Odgovori: 18 let starejši

Pregled teme
Poznam tak par
Točno 18 let razlike. Že od njenega 18 leta skupaj, danes oba že v jeseni življenja. Poznam še en par 16 let razlike, tudi že leta lepo vse štima. Ni fora v letih, ampak v tem, ali imata enaka pričakovanja, cilje in enak način življenja. Če se to ujema, je vseeno, koliko je kdo star.

Glede tega, da naj bi bila sama mal v dvomih, pa ne vidim nobene posebnosti. Saj je skoraj vsak od nas na neki točki pomislil, ali je to res to, a nam bo ustrezal partnerjev urnik v službi, njegovi nori hobiji, ...... To da se sekira zaradi drugih je verjetno samo malo kamuflaže, da potlači lasten dvom.
Citiraj
ja itak
Predvsem se ne vpletajte, ne ti ne kdorkoli drug. Če sprašuje za mnenje, sori, se bo morala sama odločit. To pač ni vprašanje v smislu, a mi paše tale oblekca ali ne.
Sem pa tudi jaz mnenja, da če dvomi, okleva, se sprašuje ..., da to ni to. Ko se (resnično in zares) zaljubiš, ti ni mar za nič na svetu razen njega.
Citiraj
hahahahahaha
ni za njega je napisal/a:
Ti se spravi k pameti. Kaj si ti, da boš drugim dirigiralo, kako naj živijo?
Citiraj
Hasehaha
Popay je napisal/a:
Moja zgodba;-)) Jaz pravim go for it..
Verjetno tudi denar ni problem, tako ponavadi je v takih vezah.
Citiraj
Estet TM
Mene je imela pri mojih 50 ena 30 let mlajša. Dobro nama je šlo.
Citiraj
Popay
Ribica1 je napisal/a:
eee, vidš, falil sem za eno leto. Strast ubijat v seb je najbolj zajebano. Lahko se na skrivaj dobivate, če cvika, kaj bodo drugi rekli, mogoče sta njen fotr pa matera sm par let starejša od njega, ziher sta mu genaracijsko bliže kot ona, tukej je keč.
Sm, če praviš, da je samostojna, verejtno več ne živi pri starših in znano je, da se tako samostojne samske ženske težko kar tako na lepe oči popalijo na tipa, so pač že preveč komplicirane.
Zdrava življenska filozofija je takšna, dost bosta zamudila, če vsaj ne poskušata it do konca, pa čeprav se bi neki časa skrivala pred očmi javnosti.
Citiraj
no-ja
Ribica1 je napisal/a:
Tale tvoja prijateljica ni niti m od močna, sori. Če bi bila res to, bi ji dol viselo mnenje ostalih. Je pa dejstvo, da 29-47 ni hudo, 39-57 je že malo tako tako, 49-67 je pa že zelo tako tako. Moja dobra znanka in njen mož sta bila 15 let razlike, in ko je njo najbolj gonilo, je bil on že vsega naveličan, upokojen, hotel je svoj mir, in zadeva ni bila prijetna. Je pa to odločitev vsakega posameznika in kakršna je, mora z njo živeti on, ne njegova okolica.
Citiraj
BTDT
Ribica1 je napisal/a:
Ja, samo... ko ga imaš preveč, se ne ukvarjaš več s sabo in idejami, ampak se začneš vtikat še v druge. To je droga terciark…. ;P
Citiraj
Ribica1
BTDT je napisal/a:
Vsi, ki smo tukaj gor, imamo nekaj ekstra časa :)
Citiraj
BTDT
Jaz mislim, da imate vi, folk, ki se rad vtika v vse in vsakogar, čisto preveč časa.
Saj sta odrasla pa se bosta sama zmenila. ;)
Citiraj
Archangel
Ribica1 je napisal/a:
Pozdravljena.
Why not? Saj se samo enkrat živi...

Iz razbranega se še poljubila nista. Saj že ne štepata takoj otroke, ali zidata bajto. Preden do tega pride (če sploh pride), si pa ja bosta vzela nekaj let za spoznavanje. Potem pa se "down the road" sprašuješ, what if?

Imam občutek da je negotova zaradi pranja od televizije ker je to stigma z tako "veliko" starostno razliko (češ hčerka bi mu lahko bila).

Tudi sam bi brez zadržkov z 18 let starejšo ali 16let mlajšo če se razumeva in bi imela podobne cilje/poglede/želje v življenju.

Mogoče je zame lažje, ker otroci niso cilj moje eksistence in lahko dosti bolj reskiram v življenju kot drugi, IMO.
Archangel
ni za njega je napisal/a:
Pozdravljen/a.
In kaj je zate "staro", saj niti ne vemo koliko je ženska stara in koliko je moški...
Archangel
Citiraj
Ribica1
Vagabund je napisal/a:
Bolj jo skrbi, kaj bodo drugi rekli. Meni je to neumno, sploh ker je ena redkih močnih in samostojnih žensk kar jih poznam.
Citiraj
Vagabund
Ribica1 je napisal/a:
Ne, to so pa ravno tista leta, kjer se meni zdi da se razlika najmanj pozna. Oba sta v rodni dobi, oba sta še zaposlena, oba še dokaj mlada. Noben premlad, noben prestar. Idealka če mene vprašaš.
Ampak ni fora v letih, kot si sama napisala, je prav dotična najbolj obremenjena s tem a ne?
Citiraj
pokovc ja
Vagabund je napisal/a:
Vagašmrkovc ti si en pokovc.
Citiraj
Ribica1
Popay je napisal/a:
No, ona je 29, on 47. :)
Citiraj
Ribica1
Trenutno sta še v neki flirt fazi, ne v vezi, ona se zadržuje, on pa tudi. Kar vemo iz preteklosti (ja, trač babe), ni nikoli imel tako mlajše ženske.
Saj po vsej logiki bi ji rekla, da ne, ampak res je že dolgo časa sama in po dolgem času res nasmejana, on pa tudi deluje fajn in dobro vpliva na njo. Mogoče nisem prava oseba za ji dajat nasvete saj sem preveč pristranska?
Citiraj
Popay
če je ona stara recimo 30 let in možakar v dobri formi pri 48 letih lahko komot 10 let furata in se od tega vsaj pet let strastno krešeta. Če jim rata otroka narediti, tud ni zime za eskime, vsaj celo osnovno šolo, pol pa pridejo problemi amapk o tom po tom, kot pravijo na balkanu, hehe...
Citiraj
Grda resnica
Sori ima
Citiraj
Grda resnica
Tvoj mož nima prav. Ta je prestar za njo
Citiraj
ni za njega
vagabund kaj pa 20 let starejša?
ženska naj se spravi k pameti, kaj bo s tem starim? RAZen če lovi bogatega
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.