Odgovori: Vprašanje za ženske

Pregled teme
Živc na kubik
In zakaj se pustiš čakati?
Citiraj
zakaj_pa
Krompir je napisal/a:
V bistvu imaš prav, nikoli nisem tako na to gledal...
Citiraj
Rok-1
Zato ker je napisal/a:
Tole citirano je ena velika oslarija; Tudi moški se ob tem počutimo enako slabo, nekatere potolče tako zelo, da se desetletja več ne upajo poskusiti.
Odvisno je tudi od ženske in načina zavrnitve - saj je zavrnitev lahko sočutna in razumevajoča ali pa nesramna. In seveda vse vmes.

Večina moških se vseeno - prej ali slej - prisili k izpostavljanju, če res želijo partnerico oz. imajo v glavi zamisel družine kakršno želijo. Ampak to je samo zato, ker drugače ne gre oz gre prepočasi.

Obstaja sicer še drug način - in sicer to, da - prej neopazni - moški, iz sebe naredi zaželjenega in opaženega samca, pa ženske same pridejo. Nekateri se lotijo zadeve tudi tako.

Če ne bi bilo te "zunanje" grožnje, da bo stanje ostalo nespremenjeno se ne bi spravili.
Tu seveda pišem o tistih povprečnih, ki v sebi nimajo lovskega nagona, da je treba ujeti in podreti vse kar leze in gre. O takih, ki jih ženske sicer sploh ne opazite in jamrate, da jih ni.
Citiraj
Cianid
Watamaro je napisal/a:

Se strinjam s tem, ampak problem je, da ta del ni odvisen samo od moškega oz. moški ima na tem področju na pol zvezane roke, če ni nobene hrabrosti tudi iz strani žensk.
Citiraj
Cianid
Če se ne bodo na tem področju ženske spremenile, bo čez nekaj let večina ljudi mlajše generacije samskih. To načeloma velja tudi za moške, ampak moški zaradi pritiska družbe še poskušajo pristopiti, ženske pa totalno nič, razen to, da vsakega zavrnejo, "ker ga ne poznajo". Se bo pa zgodilo, da tudi moški ne bodo dali več te energije od sebe, če ni rezultatov...
Citiraj
Cianid
@Krompir, jaz bi rekel, da si ti tam okrog 30tih let, kjer družba počasi razpada, ker se je jih že večina poparčkala. To je čas kjer vidiš čisto OK fante samske v nedogled, njihov problem pa je ta, da niso izkoristili teh let, kjer so ženske bile pripravljene sprejeti vsakega idiota ali pa so šli narazen... Vseeno je, kako uspešen si, enostavno če nimaš družbe, ki ti "omogoči" dostop do žensk je nemogoče. Družba je totalno zaprta vase. Ti kot zaposlena oseba nimaš neprestano časa za "parjenje", kot tisti v času študentskih let oz. pred obdobjem službe... Itak pa nobena ne ve, kako uspešen je moški, če ga ne spozna. Včasih sicer ugotovijo, da so zaj*****, da so izbrale največjega zapitka iz študentskih let, ker kao niso imele druge izbire...

