Forum.Over.Net

Odgovori: V Lj paciente sprejema nova ginekologinja

Pregled teme
Cinti
Sem v 4. Mescu nosecnosti in danes sem imela pri ginekologinji Srnovrsnik pregled. Katastrofa. Ze prvi pregled mi je bil cuden saj mi ni nic povedala niti pustila da vprasam. Vendar danes ko sem prisla na pregled,si je zame vzela max. 2min. casa. Menila je da bo pogledala srce otroka, ter spol. V 30 sekundah je mahala z ultrazvokom in rekla da se nic nevidi in da naslednic pogledamo. Niti mi je povedala ali je otrok ziv,ali mu dela srcek,ter kaksnega spola je.
Razocarana sem. In menim da ni vredna nasega casa. In tudi odlocila sem se da si poiscem novo ginekologinjo.
Citiraj
Marser23
No, v Sežani so 3.ginekologi. Dr. Mrkajić, Dr. Kermavnar in Dr. Lazić. Dr. Mrkajić je super, miren, komunikativen, vse razloži. Za ostala dva nisem slišala ravno dobrih mnenj, vendar pa imamo v redu ginekologa ;)
Citiraj
mamicaBarbi
Po tem, ko sem nogirala dr Coljo, sem šla v Postojno k dr Merlu, z vsemi zvezami, kar sem jih imela. Pa še to sem ga na hodniku čakala tudi po 2 uri. Ampak sem čutila, da moram in res mi je pomagal, da sem zanosila, donosila, rodila pri njih. Sem pa iz LJ in mi vzame cel dan, če grem na pregled k njemu v Postojno, zato bom menjala, verjetno dr. Srnovršnik.
Citiraj
Enanoseckasrecka
Priporocam Tinkaro Srnovrsnik.

Do januarja je nadomescala drugo ginekologinjo v Zd Siska. Mene je vodila med nosecnostjo. Tako, da sem bila pri njej 1x na mesec. In je super; mlada, strokovna.
Sestro pa ima tudi prijazno.
Citiraj
Šnelca_
mamicaBarbi je napisal/a:
Bravo, tako se resnico pove!
Citiraj
mamicaBarbi
tudi jaz imam nekaj za povedati o dr Colji. To je najbolj neprijazna ginekologinja na svetu!!!!! Dvakrat sem bila noseča in dvakrat mi je ona povedala, da srček ne bije več. To mi je povedala hladno, kot češ jebiga. Potem pa nobene prijazne besede, tolažilne, NIČ. TIŠINA! samo naj grem v bolnico, da mi ostanke spraskajo ven. Sestra tudi v tišini mi je dala kartico. meni se je sesul svet, otroček v meni umrl, te dve pa tišina. GROZA!!!!!!! Pa brez pregleda maternice mi je rekla, da ne bom naravno zanosila in naj grem na umetno oploditev k "mesarju" dr Rešu, ki bi moral v zapor zaradi krutega ravnanja s pacientkami in poniževanja.
Potem sem zamenjala ginekologa, ki mi je po rutinski operaciji maternice rekel, da seveda bom zanosila naravno in tudi sem po 2 mesecih. Sem srečna mamica zdravemu fantku.
Če bi ostala pri dr Colji, ne bi imela otrok!!!!!
Kar naj me kdo prijavi, z veseljem se z njo soočim na sodišču, da ji vzamejo licenco.
Citiraj
Nevedna ena si
pa to je grozno je napisal/a:
Lahko te je sram, da kot odrasla ženska tako malo veš o ženskem telesu, da prvič slišiš za dvorogo maternico. Vtipkaj v google, pa se čudi.
Citiraj
pa to je grozno
samo zanima me je napisal/a:
Jaz se tudi večkrat vprašam, komu je sploh še za zaupat.
Človeško življenje je večkrat odvisno od tega, kako dober je zdravnik (ginekolog, dermatolog, psihiater ....).

