Forum.Over.Net

Odgovori: Kaj si mislite o starših, ki fotografije svojih otrok objavljajo na družbenih omrežjih?

Pregled teme
zelo slaba ideja je to
To ni dobro je napisal/a:
Citiraj
Katere
Cisto odvisno. Mene sicer ne moti, ce bom kdaj imela otroke, bom to pocela tudi jaz.
Vendar... Jaz imam na facebooku samo tiste, ki se resnicno poznamo. Malo drugace je pri tistih, ki imajo 1000 prijateljev, med njimi pa 3/4 sploh ne poznajo verjetno.
Citiraj
Long lasting
Policija ne opozarja zastonj, da tega ne delajte.
Citiraj
jdss
Sama imam FB, sem tudi dosti aktivna, ampak pri objavah slik, otrok ne slikam ker so najstniki imajo svoj FB profil. Slikam pa mojega mačka, pa psa, sta mi dovolila objave : )
Citiraj
iodps
poIarni sij nepr je napisal/a:
Zelo pametno razmišljaš. Danes mora biti vse na netu. Kje si lahko ogledamo tvoje fotke?
Citiraj
sisisi
Meni to ni ok je napisal/a:
Citiraj
poIarni sij nepr
Da so neodgovorni je napisal/a:
Eh....pol se pa še čudi, da ji ne moreš rečt drugega kot kokodakajoča kokoš.....jaooooo😁😁😁
Citiraj
brigajtesezase
Mislim si, da se brigajte zase. Vsak ima svoje življenje, on počne kar mu paše, sam odgovarja za pizdarije....živi in pusti živeti aneeee
Citiraj
Da so neodgovorni
poIarni sij nepr je napisal/a:
Ker očitno ne prebereš ničesar, kar ne napišeš sam, ti bom odgovorila s tvojimi besedami: Meni se res ne da, da bi ti naprej dopovedovala...
Citiraj
poIarni sij nepr
Da so neodgovorni je napisal/a:
Še enkrat, ker do sedaj še nisi navedla nobenega argumenta in konkrertnega odgovora, zakaj naj bi bilo škodljivo in česa te je strah? In česa od mojega napisanega ne razumeš in kaj ni res? Citiram: Meni se res ne da, da bi ti naprej dopovedoval, da gre za nekaj pozitivnega, normalnega , dobrodošlega, ker krepi širše pozitvno vzdušje med ljudmi, celo vzpodbuja druge k aktivnostim in ukvarjanju z otroki in druženju med ljudmi.
Citiraj
Da so neodgovorni
poIarni sij nepr je napisal/a:
Se po tvojih osebnih napadih vidi, da ti je že dolgo tega zmanjkalo argumentov za konstruktivno debato. In ja, človek je socialno bitje, zato se mi veliko družimo in o svojih pripetljajih pogovarjamo z ljudmi, ki so nam blizu. V živo. Mogoče bi moral tudi ti poizkusiti. Deluje pomirjevalno.😋
Citiraj
Boli kajne
poIarni sij nepr je napisal/a:
Papir vse prenese. Tako sem tudi jaz Starman pri Tesli.
Citiraj
poIarni sij nepr
Boli kajne je napisal/a:
Slaba tolažba ti je to, če sem opravil preglede za v nuklearko in druge institucije, potem bi tudi tega, pri takih kot ti, bi se pa upravičeno zataknilo, ne?😁😁😁😁
Citiraj
poIarni sij nepr
Da so neodgovorni je napisal/a:
Dobro je dobro skrij svojega sončka, ki ga tako nimaš in ga ne boš imela, pol pa vsaj cucka skrij in obišči zdravnika, da ti pomaga. Meni se res ne da, da bi ti naprej dopovedoval, da gre za nekaj pozitivnega, normalnega , dobrodošlega, ker krepi širše pozitvno vzdušje med ljudmi, celo vzpodbuja druge k aktivnostim in ukvarjanju z otroki in druženju med ljudmi.

