Odgovori: Pri Domnu našli drogo, ki daje občutek gorenja v telesu....

Pregled teme
Lulu29
@Brezveze razlagat

Si še en-a izmed tistih, ki je najbolj pametni osebek na svetu, dokler se nekaj podobnega ne zgodi tudi njemu. Nisem nesramna oseba ampak, ko nekdo želi nekoga obsojat brez da bi vedel kako in kaj, mi dvigne pritisk.
Upam, da se bo to zgodilo tudi tebi in boš samo takrat začel-a razmišljati tako kot zdaj mi in boš ti ta oseba, ki bo brala takšne žaljive komentarje. Malo za razmislek o tvojem obnašanju. Sej veš kako to gre karma je p*****a.
Citiraj
upamxy
Upam,da se bo s to zgodbo tudi marsikaj pripomoglo glede drog na bolje (preverjanje kriminalistov,zakoni,osveščanje o posledicah,...).
Da se predvsem neha to pretvarjanje,da tega ni,ker to več kot je,pa še huje bo.
Citiraj
vse to dogajanje
Da se ti vse to tudi sploh lahko zgodi (npr. podtikanje tablet),pa vendarle moraš biti v takšni okolici,družbi,prostoru.Ne mi rečt,da se ne odločamo sami s kom in kje se družimo. Govorim na splošno.
Citiraj
brez veze razlagat
Takole je to. Tistim, ki se ustrelijo potem tudi nekdo podtakne pištolo in metke...pa še streljat in rokovat z orožjem ga naučijo. Tisti ,ki se obesi ....mu drugi kupi štrik in naredi zanko ,ker naš pa sam že ne bi naredil tega...kogar povozi vlak ....ah mogoče ga je preslišal,...sam že ne bi naredil tega. Da pa skočiš v reko je tudi obvezno nekdo drug kriv , če ga ni porinil ,ga je pa zadrogiral. No od vseh skupaj pa je mogoče tudi 1%resnice. Nehajte pravljice brat.
Citiraj
Lulu29
Kaj imajo od tega? Delati škodo drugim. Saj ne rabiš za kaj takega zapravit na stotine €. Že majhna doza je dovolj.
In kot sem že prej napisala ne vemo nič kako je do tega prišlo. Edino, če ste vi vsi bili zraven in to videli? Če niste pol bodite raje tiho. Tud metke in pištolo MORAŠ kupit, če hočeš koga ubit.
Citiraj
je moderno , da ni noben sam kriv
Se mi zdi ,da v zadnjem času kar vsi nekaj v pijačo dobivajo...sam pa ne bi nobeden ,ampak res naš pa ne, konzumiral iz firbca , če drugega ne. In kaj bi ti ljudje,ki nekomu v pijačo mečejo tabletke ali pa prašek imeli sploh od tega. Za lasten denar kupovali in potem kaj ????? Tudi jaz poznam zgodbico dekline ,ki je sama vzela ...iz previrjenih virov....pa ker so iz dobre družine , še danes trdijo ,da je deklini nekdo nekaj dal v pijačo in so jo pripeljali domov vso skozlano in pos...., po zaslugi prijateljev. Tudi pri zavesti ni bila , pa so jo starši dva dni pazili doma ,da je prišla k sebi. K zdravniku pa ne...kaj bodo pa rekli sosedje.....ampak je bila dobra šola za naprej.
Citiraj
Lulu29
Da še jaz povem en primer glede podtikanja drog. Ti ki to počnejo, niso neumni. Lepo mirno čakajo na pravo priložnost. To lahko naredijo v parih sekundah. In ne to ni baba čula baba rekla. Zgodilo se je moji sestri v enem Mariborskem klubu tri leta nazaj. Ja, samo par sekund potrebujejo. Prosim ne pametovati, če še niste tega doživeli. Najlažje je obsojati, vem. Za druge ne vem, ampak za Domna sem 201% da ne bi nikoli vzel tabletk sam. Sicer pa dan danes ti lahko drogo podtaknejo v marsikaj: žvečilni, čokolada, cigareti, bonbon,... Dokler ne izvemo kaj se v resnici dogaja, jih nimate imeti pravico za neke narkomane in alkoholike.
Citiraj
£
brezvezena je napisal/a:
To je tudi mene zanimalo in so ravno danes povedali (objavljen video posnetek), da je imel Domen zavihane hlačnice in spuščene hlače do kolen ...
Citiraj
brezvezena
5 je napisal/a:
nihče ni bil nag v vodi, vsi so imeli oblačila na sebi.
Citiraj
5
Desiderius_da_Pietri je napisal/a:


