Forum.Over.Net

Odgovori: ljubica v težavah

Pregled teme
4537854
se zgodi tudi je napisal/a:
če si pametna,povej vse ženi,zavrgel te je ,kot staro kanto,pa si dobi boljšega.
Citiraj
njegova žena
se zgodi tudi je napisal/a:

Ne skrbi. Glede na to, da sem ga včeraj sterala iz spalnice in je on v zameno spraznil skupno kaso in mi rekel, da od zdaj naprej delimo stroške pol/pol, bo ti prinesel še več kot potrebuješ.
Citiraj
guccigirl
se zgodi tudi je napisal/a:

Zato bom jaz svojo hčerko učila naj si najde bogatega moža. Da si vsaj splanira življenje in da je ne bodo izkoriščale takšne varalice za seks, na stara leta pa sama in bolna. Izobrazba te dandanes nikamor ne pripelje, samo če imaš veze pa če si ritoliznik. .)
Citiraj
guccigirl
Desiderius_da_Pietri je napisal/a:
Lol. Od kdaj so sebične varalice prijatelji?
Citiraj
guccigirl
Vagabund je napisal/a:
Seks je bil mogoče samo posledica neke ljubezni, zaupanja in prijateljstva. Ti to resno? Seks je podzavestno že v nas, potreba po razmnoževanju, ljubezen je neka izmišljotina človeške družbe,.... ;) Ljudje smo živali, samo najbolj hinavske in pohlepne.
Citiraj
guccigirl
se zgodi tudi je napisal/a:

Na takšne sebičneže nimaš kaj računati, odpikaj ga, škoda da si čas zapravljala z njim. Najdi si nekoga, ki te bo res imel rad tudi ko boš zbolela za kako hudo boleznijo. Še prej njegovi ženi napiši anonimko, kakšen je njen idealni mož.
Citiraj
enaona
he he...gledam kako veliko strani z nasveti ljubici v težavah, potem pa opazim, da so 3/4 namenjene Vagabundu...nekateri se bodo morali naučiti brati, drugi pa slediti tematiki...tretji pa lahko včasih spustijo kako pametovanje...

ljubica...mož je mož ( temu pač sledi, da je s teboj v dobrem in slabem)...ljubimci so pa s teboj samo v dobrem ( to bi pa lahko že vedela)…

včasih nam ljubezen zamrzne ratio...a ga najdeš, ko padeš v kako težavo ( recimo ob bolezni...)

