Forum.Over.Net

Odgovori: Koliko časa v dnevu nosite modrc? Kdaj ga date dol?

Pregled teme
Replika
Kr enka je napisal/a:
Za take kot si ti, so izumili ** - se garant nič ne vidi, nič ne biglja, nič ne plapola, tudi v tla ni treba gledat in ni nevarnosti, da se zaletiš v prvi kandelaber.
Citiraj
lenčk34n
Kogar moti, naj stran gleda.... :-)
Citiraj
ahno
Kr enka je napisal/a:
Itak jih ni sram, če imajo pa joške samo za dojit in nič drugega. Ti bodo povedale, da flaše mleka tudi ne skrivaš, zato tudi jošk ni treba. Ker so nekaj naravnega, pa celo kar same zrastejo :-) Joški jim pa plapolajo v vetru :-P
Citiraj
Kr enka
Vse tiste, ki se tukaj hvalite, kako ste stalno brez modrca tudi v javnosti sprašujem, kako vam tudi malo ni nerodno ko vam joške bingljajo pod majico za povrh se vam pa še bradavičke skozi vidijo? Da se to meni naredi se verjetno tisti trenutek vdrem v tla.
Citiraj
hzhe5
Od jutra do večera. Nimam ga le med spanjem (ok, včasih že popoldne oblečem le kako oprijeto majico in čez pulover, če vem da bom do večera bolj statična).

Imam G košarico in mi ni udobno biti brez, to je le teža, ki visi s telesa - kot da bi imela dve vreči moke obešeni na prsni koš. Čutiš pri vsaki hoji po stopnicah, pri pospravljanju,... Imam pa za doma druge modrce, stare, elastične, še vedno s kostjo, ampak ohlapne.
Citiraj
MsOlivija
nekaj za ženske je napisal/a:
Ravnam po občutku: takoj, ko pridem domov in se preoblečem, gre modrc dol:)
Nič ne sme vezat ali tiščat: če je tak filing, potem zna biti napačen model in napačna številka in velikost modrca. Najljubši so mi brez kosti, mehki.
Citiraj
zizike dve
si ne predstavljam, da bi bila brez, sploh v službi kjer sem pretežno med moško publiko, pa še bradavice imam tako velike, da mora bit ta podložen.
Citiraj
general Glanzkopf
to ni res je napisal/a:
Ja, bejbe z večjimi ga nosijo že zato, da ne pleše vse pod majco.
Citiraj
lenčk34n
Zelo redko ga nosim....pred leti sem imela znamenje ravno pod spodnjim robom modrca, nadraženo, srbelo...sem ga dala odstranit, ampak kljub temu me to mesto prične noro srbeti, če nosim karkoli oprijetega tam čez...tudi samo športni modrc...

zato sem bila vedno manj in manj časa z modrcem....in posledice?
Kljub trem nosečnostim in dojenju štiri leta so še vedno tam, kod prej....nič povešene :-) še bolj čvrste so in lepše, kot pred nosečnostmi :-)

res pa niso ogromne, dve pomaranči :-) košarica B...

mogoče sem izjema, ampak mojim svoboda očitno ne škodi :-)
Citiraj
mamica mamica
Že leta komaj čakam, da priletim domov, da slečem modrc. Sem čisto ploh, ampak ga moram imet, da mi obleke dobro stojijo. Zdaj sem n mesec nazaj končno našla modrc, ki ga lahko nosim ves čas. Narejen je kot majčka, ampak spredaj ima pa vgrajene blazinice, pod majčko skoraj popolnoma neviden, model Sloggi. Prej sem si ga včasih že v pisarni v službi odprla, da me ni tiščal, obup. Nosit modrc gotovo ni prav zdravo, že zaradi cirkulacije krvi. Če se prsa povesijo pa ne vem, meni se nima kaj povesit:))
Citiraj
Nevenič
Ko sem bil jaz še čisto zelen in smrkav mulec se modrci v glavnem niso nosili. Popularno je bilo hoditi brez in to tudi pod polprozornimi bluzami. Prsi, dojke, so bile postavljene vsem na ogled.
Skladatelja Vladimirja Stiasnya so pogledi na tresoče in poskakujoče obline tako navdušili, da je spesnil pesmico z naslovom "Breskvice", katera pa je žal bila in je običajno še vedno nekako na ledu, čeprav je dobra in gre lepo v uho.
Pod črto, takrat so bili drugačni časi, veliko bolj svobodnega obnašanja kot danes.
Citiraj
kokojo
stvar mode je napisal/a:
Kako da ne?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jockstrap
Citiraj
stvar mode
Ojej no je napisal/a:
Modrci za bingeljne že 400 let niso več v modi.
Citiraj
zanič modrc
udobje in udobje je napisal/a:
V bistvu je imela zanič modrc. Kar niti ni čudno glede na nikakršno ponudbo modrcev za večje prsi pri nas.
Citiraj
Pa igra
Visi visi je napisal/a:
Oja, nosečnost igra veliko vlogo pri večini žensk. Pravijo, da dojke takrat "dozorijo". Dejansko pa je tako, da na koncu (po nosečnosti in dojenju) postanejo bolj mehke, mlahave, s kakšnimi strijami... Redke so, ki nimajo kakšnih vidnejših posledic.
Drugače pa je tudi pri majhnih možnost, da se povesijo in so potem samo še čajne vrečke.
Citiraj
to ni res
general Glanzkopf je napisal/a:
Meni je udobno samo, če nimam modrca, zato ga ne nosim. Res pa je, da nimam velikih.

Včasih ga imam ja, ampak ne zato, da bi imela lepše, ampak večje he he in da se mi ne bi preveč videlo skozi prosojno majico he he
Citiraj
general Glanzkopf
Jaz mam frenco, ki ima konkretne, ampak ko greva skupaj na kako športno aktivnost, bejba obleče tako dober športn modrc, da zgleda spredaj ful pomanjšana.:)
Citiraj
udobje in udobje
general Glanzkopf je napisal/a:
seveda ga nosimo zaradi udobja, da ti zadeve ne skačejo sem in tja takrat, ko to ni treba. to pa ne pomeni, da je modrc vedno tudi udoben. poznam žensko z velikimi, ki je imela zažrta ramena od modrca, ker je imela pretežke. ampak brez pa tudi ni mogla hodit okoli. bi ji preveč plapolale....
Citiraj
Replika
Pa jasno - a tukaj kdo misli, da jih nosimo zaradi moških?
Pa zaradi tega, kaj si oni mislijo o tem? Dol nam visi(jo) :)))
Citiraj
general Glanzkopf
Mene ženske dojke nič ne vznemirjajo, ker sem jih videl že na tisoče. Povem pa, še enkrat, ženske nosite modrce zaradi udobja in tudi zato, ker je večina jošk v modrcu lepših.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.