Gašperju dala največje možno število točk, saj ju je vendar želela videti v superfinalu s prijateljico Raiven! Nihče ne dvomi o številu točk, dvomimo pa o poštenosti ocenjevanja. Pesmi niso bile neznanka. Žirija se je pred EMO zaprla v sobo in dogovorila, kako bodo glasovali. Le zakaj zdaj tako razočaranje nad zmagovalcema, če pa je žirija mnenja, da njuna pesem sodi med dve najboljši pesmi na EMI?
Ni mi všeč, kako se vsi sklicujejo na to, kako je Lea Sirk zgolj povedala svoje mnenje. Tam je bila kot članica strokovne žirije in kot podeljevalka plakete, torej mora ostati profesionalna in spoštljiva. In kot da ji ekscesi na odru niso bili dovolj, je preklinjala še v zaodrju.
Opravičilo RTV Slovenija je za bruhat. Tako kot oni sami.
Citiraj
strokovna žirija
Je rekel Vanja Vardjan danes na TV, da je Lea Sirk namenila isto glasov Raiven in Zali in Gašperju, da se komentatorji motijo, ko pravijo, daje Lea favorizirala Raiven. A bejži no?
si upajo javnosti pokazat glasovalne liste? Ali še boljše, pokazat, kako je strokovna glasovala še za druge tekmovalce? Kolikor je meni znano naj bi za vsakega tekmovalca izpolnili eno polo,list, z oceno. In zdaj se Vardjan opravičuje za Leine besede gledalcem in vse skupaj hočejo prikazat kot nekaj nepomembnega in prenapihnjenega, kot vsako afero pri nas. Na koncu je treba še dodat, da so mediji krivi, ker hočejo tiste, ki ne delajo prav, pribijat na križ in podobno. RTV Slovenija je vse skupaj izpeljala totalno neprofesionalno, pa če je kriv predolg jezik Sirkove ali kaj drugega, ni važno. Organizator enostavno ni bil kos.
Citiraj
Ne gledaš na pravo stvar
Pobezljana puhoglavka je napisal/a:
Tudi če ima prav, si kot strokovna žirantka ne bi smela privoščiti takega obnašanja. Ne gre za to, ali ima prav ali ne, ali se spozna na glasbo ali ne, kot članica žirije mora vsaj tam na prireditvi ostati nevtralna in se vesti tako, kot se za njeno trenutno vlogo spodobi. In tega ni naredila, kar je bilo zelo grdo, otročje in neprofesionalno. Svoje mnenje bi lahko povedala kasneje, seveda spet na kulturen način, naprimer da če bi ona odločala, bi zmagala Raiven, ker je bila pesem v vseh pogledih boljša, vsaj za njen okus. In na tak način bi povedala svoje mnenje brez da bi dvignila prah. Tu je problem, ne v njenem mnenju ali strokovnem poznavanju glasbe, ampak v njenem vedenju, ki je bilo nedopustno. Lahko je človek brez dlake na jeziku, lahko je odkrit, iskren, zvest sam sebi, ampak to mora početi s stilom in dostojanstvom in ob pravem času, ne pa na tako primitiven in otročji način kot je to storila Lea.
Citiraj
Pobezljana puhoglavka
jejhataja je napisal/a:
Ljudje imamo pač različne okuse.
Lei dopuščam njen strokovni komentar.
Je zaj---a bitch, a kljub temu mi je jasno, da ima o glasbi več pojma kot jaz in večina.
Dopuščam njeno kredibilnost.
Meni je bil Kaos vščeč, zel poseben in zelo drugačen od večine. Kot je en evrokomentator komentiral: komad za leta2030.
Citiraj
jejhataja
Pobezljana puhoglavka je napisal/a:
Lahko je na višjem nivoju, samo ne s Kaosom, tu se je uštela.
Citiraj
Pobezljana puhoglavka
Lea je bila članica strokovne žirije. In je smatrala, da je Raiven glasbeno strokovno gledano, na višjem nivoju od vseh ostalih sodelujočih. In je to jasno in glasno povedala.
Ena redkih, ki si upa.
Lea, imaš mojo podporo.
Citiraj
jejhataja
meni je bila Raiven všeč je napisal/a:
Bo že res, da gre svet v smeri idiokracije...
Citiraj
opravičilo na insta
točno to je napisal/a:
Ej točno to! Sedaj pa poskušajo na vse pretege obrniti zgodbo sebi v prid, češ a ne, da je javnost zlobna in nepravična in kruta. :( sad face.

Aja pa še neumni sta, da se sploh gresta te igre od Rtvslo, ker slednjim sedaj itak dogaja, da je EMA spet najbolj komentiran dogodek te dni. Vse za všečke, klike in dobičke.

Ko bi bili vsaj tiho, pa se z vsako nadaljnjo izjavo samo zapletajo.
Citiraj
Točno tako in nič drugače
odgovarjam Raiven je napisal/a:
En velik podpis pod tole. Raiven bi pa lahko bila vsaj toliko pametna, da ne bi skupaj z Leo p*zdila. Ker Lea si je že pustila pečat na karieri, medtem ko je Raiven še vedno priljubljena. Ampak bolj bo gobezdala in zagovarjala Leo, bolj bo sekala po svoji priljubljenosti in posledično karieri. Tako da bosta kmalu tudi onidve v klubu ubogih revežev, vsaka z enim sledilcem. Raiven bo imela Leo in Lea Raiven. :-) Tako da Raiven, bodi vsaj ti pametna.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.