Je pa malo možnosti, da boš kaj razumela in ne boš zmešala vse skupaj, kaj je intima in kaj je druženje in da človek je socialno bitje, drugače sploh obstajat ne bi mogel.
Citiraj
Boli kajne
poIarni sij nepr je napisal/a:
Pol bi bil tudi ti brez compa in dostopa do neta, kar bi bilo edino prav.
Citiraj
Da so neodgovorni
poIarni sij nepr je napisal/a:
Sicer ne razumem, zakaj si tako napadalen do drugače mislečih, ampak ti bom poskušala pojasniti svoj pogled - intimne slike iz našega otroštva so videli le tisti, ki so bili udeleženi na tem dogodku ali pa so bili v fizičnem stiku z nami in našimi starši in smo jim jih pokazali, če smo presodili, da bi jih zanimale. Večinoma nismo delili kopij naokoli, tako da so še zdaj dosegljive ozkemu krogu ljudi. Enako je s spomini na določene dogodke - spomine z nami delijo tisti, ki so bili prisotni in tisti, katerim smo o dogodku naknadno pripovedovali. Imam kar nekaj slik iz obdobja mojega otroštva in odraščanja, ki jih ne bi pokazala komurkoli. Imam pa možnost izbire. Veliko današnjih otrok nima te možnosti - že v štartu njihove slike vidi veliko več ljudi, o njihovih doživetjih je obveščeno veliko več ljudi, poleg tega pa so te slike in opisi dostopni še precej časa po njihovem nastanku.
Sprejemam dejstvo, da se precej ljudem objavljanje vseh podrobnosti življenja zdi normalno in sprejemljivo. Meni se pač ne. In zato pač ne objavljam takih podatkov, ker pač imam možnost izbire. Ti otroci pa pač te možnosti izbire nimajo. Zato je dolžnost njihovih staršev, da precenijo, kaj je preveč intimno za objavo. Naj objavljajo slike izdelovanja dišečih sveč, slike s kahlice in informacije o prvem zmenku pa naj zadržijo zase. Drugače pa naj zraven objavijo še lastno sliko z WCja in podatek o svojem zadnjem spolnem odnosu. Saj se tega ni treba sramovati in skrivat. Ali pač?
Citiraj
Neprimerne teme
poIarni sij nepr je napisal/a:
O teh sramnih dlakah je pisala ena mamica na fb. Je enkrat o tem bila tema na forumu. To sem omenila na prejšnji strani, a očitno nisi prebral mojega posta.
Citiraj
poIarni sij nepr
Prepovedano je napisal/a:
Na temelju česa, bolnega uma?😁😁😁 Bi bilo prej potrebno uvest dovoljenje za posest račuanlnikov, telefonov in dostopa do interneta, na pogdlagi preverjanja psihičneg stanja, ne? Potem tako, ki zbleja en sam neumen stavek, pač ne bi imelo več dostopa, do omrežja, kar bi bilo edino prav.😁😁😁
Citiraj
Prepovedano
Objavljanje fotografij mladoletnih oseb, bi moralo biti prepovedano.
Citiraj
poIarni sij nepr
Da so neodgovorni je napisal/a:
Pa kdo pa piše o sramnih dlakah, a si ti popolnoma bolna? In kako izpostavljanje otrok je, če otrok igra neko igro, ustvarja, bodisi v šoli ali s starši, je obiskal zanimive kraje? Je izpostavljanje, pozitivno izpostavljanje in več bi moralo bit tega, da se pokaže pomembnost dobrega vzdušja za otroke in vseh nas, ter pomembnost druženja ljudi, ne pa odtujevanja in zapiranja v bunkerje, ter vzpodbujanja asocialnosti, introvertiranosti, kar počnete ravno taki, ki pravite, da vašega sončka ne sme nihče videt.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.