Odgovori: Tudi ta mit o zaželjenosti moških po 40 je ena laž

Pregled teme
kmet_
Pobezljana puhoglavka je napisal/a:
Le dobro razmisli o ponudbi, danes dobro pručko najti so sladke sanje.
Citiraj
Pobezljana puhoglavka
DXY je napisal/a:
To pa verjemem. Ljudje so res nori.
Kot je mala šala ohranjeni seksi 4o+ letnici dobiti mlajšega brezveznjaka, da se ti kam pridruži.
Problem večine 30+ letnkov (vezanih in ne ) je njihova spolna sla, ki jim zamegli um.
Eden takšnih mi že vsaj dve leti pošlja moledovanja in prošnje o tem, kako bi mi rad čistil stanovanje, masiral stopala,bil moja pručka, ... še več, kupoval, kar bi mi padlo na pamet, prepisal celo premoženje (ne majhno) name ... res nora stvar. Morda bom celo popustila.
Citiraj
BTDT
ne gre je napisal/a:
Aroganten? Ne, to pa res nočem biti. Se pa ne pustim zaj.ebavat…
In ja... ko nisem na MON-u, včasih tudi malo zakinkam... :))))))))))))))))))
Citiraj
DXY
bautista91 je napisal/a:
Te scene ne poznam. Poznam pa tisto z mini dopustom. Problem vecine 20 letnikov je, da nimajo za burek. Bi pa ziveli. Zato je mala sala dobit 20 ali 25 letnico, da se ti kam pridruzi. Ena taksna mi ze 7 mesecev po tem, ko sva se se 10 dni meckala, dnevno posilja srcke. 30+ letnice pa niso nic boljse. Le na drugo se lepijo. V glavi imajo idejo o vecjih skupnih projektih. Kaksne 40+ letnice s posusenimi vaginami neki, lol.
Citiraj
bautista91
vse gre obratno je napisal/a:
Itak če samo meto pogledaš kak petek, zakomirane 13 letnice v miničih in s čikom v goflji. Te prav kličejo da ga kasirajo. Še hujše na Ritmu mladosti vse pijano, frocovje spije dva pira pa ne ve več zase in poriva s starci po avtih. Pol pa starši splave plačujejo.
Citiraj
vse gre obratno
Mladi moški bi starejše. Potem pa obratno. Jaz sem pri 21, 22 tam nekje imel dve starejši od 40. Z eno sva se dobivala nekaj mesecev, dokler ni zanosila, ker njen mož ni bil sposoben, potem me je odje bala. Z drugo sva bila resno skupaj 2 leti. Spolnost s starejšo je, ne bom rekel boljša ampak drugačna in ta druga je mislila samo s spodnjo glavo, kar mi je bilo ok, ker sem jaz tudi. Jahala sva se povsod, hodila swingat.....
Ko me je vprašala, če bi se poročil z njo in da probava ujeti zadnji vlak z otrokom, sem šele dojel, da bo čez par let izgledala kot moja mama in me je minilo.
Dokler špilajo hormončki je super, ko se zamisliš te mine.
Starejši moški pa tako lovijo samo blesave mule in teh ni težko najt odzunaj. Leto nazaj v ta čas mi ga je pijana mula potegnila za pol škatle čikov in 2 Mercator pira.
Citiraj
večina jih misli s taspodnjo glavo
Replika je napisal/a:
Seveda da jih ni - ker ženske pri 40ih ne mislijo samo s "taspodnjo" glavo pri teh letih, kot moški pri istih letih.
Citiraj
20 letnik
Replika je napisal/a:
Velika večina potrebnih 20 letnikov bi se raje spraznila v 40 letnico kot robček. prijatu, ki je končal le osnovno, se že leta prazni v analno odprtino ene, ki gre proti 45.
Citiraj
Replika
Pikulet je napisal/a:
Se strinjam, ampak to ni zaradi tega, ker jih moški lažje dobijo. Enostavno je manj žensk, ki bi jih toliko mlajši dejansko zanimali. Če bi bilo pa povpraševanje, ti garantiram, da bi se dobila tudi ponudba.
Citiraj
Pikulet
Replika je napisal/a:
Ne trdim tega. Pravim pa, da 40 letnik precej lažje dobi 20 letnico, kot pa 40 letnica 20 letnika, So pač razlike v staranju in dojemanju.

Poznam tudi primer 49 letnika in 22 letnice, s tem, da sta oba znana. In takih primerov osebno poznam kar nekaj. Poznam primer 40 letnika (ali pa je morda 39) in 21 letnice, ki se bosta v kratkem poročila. Oba povprečno situirana, ona poleg službe sicer še študira.
Citiraj
Replika
Pikulet je napisal/a:
U uau. A celo eno?
Saj ni nemogoče. Samo ravno pogosto ni, kot bi na vsak način radi prikazali.
Pišete, kot da je to vsesplošni množični pojav.
Dejte no.
Citiraj
Pikulet
smeha polna skleda je napisal/a:
Jaz pa ravno te dni opažam eno, ki se je zagrela za 51 letnika.
Citiraj
DXY
Ko zgubite z argumenti pa zacnete z osebnimi prepucavanji. Kako predvidljivo. Sicer je pa tako znano, da so za veliko vecino zensk precej bolj pomembni obcutki kot argumenti.

Butare prepotentne, 60 letni Zizek je na trgu parckanja vec vreden od svoje 20 letne verzije. Neumne kokosi pa se kar naprej kokodakate, da za moske velja isto kopt za zenske. Butare indoktrinirane. Ic, ce vas zanima, ad hominem ste zacele ve, ne jaz. Butare prepotentne.
Citiraj
Replika
Tetra pleničar je napisal/a:
Prej ali slej ga bo.
Pa mu ne bo jasno zakaj.
Citiraj
Tetra pleničar
Replika je napisal/a:
A ni nker nobenga fotra, ki bi ga na sočo poslou?
Citiraj
kmet_
smeha polna skleda je napisal/a:
Se mi zdi to solidna hipoteza. Meni osebno gre že pošteno na kurček tale pezde. Kot pokvarjena plošča joče že nevem koliko časa, potem gleda neke filmčke po Youtubu pa ponovno joče in joče. Ko vidim, da v temi sodeluje on, jo v splošnem sploh ne odprem več.
Citiraj
Replika
Dxy joj joj je napisal/a:
Men se ne da.
Je ko pokvarjena plošča, pa še primitivc erste klasse. Trole se ignorira, pa je narejeno, škoda časa in energije.
Citiraj
Dxy joj joj
smeha polna skleda je napisal/a:
Da sem vam še da, jaz sem obupala nad njim, ne potegne mu, čeprav je sveto prepričan, da nam ni 😂
Citiraj
Grda resnica
japajaseveda je napisal/a:
O jebemti.. to je men tud sporno , pa da ti 20 let starejšo domov pripelje.. Ne vem kva bi naredla
Citiraj
smeha polna skleda
DXY je napisal/a:
So so. zelo normalne. Zato se jim pa ti zdiš otročji. ker dejansko si. ma daj, po moje si ti en, ki so ga vrstnice celo mladost zavračale. Itak ne pričakujemo, da boš priznal. Kompleksi butajo iz vsakega tvojega posta. Ti zameriš 40+ letnicam, ker so tvoja generacija in za njih nikoli nisi bil dovolj dober. In zdaj celemu forumu dokazuješ kakšen as si, ker mogoče tu pa tam kako naivno 20-letno anserješ. Daj no, si samo postaran otročaj.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.