Kaj je to dvoroga maternica?
Omejenem življenju, kaj pa to pomeni?
Prav hudo mi je, ko berem take stvari.
Citiraj
Kras 35
Lastna izkušnja seveda..
Citiraj
Od kod podatek
res ste avše je napisal/a:
Kako pa to veš?
a) lastna izkušnja
b) je rekla soseda, da je slišala od prijateljice, ki je slišala od sestrične, ki je slišala od.....

Če je odgovor b, potem se raje ugrizni v jezik, ker jaz bi te za take zgodbice tako tožila, da bi še tvoji vnuki plačevali.
Citiraj
Kras 35
Res je bila odlična! Kar sigurno ne morem rečt za gospoda " doktorja", ki je prišel na njeno mesto. Žalostno res!
Citiraj
Res sprejema
Ravno sem tudi sama iskala novega-o ginekologa-injo in sem opazila, da pri v ZD Šiška ni pisalo, da ne sprejema novih pacientk. To sicer piše pri vseh ginekologih v Ljubljani oz. povsod rečejo, da ne sprejemajo novih pacientk. Poklicala sem torej v ambulanto dr. Tinkare Srnovršnik in so potrdili, da sprejema nove pacietke. Zato sem se kar takoj šla prijavit k njej. estra je bila tudi zelo prijazna in imela sem dober občutek.
Potem sem opazila tudi to temo tukaj, zato iz prve roke potrjujem, da dr. Tinkara Srnovršnik sprejema nove pacietke. Predlagam, da pohitite, ker bo po moje takoj polno, ko se bo razvedelo. Je namreč edina v Ljubljani, ki sprejema - vsaj po objavljenih podatkih.
Citiraj
teckanosecka
Hvala za tole informacijo. Sem sicer ravno prejšnji teden rešila stisko z ginekologom in v solzah in po številnih prošnjah komaj našla ginekologinjo, ki me je sprejela.
Upam, da bo komu koristila tale informacija.
Citiraj
res ste avše
zdrav razum je napisal/a:
Če vabi v ordinacijo, da videla kako dva seksata ko ima pacientka plodne dni, je bolna zdravnica in ne pacient ali modelka ki tukaj komentira.
Citiraj
zdrav razum
Šnelca_ je napisal/a:
Kakšna resnica! A da ena modelinja ( si to ti) kleveta iz svoje anonimnosti nekoge z imenom in priimkom in ji pripisuje tudi dejanja, ki jih ni storila! Zdravila vzet, pa pamet v roke! V glavi je tako ni!
Citiraj
Šnelca_
ta hitra je napisal/a:
Niso mi jih predpisali, ker je razum zdrav.

Resnica vas boli in za to ni zdravila :)
Citiraj
ta hitra
Šnelca_ je napisal/a:
Šnelca, zdravila vzet! Koristi! Takim kot si ti pa še posebej!
Citiraj
Šnelca_
kz in klevetanje je napisal/a:
Ti imaš osnovno šolo?
S kakšnim namenom ti ščitiš doktorco?
Citiraj
kz in klevetanje
samo zanima me je napisal/a:
Upam, da te bo tožila za klevetanje! Ker tole tvojo pisanje je klevetanje, ki je po KZ kaznivo! In to ne malo! Tvoje pisanje ji bo preposlano, potem se pa na sodišču sama meni naprej!
Citiraj
bom malo pogledala
Sreckaa je napisal/a:
vredu super,mi je kar malo doleglo. Ker sme kr v strahu,ko bom spet šla tja. Počutim se nelagodno,nevarno,pa bi s emogla varno in zanest bi se mogla nanjo pa se ne,ker kot sme omenila mi je veliko stvari zamolčala in to me je spravilo iz tira. In ni mi hotla dat zaščite. Oziroma pošteno povedano,ko sem omenila da bove dale ypsilon je odklanjala.. mene to vrže s tira! In kar sme brala o njej.. to kar so govorili huh... itak da sm vsa živčna.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.