Odgovori: gorenjska najbolj razvita pokrajina in ljubljana

Pregled teme
432432
krnnekiii je napisal/a:
Še en ki je fovš ljubljani!
Citiraj
dasdas
Julij Cezar je napisal/a:
spet en štajerc jokca tukaj :D
Citiraj
rocker
Ljubljana je polna birokracije, ki meša meglo, išče nikoli izkopane rude, in zbira izgubljene stvari.To so delovna mesta, z visoko dodano vrednostjo, neprimerna za primitivce, iz periferije.Vse sami snobi, rojeni v srajci, z vizijo razsvetljenstva preostale nacije. Klasični primerki Jurček, Damijanček,njihov oča, in vsa prijateljska klika.Malo vas je, al ste govna!
Citiraj
krnnekiii
bomjestpovedala je napisal/a:
Najvec pametnjakovicev, ki hvatajo krivine je v Ljubljani, drugje poznam samo pridne in delovne ljudi, ki celo zivljenje garajo. Lahko pa v Ljubljano vzames s seboj rome, ker brez njih bi bilo na Dolenjskem veliko boljse zivljenje.
Citiraj
Raste šnops
he he hu hu je napisal/a:
Trditev ne drži.
Raste in obrodi.
Sicer pa raste šnops, karikirano.
Citiraj
penelopa13
Gorenjci smo najbolj pridni in gospodarni.
Citiraj
he he hu hu
Malo za hec je napisal/a:
Končno je nekdo povedal resnico, pa čeprav v hecu :)
Citiraj
Malo za hec
Ker tam ne raste trta.
Citiraj
poIarni sij nepr
Gorenjsko dekle je napisal/a:
Si priden si, kaj da nisi. :-)
Citiraj
Gorenjsko dekle
Gorenjci smo najbolj pridni:)))
Citiraj
S takim razmišljanjem
rocker je napisal/a:
Ste, kjer ste.
Citiraj
rocker
Prišlo bo iz riti v glavo, vendar bo takrat prepozno.
Citiraj
rocker
To je samo bežen pogled, zjebali ste Štajersko, Dolenjska ni dosti boljša, jebeš firme profila Revoz,Primorsko nad gladino drži Luka Koper, vendar nič ni večnega.Glede na strategijo okrog luke, ne dvomim, da bo preverjenim igralcem uspelo zadati smrtni udarec.Nato sledi boj, oziroma mesarsko klanje, samoprozvanih najrazvitejših pokrajin.Tam kjer je zvezda vodilja pohlep, ni osnove za blagostanje cele nacije.Osrednja Slovenija ima tlakovano pot v večni pekel!
Citiraj
mala malca
pokrajine je napisal/a:
Zato ker ljudje delajo,znajo gospodarit,prilagajajo se spremembam,....; ne čakajo na subvencije temveč zavihajo rokave. Skratka so v korak s časom.
Citiraj
bomjestpovedala
Gorenjka, preseljena na Štajersko, prej sem bila pa na Dolenjskem. Logično je, ljudje drugod po Sloveniji nimajo resnega odnosa do dela, samo nekaj bi pametnjačili in hvatali krivine. Jamrajo pa ... v tem so profesionalci. Hvala bogu sem našparala in grem nazaj.
Citiraj
Julij Cezar
pokrajine je napisal/a:
ker je slovenja centralizirana in ne vem od kod tebi ideja da je gorenjska pokrajina? geografsko mogoče, politično pa v slo nimamo pokrajin pa bi jih morali imeti in to z visoko stopnjo avtonomije, s tem bi spodrezali center moči v ljubljani in bi še ostale pokrajine imele kaj koristi tako pa vse požre ljublajana
Citiraj
ribička
se strinjam s tabo ja imaš prav še to vse iam gorenjska in je zato tako razvita
Citiraj
pokrajine
ribička je napisal/a:
no kaj pa če turizem izvzamemo, je gorenjska po tem takem še zmerom bolj razvita kot druge pokrajine, saj ni samo turizem.
tukaj je tehnologija, strojništvo, elektronika, živilske industrije, kovinarstvo, prevozništvo, moda, avtomobilska industrija, prodaja... in še in še takih podobnih...
Citiraj
ribička
Turizem tudi na gorenjskem. Bled, Boinj in na primorskem.
Citiraj
pokrajine
A veš je napisal/a:
čak, turizem je bolj primorska, kar se pa tiče gorenjske pa ljubljana pa ni nekaj veliko turizma in ni zarad turizma ta del zaradi tega razvit....
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.