Odgovori: Iščem čistilko za mesečno čiščenje stanovanja v Ljubljani

Pregled teme
50 evrov
Običajno kamorkoli greš in najameš apartma z dvema spalnicama, kopalnico,teraso v tujini al doma, je običjana cena za čiščenje celega apartmaja cca 50 € z davkom vred ali pa še manj
Torej... tukaj pa načrno bi eni imeli še precej več!?
Citiraj
1x tedensko ja
to pa vem je napisal/a:

Ja, če čisti 1x tedensko, če pa pride ribat 1x na mesec, potem vsaj duplo casa!
Citiraj
Lucky11
Pozdravljeni,

ali me lahko pokličete na tel. 031462671.
Lp,
Citiraj
daki1234
TheBride je napisal/a:
Pozdravljeni!

Ali še vedno razmišljate o najemu čistilke? Vem o čem govorite in vam obljubim, da tega ne bi počela, ker vem kaj to pomeni za naše zdravje. Sem mamica dveh otrok in skrbim, da imata vedno čisto, tako da bi tudi pri vam lahko priskrbela, da uživate v čistem in urejenem stanovanju. Če vas zanima, mi prosim tukaj napišite vaš mail pa vam pišem.

Lep pozdrav!
D.
Citiraj
daki1234
Pozdravljeni!

Ali še vedno razmišljate o najemu čistilke? Vem o čem govorite in vam obljubim, da tega ne bi počela, ker vem kaj to pomeni za naše zdravje. Sem mamica dveh otrok in skrbim, da imata vedno čisto, tako da bi tudi pri vam lahko priskrbela, da uživate v čistem in urejenem stanovanju. Če vas zanima, mi prosim tukaj napišite vaš mail pa vam pišem.

Lep pozdrav!
D.
Citiraj
prosim za vaš kontakt
Jazuu je napisal/a:
Napišite prosim vaš kontakt.
Citiraj
Jazuu
Tudi jaz iscem nekoga za ciscenje cca 2x/mesecno, hisa 100m2. Pogoj je termin med tednom dopoldan.
Citiraj
je razlika
Razlika je ali gospa rabi čiščenje ali NATANČNO čiščenje!!??
V treh urah jaz natančno in generalno očistim kopalnico in eno okno!
Draga gospa, hitro in poceni nikoli ni tudi ČISTO!!
K takim jaz ne hodim!
Citiraj
TheBride
Jaz sem že razmišljala, da bi 1x tedensko poiskala pomoč, ampak priznam, da cvikam, da mi ne bo z isto krpo pucala kopalnico in kuhinjo ali kakšne podobne bolane fore. Itak je ne vidiš kaj počne.

Ko opazim čistilko v službi ... wtf, vse z istimi krpami 🙈
Citiraj
Marija2019
Pozdravljeni! Če iščete vestno, zaupno in pridno gospo za čiščenje vašega doma v Ljubljani, se priporočam. Imam veliko izkušenj. Lahko pišete ali telefonirajte 031533880. Lep pozdrav, Marija
Citiraj
Cisto
Pozdravljeni
Ponujam ciscenje stanovanja in his,sem zelo natacna s veliko iskusnje,sem delovna in vredna zaupanja.
Lahko se mi oglasite na:
([email protected])
Citiraj
Imela bi slabo vest
kaj pa če je napisal/a:
Ne vem, čemu se sploh pogajaš.
Če si dala hišo, stanovanje enkrat pucat, pomeni, da je za spucat, sploh okna.
Drugače bi bilo sproti očiščeno, kar bi zadostovalo kot si zapisala.
Kar se tiče plačila, je na črno toliko, preko s.p. pa precej dražje, da se razumemo.

Zadeva je jasna, ni dileme, ko najamemo čiščenje, vemo, da bo opravljeno tako, kot mora biti, recimo v hotelih. To pomeni čiščenje in to se plača, pa ne po dampinških cenah. Kvaliteta ima svojo ceno, v to se štejejo tudi naravna čistila.
Citiraj
najprej generalka
Iscem1234 je napisal/a:


Kdo pa čisti vmes?

Ko najdeš žensko, se zmenita za generalko, da vse spuca v nulo, potem pa naj ti hodi vsaj na 14 dni, ker na en mesec je predolga.

Jaz spucam pri nas v treh urah, ampak čistim redno tedensko, plus še,če je kaj ekstra za spucat, plus pečice ne štejem v to 3 urno čiščenje, plus prah brišem sproti kolikor toliko, skratka vsak dan kaj naredim po 15-20 minut, včasih pol ure, pa tiste zoprne kote, ki jih vedno pozabiš tudi pucam posebej, tako da mi potem res kopalnica, kuhinja, prah in tla vzamejo 3 ure.