Kakorkoli... večina žensk je dandanes tako egoističnih, da bodo raje samske, kot, da bi namignile kakemu fantu, da jim je všeč, vsaj ne popolnemu neznancu, sicer pa ene ne komplicirajo, izberejo prvega, ki ga poznajo pa je rešeno :-D. Sploh pa ne poznam nobenega, ki bi brez odziva pristopil do ženske, in bi bila skupaj. Vsi povejo, da je pravzaprav ona bila tista, ki si je celo bolj želela... Za prve "korake" pa sta bila kriva oba... Pa še kako okorni in nerodni so menda bili. Tu pa ene filozofirajo, da jim bo ob prvem kontaktu kot, kot v pravljici... Brez truda nikoli ni bilo nič pametnega...
Citiraj
polarno tele
Krompir je napisal/a:
Ti nisi sposobno nicesar razumeti, lahko se trudis al delas, isti rezultat drugo pakovanje.
Preberi za sabo, kontraverzno.
Zenska naj se trudi, ti za ljubezen ne. Torej, obsojeno na propad.
Popravi vzorce iz cudaske druzine, pa ti bo svet lazji.
Citiraj
Watamaro
Krompir je napisal/a:
Tole razmišljanje po mojem lastnem mnenju kar dobro drži vodo. Velja ne samo v tem primeru, ampak na splošno v lajfu. Glavna razlika med uspešnimi in neuspešnimi v življenju je v ustvarjanju priložnosti in ne čakanje na priložnost. Druga razlika pride nekoliko kasneje v življenju, ko se neuspešni (posledično veliko krat nezadovoljni) začno spraševati, kaj bi spremenili v svojem življenju v preteklosti... če bi lahko.
Uspešni ponavadi ne obžalujejo, ker so poskusili ustvariti priložnost (pa čeprav so pri poskusu pogoreli), med tem ko neuspešnim vedno kljuva v malih možganih... zakaj nisem imel(a) hrabrosti, zakaj se nisem odločil(a), obžalujejo pretekle (ne)odločitve, napačne odločitve... etc, etc. :-))

A jebi ga folk... vedno je bilo tako, da sreča spremlja hrabre. :-))

https://www.youtube.com/watch?v=3ZuVpVzxuoQ
Citiraj
Krompir
peacebye je napisal/a:
Najrajsi imam uzaljene zenske. Takrat nakbolj pristno spoznas da si ki stopil tocno tja kjer jo najbolj boli. Argumenti bi imeli vecjo težo.
Citiraj
Krompir
zakaj_pa je napisal/a:
Še vedno potrdilo tega, da se ženska v ozadju skriva z znaki, kot hendikenpirana oseba, varuje se pred zavrnitvijo, zato direktnost prepusca drugim.
Citiraj
Krompir
izgubljenanajstnica123 je napisal/a:
Ni fore ce se tip izdaja za zensko.
Citiraj
Princeska z venere
Xrobe vse namesto mene naredi. Imam ga pod absolutno kontrolo.
Danes bo po vsej verjetnosti moral spet kuhati krompir.
Citiraj
zakaj_pa
Krompir je napisal/a:
Sej velikokrat ženska da vedeti da si ji všeč, pol pa moški naredi "prvi" korak. To je vedno tak adrenalin bil. Sam če znaš prepoznat znake tako ali tako na moreš preveč zgrešit. Kaj pa je najhujše kar se ti zgodi? Malo se osmešiš pa greš naprej...
Citiraj
peacebye
Ti si bolnik da večjega ni. Drkanje na drkanje, skuhaj se kot krompir v oblicah.
Hitler si in tako rabiš, čarovnico na metli s strojno mastjo.
5000km od tebe, fuj, izmeček.
Zate rešitve ni, ni tablete.
Citiraj
izgubljenanajstnica123
Krompir je napisal/a:
HAAAAAHAHAH mi je zlo žal zate k si mel same obupane nesamozavestne grde revce očitno. js sem do zdej vedno naredila prvi korak pri vseh ker sem se dobro zavedala da ne bom zavrnjena tko da komentarji od vseh teh finih brezveznih princesk tuki so prov smešni. More ti bit žal da nisi str pod 25let pa bi te pršle js pa moje prjatlce mal pogledat hi hi
Je pa res da si pol CIPA sploh za druge ženske ker so preveč ljubosumne ker nemorjo ven iz svoje bede k ji pravjo lajf
poljubčki <3 <3 <3
Citiraj
Krompir
Eh ženske prepričevat naj bojo bolj aktivne je tako kot da bi nekoga, ki ma 580EUR socialne pomoči, prepriceval naj gre v sluzbo.