Glede PCP (Angel Dust):
http ://www .businessinsider .com/here-are-the-terrifying-signs-that-somebody-is-high-on-angel-dust-2014-5 May 23, 2014, 
Tim Dees, Retired Police Officer
Here's How You Know Somebody Is High On Angel Dust
The drug drives up body temperature. Users can get unbearably hot, and may take off all their clothing and dive into any body of water — or anything that looks like water — in an attempt to cool off.

http :/ /www. thedailybeast. com/articles/2011/04/22/pcp-the-new-rise-of-a-drug-that-turns-teens-crazy.html 04.22.11 
The New Rise of PCP 
The angel dust of the ‘80s is back in a new form called “wet,”  
Wet users experiencing an overdose say their body temperature skyrockets and they feel like they’re burning up, causing some to strip off their clothes in an attempt to cool off.  
Citiraj
daj nehaj
evelina12 je napisal/a:
Ti si dobila verjwtno rohipnol, drogo za posilstvo.
Si šla k zdravniku? Na policijo? Ne, ne... Tud zaradi takih riti, ki si nič ne upajo, se pol nič ne zgodi
Citiraj
radovedna3
evelina12 je napisal/a:
Evelina12 še dobro da si preživela, in ni bilo večjih posledic. Sem pa brala o podobnih primerih na Koroškem, Zgleda da bo treba res samo naročati originalno zaprte pijače in jih imeti na očeh. Kam smo prišli. Mi pa ni jasno kaj ima nekdo od tega da to počne. Upam da bodo kdaj koga ujeli in ostro kaznovali.
Citiraj
evelina12
Tisti, ki ste tako prepričani, da vsi vzamejo prostovoljno.. Ne bo držalo.

Meni se je zgodilo decembra v enem od mb lokalov. Nekaj podatknjeno v pijačo. Kaj je bilo, ne vem, takrat tako nisem bila "pri stvari". Vsi okrog so mislili, da je od preveč alkohola, a je bilo po eni pijači. Bilo je zelo hudo, sem mislila, da bom umrla, ni pa bilo občutka gorenja v telesu. Nisem pa mogla govorit in ne hodit..

