Forum.Over.Net

Odgovori: Kaj je narobe z večno samsko žensko?

Pregled teme
Grda resnica
Samski moški se zgražajo nad samskimi ženskami. A je lahko še bolj smešno..
Citiraj
sem ena taka
DXY je napisal/a:
DiXi, res imaš odličen nik. Prav pristoji ti.
Sicer pa verjetno veš, da ženske nič kaj rade ne uporabljamo Dixijev, ker smrdijo in tako naprej.
Citiraj
DXY
sem ena taka je napisal/a:
Haha, zame res ni panike. Ko bi bla se ti taksne srece, a? Haha...
Citiraj
antilopa
Ulala88 je napisal/a:
Po nepotrebnem se jeziš. Take teme odpirajo samo zafrustrirane osebe. Srečnim ljudem je vseeno, če so drugi samski.
Citiraj
Ulala88
Kaj je narobe z njo? Kako ji pomagat? A ste vsi po vrsti totalno bolani u glavo? Pustite jo pri miru tečnobe ene. Zakaj pa sploh mora imeti družino? Ker jo imate vsi ostali, ker ste jo kao pač morali imeti? Še enkrat - pustite jo pri miru. Naj dela kar hoče, ker je to njena osebna stvar. Take kure kot si ti so že od marsikoga dobile eno nekam. Že vse videno ter slišano.
Citiraj
bo že
Če bo začutila potrebo po vezi in družini, bo že naredila, kot se ji zdi prav, če ne, pa je zadovoljna s tem, kar ima.
in kje je problem, ki kliče po pomoči? Ne vidim ga...
Citiraj
sem ena taka
DXY je napisal/a:
Zate itak ni panike.
Te nobena ženska ne bo izbrala. Ti kar ostani pri Tajkah, ki jim plačuješ za seks.
Slovenka ni nobena tako na podnu, da bi si želela biti v razmerju s tabo. Razen mogoče kaka zadeta, zapita.
Citiraj
kaj je narobe z vami
ena 40letnica je napisal/a:
Ste se kdaj vprašali kaj je narobe za vami, ki drugim vsiljujete svoj način življenja???
Citiraj
ti nočeš veze
sem ena taka je napisal/a:
pa koga ti farbaš? ti veze nočeš pika
večina moških ni navdušena pretirano nad ličili in obstaja cel kup ločenih moških tvojih let, ki otroke že imajo in si niti slučajno več nočejo omislit še kakega. če bi tebi bilo do veze, bi si tik tak lahko našla točno takega po svojih željah. ampak ti iščeš take, katerih nočeš, da lahko še naorej ostajaš samska. mislim, saj ne da bi bilo kaj narobe s tem, samo načeloma je dobro poznati svoje najgloblje interese
Citiraj
Falot
ena 40letnica je napisal/a:
Za otroke imeti je potrebno imeti tudi čas, partnerja, itd. Torej na žalost brez tega ne gre. Zakaj bi nekdo moral imeti vse? Ponavadi je tako, da vsega nima nihče, pa četudi navzven zgleda, da ima.
Citiraj
prjatlca
ena mlada vdova je kar hitro našla tipa, tudi vdovca ... vsi veseli, da ni sama, da ima nekoga ... ampak, ko ga spoznaš, vidiš, da je največji ****** ... kakor hitro je ni zraven, daje primitivne pripombe o naših joških in zadnjicah ... pa rajši nimam nikogar, ko tako tele
Citiraj
loz6rdt
ena 40letnica je napisal/a:
Lahko ni prav nič narobe, lahko je samo odločitev, lahko je poročen ljubimec, lahko ima več ljubimcev, lahko ne najde pravega moškega zase, lahko so ji všeč ženske, pa je to željo zatrla, lahko ne more imeti otrok, pa tudi moškega noče, lahko je srečna samska, lahko je izredna karieristka, lahko je še 1001 stvar.
Kako ji pomagat? Če te ne prosi, se ne vtikaj.
Citiraj
ext
balum balum je napisal/a:
Kaj pa če je ravno tipkovnica problem. Jo zajebava, kakšna črka po tleh pade, tipkanje zaostaja za normo, pa frustracije, pa gromska strela in evo... kako boš kaj pametnega napisal, če si lačen...
Citiraj
55+
Možno, da ima kakšne globoke travme, še bolj verjetno pa je to njena izbira, ki jo je treba spoštovati. Ljudje imamo različne poglede ns življenje, prioritete, smisel. Lahko ji je čisto udobno tako. Sama sicer mislim, da otroci polepšajo življenje, a čisto razumem, da je to pač moj pogled.
Citiraj
balum balum
Kaj bi rekli za žensko, ki ima več dela s tem, kako živijo drugi, kot s sabo?
Ji govorimo,da ji bomba v možganih tik pred pokom tiktaka pa nič.
A so to kake travme?
Ima dostop do mona, fajn tipkovnico, ampak da bi kaj pametnega napisala, pa ne.
Kako ji pomagat?
Citiraj
ext
DXY je napisal/a:
Vsak si standarde postavlja sam. Pa če je 120 letna 240kilska mozoljasta s pol zoba ima pravico do zbiranja, na koga bo padla. Če ji pa usoda ni naklonjena s tem in niti uroki z krastačami in vevericami ne pomagajo... pa bog pomagaj. Popolnoma enako, kot velja za dedce.
Citiraj
DXY
antilopa je napisal/a:
Tudi, ce bi slo za to, da mi katera ni dala, ni to nic takega. No big deal...

Pac, izkusnje so me naucule, da je s kategorijo 35+ zensk, ki se nikoli niso zivele v skupnem gospodinjstvu s partnerjem, po vecini nekaj narobe. Neredko imajo kaksne zdravstvene probleme. Npr. scitnica. Morda so izrazito militantne feministke. Morda so na nek nacin seksualno zavrte ali kako drugace zjebane. Sploh izrazito izobrazene se rade dalec prevec “cenijo”, precenjujejo svojo vrednost, in ostajajo same, ker se kaliber moskih, ki so po njihovem prepricanju dovolj dobri, zanje ne zeli vezati. Na splosno pa so po vecini sila samosvoje, brez obcutka za dvojino, ker se skozi odnose tega enastavno niso naucile. Toliko iz osebnih izkusenj.
Citiraj
Zakaj pa
ena 40letnica je napisal/a:
to tebe briga sploh kako ona živi pravzaprav sploh? Lahko da nima sreče na temu področju pa tega ne veš. Lahko da tako uživa. Čudi me kaj vse vas briga. Pa sem precej mlajša 29 jih imam pa se vseeno ne vtikujem v nikogar.
Citiraj
sem ena taka
še vsaka ki je hotela je napisal/a:
Točno tako.
Ženske si preprosto lahko provščimo, da so izbirčne :). Če ne bo nobenega, ki bi bil po mojem okusu (in seveda jaz po njegovem), bom pač samska do konec življenja.
Če bi mi bil pa edini cilj dobiti tipa, bi bilo pa kot praviš, to povsem komot.
Če ženska ni zbrična, komot dobi moškega.
Citiraj
še vsaka ki je hotela
Fallus je napisal/a:
še vsaka, ki je hotela tipa, si ga je lahko našla. eni ne morete verjet, da obstajajo ženske, ki si tipa ne želijo in so raje samske. ene pa so raje samske, kot da bi bile s takimi, kot se ji ponujajo...
žensk, ki bi na vsak način hotele tipa, pa ga nikakor ne morejo najt, pa bo zelo malo. v nasprotju z moškimi
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.