Forum.Over.Net

Odgovori: Oksidacija na instalaciji avta

Pregled teme
Rok-1
Ena možnost je tudi okvarjen senzor pritiska za prosti tek ali pa puščajoča Bosch pumpa. Velja za dizle.
Citiraj
rockec
Prodat čimprej!
Citiraj
opelll
Ne, ko stisnem kuplongo mi škatla crkne. To mi dela pred semaforjem ko prbremzam in prtisnem kuplongo ko se ustavlam. Pa tud obrati včasih skačejo gor in dol ko prsmojeni.
Citiraj
Julij Cezar
Opelll je napisal/a:
Ce prav zastopim ti ga mece iz prestave v prosti tek ? To imas avtomatika? Ker ce imas rocni menjalnik ni senzorja zato ampak imas oroblem na menjalniku ,no saj ce mas avtomatka tudi sam na elektroniki...pojdi na pooblascen servis z irg testerjem se vudi vec kot pa z fus
Citiraj
Lord hemingway
Ko se nabere volk na kablih oz. oksidacija, je velika verjetnost da bo avto ugašal pri stisku sklopke, avto bo izgubljal moč, obrati bodo nihali. Računalnik ne bo pokazal napake, ker je to mehanska okvara. Pozornost namenite predvsem oksidiranim konektorjem ki dovajajo el. napetost do razdelilne kape oz. cinšpule.
Citiraj
opelll
Prav maš viharni jezdec. Sam kaj ko sn se tele čoknjeno zajebalo s totim opličnjakom. Bi pa vseen rad porihtu to sranje tolk da ga prodam.
Citiraj
viharni jezdec
Zamenjaj star avto, ne senzorje in nikoli ne kupuj starega opla.
Citiraj
ext
Malo lima malo žice, evo opelice.
Citiraj
Opelll
Večkrat sem bral da avti crkujejo ko dajo v ler iz brzine. Sedaj se to dogaja pr mojem oplu. Majster popoldanec je reku da je možno da je oksidiralo na kakšnem spoju instalacije.
Kolega ga je že prklopu na tester kateri ni nč pokazu. Zamenu sm že malo morje senzorjev.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.