drži se in poskušaj rožnata očala odložiti na omarico....
Citiraj
Popay
mene pa zanima, kako ne prečitate glumcev in kako ne razlikujete razliko med nakladanjem in stvarnostjo pri človeku, kako se pustite nategniti na lepe besede....
Lahko je o bodočnosti govorit idelano, tud komunizem je bil idealen po govorjenju tistih, ki so o njemu govorili ampak, ko se pa zgodi realnost se pa te lepe besede, ki v bodočnosti obljubljajo marsikaj, vedno izmikajo in so daleč od tistih oljub in ti lepe besede, k isi jih slišal v preteklosti, o bodočnosti nič ne pomagajo, saj prej umreš..., kao ne se sekirat zarad denarja, ali pa, vedno ti bom pomagal, hehe......, malo morgen, denar gre težko iz rok vsakemu človeku. Vsake pomoči, se pa tist, ki pomaga slej kot prej naveliča.... avtorica, to, da je tip plitek v žepu in, da je močen samo na jeziku, bi mogla čutit med tem ko sta se kresala.., ta tip je brez karakterja in neke človeške etike in od kje ti to, da si mu pomenila nekaj več...., aja, to si mislila...., veš pa, kako pravijo, mislti se pravi, nič vedet... Sprijazni se s tem, da od njega ne bo nobene pomoči, pa tud, če bi na lotu zadel, ne bi bilo, pa srečno.
Citiraj
Amaterji ste
too much je napisal/a:
Vse vemo!!
Citiraj
too much
Jaz sem sem danes kliknila dvakrat modijem, da preverijo za kaj gre. Ni več smešno. Začela je uničevat forum zato ker ji pač Vagabund ne sede. Ej, eni ga pa radi beremo. Ampak glupača očitno ne zna naredit obvoza. Psihopatka
Citiraj
kdo je tu nor
anonimno preganjanje je napisal/a:
Kdo ga napada?
Citiraj
Hahehahehahe
A ti si zdaj njegova odvetnica?
Citiraj
Kathalena
anonimno preganjanje je napisal/a:
Prav težko je odpret temo. Vagabund odgovori in potem ta ista oseba začne od tam naprej samo z osebnimi napadi. Tudi jaz bom začela prijavljat. Enkrat je pa tudi dovolj. Vsako temo prerošlja. Vsako!
Citiraj
anonimno preganjanje
Napadaš vagabunda v vsaki temi. Vsako temo spelješ na povsem osebni tir. Predlagam, da se umiriš, sicer bom predlagala Vagabundu kako resno podat prijavo. In to zoper forum, kjer mu ni več normalno komunicirati, čeprav imajo to v lastnih pravilih. Potem pa veš, da sledi tudi obračun za tvoje pisarjenje. Verjetno blokada, če ne še kaj več s strani lastnikov. Ker forum dejansko delaš nemogoč. Preberi si pravila. Javno so objavljena. Ne, tudi če si anonimna, ne moreš pisati in žaliti na vse možne načine. Ne moreš in ne smeš.
Pa ne prerekaj se z mano. Jaz pa lahko vidim IP. In zanimivo, da se ti da! In vidim tudi kateri kraj. Vsaj območje. Zanimivo. Nakracala si vsaj 50 različnih imen v teh dneh.
Še enkrat. Nehaj ali pa si ustvari svoj forum. Tukaj si šla predaleč. Bom pa posredovala ta email tudi administratorjem.
Citiraj
poroceni ali neporoceni
Jaz ti zelim vse dobro spocij se pozdravi se in ga brcni v jajca da mu stecejo takrat. Jaz sem dobila odpoved in neporocen samski tip me je pustil v enem tednu je bilo oboje. Pusto pa po 2.5leta ker mu je mama ki je zobozdravnica to narocila ker sem 8let starejsa od njega...pa sem tud vrjela da me ima full rad kot jaz njega.
Ni mu bil problem me objemat in mi lagat da me ima full rad....

Zdaj sem cisto povozena ko titanic ko je potonil na dno oceana

Nisi edina drzi se!!!! Drugega prej brcni kot on tebe.
Citiraj
Nisem opazil
jih ima je napisal/a:
Katere od prijavljenih so njegove oboževalke?
Citiraj
jih ima
Itakitak je napisal/a:
Dve ali tri pa so res, štejemo lahko samo stare prijavljene nicke, drugi posti so seveda njegovi odregistrirani.
Je že parkrat dokazal, da se zelo rad pogovarja sam s sabo in si pritrjuje in se pohvali.
Citiraj
bla bla
kdo je tu nor je napisal/a:
In spet na direktno postavljeno vorašanje ni odgovoril.
Tako kot ne glede latinskega prevoda, ne glede izjav o neizobrazeni, revni raji tule, ne o tem, da je pisal in preganjal neprijavljen; njemu neugodna vprašanja vedno ignorira.
Nepozabna pa je tista njegova, kdo in zakaj hodi na nudistične plaže.
Citiraj
Itakitak
Vagabund je napisal/a:
Katere oboževalke?
To, da sam sebi hvale poješ ne šteje.
Citiraj
Ena južna
Vagabund je napisal/a:
Vidm vidm, opasan si ti ;) vsaka tema kjer se pojav kakšn tvoj komentar, gre u PM ;)) ah, sej jih bo minil ;)
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.