Zakaj bi, ce lahko od socialne "dobro zivi". Ne bo se zenska odpovedala temu privilegiju, pa cetudi to pomeni da se v glavnem na ta njen nacin delovanja javljajo samo iskalci seksa in avantur. S solznimi ocmi in razocarana gleda naprej in upa da pa enkrat princ ze bo prisel.

UTOPIJA!
Citiraj
Krompir
Znanstveni pristop je napisal/a:
Nikol in nikdar se nebi TRUDIL za ljubezen. Ljubezen se mora zgoditi sama po sebi, naravno in spontano. Vse ostalo je samo igra za EGO. Njen in njegov.
Citiraj
Krompir
Najlažje je je napisal/a:
Daj mi izlušči par pametnih odgovorov, ker jaz vidim samo izgovore. Izgovore, ki se izjavljajo z namenom, da se prekriva lastna nesamozavest, strah pred zavrnitvijo, ...skratka same negativne lastnosti ženske, zaradi katerih si je normalen moški nebi smel želeti.

Objasni, zakaj se ženske trudijo bit karierno uspešne, v šoli odlične, v odnosih z moškimi pa totalno zacementirane v kameni dobi. Kako lahko pričakuješ normalnega moškega v življenju (razen pač naključje) če je vsa tvoja filozofija na tem področju taka, da stvari/odločitve prepuščaš drugim, sam pa, ker si želiš pozornosti, to počneš samo tako, da si izzivalen.

Moški, ker mu prepuščate to vlogo, si lahko izbere katerokoli žensko. Lahko uspe, lahko izvisi. Ženska logika pa njej dopušča izbiro samo v tistem ozkem krogu, ki prej že izbere njo in pogosto v tem ožjem krogu ni nikogar iz onih 5%, ampak en od 95%. In potem a je ženska sama, ali pa izbere najmanjše zlo med tem kar se ji ponuja. In v večini primerov naredijo točno to. Tako da na koncu so moški v glavnem z ženskami, s katerimi so hotel bit, ženske pa z moškimi, ki so jih pač nekje vmes vzljubile kolikor se je to dalo. In te veze trajajo samo toliko časa, dokler ima ženska voljo prenašat njegovo negativno plat. Tuki se pol dogajajo razhodi kjer ženska že leta hoče izhod iz tega, moški pa od agresije izburhne ko samo sliši onembo, da ženska o tem razmišlja.

Jaz zagovarjam da bi mogle ženske bit bolj odločne na tem področju. Pa ne sam pri 5% tipov, ker to spet nima smisla. Če se vse zapičjo v najbolj idealne samce, mamo spet problem ko ima en "jebač" 10 ljubic, od njega pa nobene resnosti.

Ženske so preveč pasivne in to jih tepe že mnoga leta. Preveč računajo na neko usodo češ da bo nekdo pravi kar sam od sebe en dan prišel, samo čakat ga je treba. Če bi vsi najbolj uspešni podjetniki doma na kavču sedel s šminko v roki, danes nebi bilo računalnikov, windowsov, iphonov..... treba je garat. Povsod. Ne sam šminkat se pa čakat pa si vbijat ene izgovore v glavo, kako bojo vsedrugi vse naredil namesto vas.
Citiraj
Brina5
Nerodno bi mi blo...
Citiraj
Znanstveni pristop
Jaz sem eksperimentalno ugotovila, da moški tistega, kar je lahko dostopno, ne cenijo. Zato cenijo žensko samo, če se zanjo potrudijo. Tukaj se vklopijo še razni mehanizmi samoprevare, ki delujejo na ljudi: recimo vztrajanje v napaki itd... In zaradi tega je bolje, da se moški potrudi. Ker, če se niti to ni sposoben, potem naj pač sam spi ("cagav fant ni še nikol pri punci spal"). Gumo, žarnico in pipo zamenjat znam pa sama.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.