Sem mamica 2 malih otrok, ne neka žurerka, ki bi se predajala opiatom.. In zdaj ko poslušam zgodbe okrog, vidim da se vedno bolj pogosto dogaja.
Citiraj
Se popolnoma strinjam
radovedna3 je napisal/a:
Popolnoma se strinjam z napisanim! Zame je ona glavna osumjenka.
Citiraj
Pa kaj še
vzgojna je napisal/a:
Tukaj je sumljivo edino to, da je le "prijateljica" videla neznance in nihče drug. Nobena kamera ga ni zaznala pred Štukom in vprašanje je, če je do tja sploh prišel. Moje mnenje je, da ni.
Citiraj
radovedna3
Tudi po mojem mnenju je razlika od robe, ki si jo naroča elita in tisto pred lokali, kjer žura študentarija. Tam je največ sranja, škart robe. Me pa zelo bega ta prijateljica, ni logično. Domna nisem poznala, in nihče ne more trditi da ni bil tak, ki bi kaj vzel. Niti lastna mama ne more 100% vedeti. Sem pa dokaj prepričana, da tako neumen že spet ni bil, da bi vzel tableto, katere učinka ni poznal. Ni poznal Maribora, ni bil blizu doma, ni imel blizu svojih ljudi ki bi jim zaupal. Ampak mnogo odgovorov je zelo enostavno in hitro dobiti. Prepričana sem da je v MB prišel in trezen in tam je baje tudi nameraval prenočiti. Pri prijateljici. Ki to v resnici ni. Zakaj? Ali je kdo zasledil kak njen zapis, da ga išče? Da je obupana? Da ima slabo vest? Ker jo ima lahko. Niti zdaj ko so ga našli, se to dekle ni javilo. Z nobeno besedo. To pove marsikaj. Da jo je strah, da ne želi izdati kaj IN S KOM so tisto noč počeli med 21 uro in polnočjo. In če je bilo fantu slabo in je stal zunaj, bi ga počakala. Kako ga je lahko samega pustila, meni ni jasno. Sem 99% da je ta punca najkasneje po nekaj dneh vedela da je mrtev. In tudi zakaj. Nekoga ščiti ali pa se ga boji. In to ni bila Domnova prijateljica. Jaz se sprašujem ali se ona zaveda, da bi bil Domen še živ, če se nikoli ne bi odzval njenemu povabilu, ali če ga vsaj ne bi pustila samega zunaj. Zelo neodgovorno in sebično od te punce. Domen je skoraj direktno iz letališča prišel v MB, bil je njen gost, in za gosta odgovarjaš. Da so pa neznanci vpleteni v njegovo smrt (namerno ali ne), je pa jasno ko beli dan. Lahko so bili vsi skupaj pijani, in je Domen potožil da se ne počuti dobro, in mu je nekdo dal eno substanco kao da mu da aspirin, za foro. S pritiskom na to dekle, ki je zadnja priča, in zaslišanjem vseh ki so se tisti večer družili, kaj so pili, koliko, kaj kadili, kdo je bil zraven. Zagotovo kdo koga pozna. Policija mora pritisniti na te mladce, če želi vsaj približno priti resnici do dna. Vsi ki so tiho ko rit, vključno s to sebično prijateljico, so navadne riti. In so krivi za njegovo smrt.
Citiraj
vzgojna
mah glejte je napisal/a:
In vsi trije bodo storili na enak način samomor? Lahko je spil kako pivo ali dve, na hitr vstran obrnil in mu kdo kaj vsul v pijačo. Telefon pa izgubi signal, ko pade v vodo.

Lahko so ga ti neznanci zvlekli na stran, čes gremo malo drugam, tu je preveč glasno in gneča pred vhodom. Mimogrede jim je zaupal da živi v Londonu, torej da je uspešen itd. Kaj je mogoče storilce še bolj podžgalo. Na samem pa so mu ponudili kakšno tabletko in zanjo zagotavljali super učinke, nato pa podtanili to gorečo tabletko. Skupaj ga pospremili do reke, da ne bi bil sam sumljiv.

Predvsem sumljivo je, če se ti neznanci niso javili policiji. Potem tako veš, da imajo ti prste vmes.27
Citiraj
Robi......
hm... je napisal/a:
A ti to iz lastnih izkušenj?
Citiraj
mah glejte
Kaj pa če se je odločil sam,da konča v Dravi podkreplen z alkotom in drogo. Kje pa piše ,da pridni fantje morajo bit vedno zadovoljni s svijm lajfom.Ne verjamem , da je v tako kratkem času lahko kdo podtaknil substanco in de zavedsß pa izklopiš telefon...polek tega bi mu mogli potem tudi alko v usta zlivat. Ali je že prišel nafilan do tam, al pa fon izklopil in si vzel čas.
Citiraj
teta iz ozadja
Robi..... je napisal/a:
Če si sam imel brezčutne starše, še ne pomeni, da jih je imel tudi Domen.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.