Poznam samo eno žensko, ki je hitra kot strela in bi ti vse to 1x mesečno očistila v nulo v treh urah, ampak je zasedena na polno in ceno ima 13€ na uro, ker hitrost se tudi plača.
Citiraj
kaj pa če
Imela bi slabo vest je napisal/a:
Jaz ne grem pucat za (skorajda) noben denar. Za 100 €/h bi mogoče premislila. Kaj me sploh gnjaviš ti, če pridem jaz tebi pucat. Nisi gladka, res ne.

Ja, če je čistila več kot 4 ure in ni postavila prave cene, glede na to, da ve, da denar ni problem (do 100 € bi ji komot dala), potem je kriva sama. Ampak dvomim, ker ženska je redno zaposlena in ni videti, da bi ji manjkalo kakšno kolo v glavi. Prej obratno, se v življenju zelo znajde.

Meni se 50 € v tudi v petih urah ne zdi malo za delo na črno. Majkemi čistil ne porabi za 3 €. Stroškov prevoza nima, ali kaj si vse še zmišljujete, ko ne veste več kje bi svojo foušarijo dokazovale na "realen" način. Si lahko skuha kavo, pije kar je na voljo, lahko zaradi mene tudi posedi. Ma da v štirih/petih urah ne počisti ene male mini kopalnice in štirih oken, ostalo pa osnovno - prah, sesanje.... Ne vem no... Malček pretiravate vseeno. To še bi jaz spucala, če bi se dala zraven. Saj se ne bom, ma če se bi. :)
Citiraj
kaj zdaj primerjaš
kaj pa če je napisal/a:
saj ona ni zaslužila 12 evrov na uro. odštej čistila, odštej stroške prevoza, odštej čas prevoza, ko ne more nikomur kasirat... pa prideš na dosti nižji znesek.
Citiraj
Imela bi slabo vest
kaj pa če je napisal/a:
In ti ji verjameš, da je delala le 4 ure?
Sama veš, koliko časa gre za tri okna, če pomiješ še vse okvirje, žaluzijo...

Ali pa si sama toliko površna, da niti ne veš, kaj pomeni očiščeno.
Torej prideš?
Da ali ne? Samo se mora svetiti, se razume.
Citiraj
kaj pa če
Imela bi slabo vest je napisal/a:
Kaj pa ti bluziš. Za ceno nisem niti vprašala. Najela sem gospo, za katero vem, da dela dobro. Cene mi ni znala povedati vnaprej, kar razumem in sem tudi dala jasno in glasno vedeti, da "stane kolikor pač stane" in ji potem dala 50 €. Kaj je problem? Mislim, da več kot 4h ni imela dela.
Kdo zasluži 12€/h? Jaz ne. Pa nimam slabe plače.
Citiraj
Imela bi slabo vest
kaj pa če je napisal/a:
Ti dam dvakrat toliko, da prideš sčistit vse našteto. Vzameš?
Gospa izven EU pa bo toliko računala, ja.
Citiraj
kaj pa če
natančna mami je napisal/a:
Kaj pa če ima moja kopalnica samo kad in wc, 1 majhen umivalnik, nekaj malo omaric, sušilca na pralnem stroju? Uro in pol?

Hočem povedati, da je to zelo subjektivno. Za objektivno oceno je treba videti prostor in kvadraturo in oceniti.

Za pomoč: moje stanovanje je cca. 50 kvadratov + atrij. Za 45 € mi je počistila: kopalnico generalno (brez urejanja V omaricah); hodnik in spalnico - sesanje, brisanje tal, prahu; kuhinja je zelo majhna - vse "od zunaj"+ pečica, mikrovalovka, tla; dnevna soba/jedilnica - klasika - prah, sesanje, tla (v omaricah samo kjer je steklo); terasa - pometanje. In okna (3 okna + balkonska vrata).

Ne vem koliko ur je bilo potrebnih. Je pa bilo v kopalnici precej vodnega kamna, v kuhinji pa malo kritična pečica. Ostalo sproti dokaj čiščeno, cunj ni bilo treba nič urejati in vse je bilo v nulo pospravljeno.

Ko sem prišla domov iz morja sem bila presrečna, da sem končno najela čistilko in prišla v čisto stanovanje. Ker če delaš do zadnje minute še spakirat ne utegneš skoraj.
Citiraj
ni_dosti
natančna mami je napisal/a:
Vprašam, ker za to porabim 45 minut, mogoče 50 če odmaknem/zvlečem pralni stroj.

Ploščice, vrata, omare, umivalnik, wc, tuš, tla, bide, poličke, po vrhu tudi vse police, luč, pralni stroj z vseh strani, bojler, stikala,...vse kar se da, 45 min.

Natančno!

Če pa grem notri po omarah in omaricah, pa presortirat vso kozmetiko, čistila,... , pa mi vzame vse 3-4 ure.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.