Odgovori: punca je premalo aktivna na družbenih omrežjih

Pregled teme
Še v zmoti je bil
je možno je napisal/a:
Dobro, da se nisi ozirala na njegove larifari znanstvene članke o Antarktiki, ker so s pomočjo satelitskih slik odkrili, da ima Antarktika več ledu, kot so sprva predivdevali in je bilo tako leto 2014 rekordno leto, glede obsega ledu na Antarktiki od začetka meritev.
Citiraj
ne gleda al gleda
Gled aktivnosti na spletnih družbenih omrežjih bi jaz rekla takole: če si ti odvisnik in ona antiodvisnik, sta jing in jang in s tem idealen par. A le pod pogojem, da ona ta omrežja niti ne uporablja, ne gleda. Če pa brska in gleda in bere, a se ne vključuje... ne vem, meni so to "krneki" ljudje, nimam dobrega mnenja o njih.
Citiraj
je možno
Mogoče je res provokacija, ampak tudi jaz sem hodila s takim bumbarjem, ki je bil užaljen, ker nisem prebrala vseh njegovih objav na FB, jih lajkala in delila, pa še na mail mi je pošiljal razno razne članke in posnetke ... Je bil kakor politično angažiran in strašno užaljen, ker me ni zanimalo znanstvena utemeljitev taljenja večnega ledu na Antarktiki, ampak predvsem boj za preživetje tukaj v Sloveniji ...

Če bi hotela pregledat vse to, kar mi je pošiljal, bi vsak dan porabila dve uri po mojem. Ne mislit, da ni možno.
Seveda so odgovori down to Earth, če je pa tukaj populacija v zrelih letih.
Citiraj
kingdom of boredom
renatospil je napisal/a:
:)
Dolgčas, a ne?
Citiraj
Očiten click bait
Tema je res očitna provokacija, me pa veselijo odgovori, ki so down to earth.
Tudi sam si želim, da bi si našel punco, ki raje živi v reali in se zna pogovarjati tudi v živo in ne leko preko sporočilc, pa sem star 20 let in mi punce, ki so neprestano na soc. omrežjih nikoli niso bile všeč, ker to meni pač ni. FB mam, ker je uporaben predvsem zarad nessengerja in ker se lahko za šolo v skupini da hiro zment, če je treba, komu poslat slikano snov in seveda tudi malo branja smešnih memov, vse v mejah normale in ne visim neprestano na njem. Profilno sliko imam tudi ze zelo dolgo in ne objavljam slik ker raje uzivam ko sem na potovanju kot pa da lovim prfektne slike za lajke.
Snapa in ostalega pa tudi nimam in mi nic be manjka, ceprav bi lahko rekel da smo dandanes taki res redki in nas je le okoli 15%.

Moram rečt, da je spet obveljal Murphyjev zakon in da si ti našel punco, ki ne ustreza tvojemu vedenjskemu vzorcu, sam pa iščem tako punco pa vedno naletim na nasprotje oz. takšno kot jo iščeš ti.
Če ne drugega, so mi dali vsaj odgovori upanje, da še obstajajo take punce, ki so mi všeč in ne smem vreči puške v koruzo. :)
Citiraj
Provokator ali egotrip narcis
Čakam na tistega, ki moli za uboge na duhu MON-a...
Citiraj
qiqqe
Zdi se mi, da si ti en navaden primitivec in upam, da je punca dovolj pametna , da te da na čevelj.
Citiraj
Zartrose
renatospil je napisal/a:
Čigava norma pa? Komu slediš? In zakaj rabiš lajke, da se fajn počutiš?
Ta taisti človek, ki te podpira pri eni objavi, te lahko pri drugi objavi skritizira. In kaj boš potem?
Citiraj
Marko
renatospil je napisal/a:
Potem pa že ni tako fajn. Verjetno bi se tudi rada družila v živo s teboj. Čudne so te ženske a ne. :)
Citiraj
kvota provokacij
Očitno kvota provokacij prejšnjega tedna ni bila izpolnjena. Vedno eno in isto, vztrajanje na svojem kao butastem pogledu.

Daj avtorica, vsaj stil spremeni, ker je to že čisto preveč prozorno. Lahko si pa najdeš tudi kak bolj realen hobi namesto tega. Samo ne pisanje, to ti enostavno ne gre od rok.
Citiraj
O bad
Meni so pa ravno tiste punce ki so PREVEC aktivne na omrezjih mimo. Nakazuje to na pomanjkanje samozavesti
Citiraj
Senza
Trapasta provokacija. Ampak dokler pali...
Citiraj
Nista za skupaj
Imata različne poglede na svet. Ti živiš v virtualnem svetu, ona v realnem!
Citiraj
haHAha
renatospil je napisal/a:
Otročje....
Citiraj
Nisem na FB
Nisem na FB in tudi ne bom. Na začetku sem še razmišljala, da mogoče si pa res MORAM narediti profil, saj ga imajo skoraj vsi, ki jih poznam... potem pa je čas tekel, drugi so šli še na Snapchat, Instagram, Tweeter, kaj jaz vsem, kam še vse - jaz pa nikamor. Samo e-mail imam. Enega domačega, enega itak v službi in to je vse.
Zdaj mi sploh ni žal, da se nisem nikamor prijavila, ne bi želela še jaz postati obsedena s tem in potem non-stop dr*ati telefon, na vsaki pijači, v kafiču, v restavraciji, na obisku pri znancih... brez veze.
Citiraj
A si politik
renatospil je napisal/a:
In zakaj bi prijatelji morali vedeti, da te podpira? Se ukvarjaš s politiko in zbiraš glasove? Imaš punco zato, da se dokazuješ pred prijatelji? In kaj objavljaš takega, da bi bilo vredno lajkat - kakšen nov izum ali patent, uspešno izvedeno operacijo, si spravil za rešetke kakšnega tajkuna?
Citiraj
antilopa
Pametna punca, te se drži. Čeprav sumim, da gre za provokacijo. Facebook je itak samo sredstvo za samohvalo.
Citiraj
Za luzerje
renatospil je napisal/a:
Drži - za luzerje, ki se ne morejo potrjevati kje drugje. Zanimivo, da marsikakšen uspešen - tudi mlad - človek sploh nima FB profila. Se rajši dokazuje na zahtevnih faksih, s članki v strokovnih revijah, ... Luzerji in luzerke pa objavljajo debilne fotke z našobljenimi kljuni in si med seboj zdravijo svoje komplekse manjvrednosti z lajki.
Tvoja punca očitno ni neka taka bednica in si zasluži kaj boljšega kot zakompleksanega odvisnika od lajkov in sluzastih komentarjev.
Citiraj
Tigresss
Tudi moj je tak. Pravzaprav fb profila sploh nima. Niti sms mi ne pošilja, pravi, da se raje z menoj v živo dobiva, ker se mu to dopisovanje zdi hladno, ponarejeno. In jaz sem presrečna, da je tako. Ko sva skupaj, se pogovarjava in skupaj kaj ustvarjava, se stiskava... Ure in ure, ne pa samo kot nekateri drugi pari, ki samo vsak na svojem aparatu visijo.
Citiraj
renatospil
Kako naj prijatelji vejo da punci kaj pomenim, če mi niti ni zmožna dat lajka na moje objave? Oseba, ki bi ga mogla prva dati. To jasno pokaže da te nekdo ne podpira, da mu ne pomeniš dovolj dosti. To je tako kot da jaz ne bi prišel na njen javen nastop kje.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.