Forum.Over.Net

Odgovori: Vlada klonila pod pritiskom staršev

Pregled teme
tat&ina
ne, ni res je napisal/a:
ja, židje so pa res evropski narod ;) pa tudi tebi ni treba verjeti vsega učbenikom, natisnjenim s strani režimov ... vrh židovskega naroda je ukazal, da se mora narediti čiščenje (s strani nemcev), ker so židje višja rasa ... načeloma je "uspelo" pobegniti vsem večjim/bogatim židom, tiste revnejše manj pomembne so pa pobili ... seveda je bilo tudi med pobitimi nekaj intelektuekta, kar je bila pa posledica, da so žide, ki se niso javili ne glede na status in premoženje (po letih 1941 in 1942) ožigosali kot zločince (ker so se skrili, tako kot v primeru družine ane frank) in take seveda prej pobili kot sicer ...
Citiraj
Robi.....
svemirka je napisal/a:
Pametne in anonimne multi-kulti-nick -mone, so si same prisodile častne nazive. :)
Citiraj
neki kravi ali volu v čast
Muuuuu Muuuuu je napisal/a:
Daj naslov in ti jih pripeljemo!

Nakazuj mesečno pol svojega dohodka za te žide, do takrat pa da ne pisneš, ker razen da zmerjaš, nisi naredil še nič dobrega! Pojdi v varšavski geto, pa tam zganjaj dobroto, je polno otrok...dokler te ne pojahajo in oropajo.

Ali si samo en velik kvazi gobec poln antisemitizma?

Se najdeš, kajne?
Citiraj
svemirka
seveda vsi je napisal/a:
Zmagovalna !!! :)))
Citiraj
Muuuuu Muuuuu
izara je napisal/a:
Daj naslov in ti jih pripeljemo!

Nakazuj mesečno pol svojega dohodka za te mulce, do takrat pa da ne pisneš, ker razen da zmerjaš, nisi naredila še nič dobrega! Pojdi na Dolenjsko v romska naselja, pa tam zganjaj dobroto, je polno otrok...dokler te ne pojahajo in oropajo.

Ali si samo en velik kvazi gobec poln humanosti?
Citiraj
ne, ni res
evropaevropejcem je napisal/a:
Dvomim, da bi se Evropejci obnašali drugače, če bi bežal evropski narod pred vojno. Ko so Židje pred drugo svetovno vojno bežali iz Nemčije, jih je komajda kdo hotel sprejeti, vzeli so jih le nekaj, drugače pa so jim bile meje zaprte!!!! Preberi si kakšen zgodovinski učbenik.
Citiraj
katem
izara je napisal/a:
Joj, to zgoraj je napisano, kot da bi pisala sama. Za nekatere begunci niso ljudje, temveč izmečki družbe, ki takoj ko pridejo, okužijo vse naokoli in škodijo brezmejno.... Nekako tako je govoril Hitler o Židih. Popolnoma razčlovečili ste jih, so manj kot živali. Čist isto kot Žide tedaj. Neverjetno, prav nič drugače ni, čeprav smo dali takšno izkušnjo skozi. Nič boljši niste od Hitlerja, Himmlerja, Goebbelsa, Globocnika, Eichmanna....prav nič boljši. Če bi se sedaj pojavil politik, ki bi imel za program uničevanje beguncev, bi ga vsi volili. Sram vas bodi.
Citiraj
evropaevropejcem
ne, saj ne pomeni. je napisal/a:
Evropejci nikogar nismo vabili zakaj bi morali skrbeti za tujce? Jaz osebno nisem nobenega poklical, pa 99.999999999999999999999% Evropejcev tudi ne. Če jih Angela hoče naj jih pelje v svoje stanovanjske objekte.

Nemci zdaj tulijo ko Avstrija vozi migrante v Nemčijo. Ne moreš povabit goste in potem od soseda zahtevat naj zapre mejo. Je*at ga, vabili ste jih zdaj jih preživljajte.

Ti boš povabila goste tvoj sosed jih naj pa pogosti s hrano in pijačo? Ne gre to tako.

Predvsem pa kršijo zakone. Zakaj bi pomagal osebi, ki je do zdaj prekršila že cel ducat zakonov če začnemo samo pri ilegalni prestopih državne meje, ogrožanje nacionalnih interesov, ogrožanje življenj državljanov, posilstva, umori. Kriminalno dejanje je že samo to da so se sploh pojavili v Evropi. S svojo invazijo bodo uničili marsikateri državi turizem, torej smo spet pri ogrožanju nacionalnega interesa.
Citiraj
Senza
seveda vsi je napisal/a:
LOL
Citiraj
ne, saj ne pomeni.
Ne, res ne. Pomeni, da smo ksenofobi, nacionalisti, kakšen bolj ekstremen primeren pa verjetno tudi nacist.
Citiraj
seveda vsi
Robi..... je napisal/a:
Seveda, najbolj prizadeti so se privlekli do najbolj odgovornih mest, največji umi tega stoletja so pa prilezli do častnega naziva forumskih anonimnežen, krivica tisočletja!
Citiraj
evropaevropejcem
Trditi, da so Evropejci nehumani je debilizen. Evropejci bi zagotovo pomagali svojim ljudem, svojemu narodu, Evropejcem. Pač nočemo pomagat tujcem iz tretjega sveta. To ne pomeni, da nismo humani. Ko bo če bo kdaj spet počilo v Evropi bomo beguncem iz teh držav z veseljem pomagali, tujci iz Afrike pa niso naš problem.
Citiraj
evropaevropejcem
Prav hudo mi je je napisal/a:
Nemčija je ponudila pomoč in kaj so ji migranti v zahvalo vrnili? Posilstva, umori, ropi. To dobiš ko pomagaš migrantu. Slovenci, tudi Evropejci kot celota, bi se povsem drugače odzvali na migracije, če bi šlo za evropski narod (npr. da bi Poljaki bežali pred vojno). Ker gre za migrante iz tretjega, NERAZVITEGA, sveta polnega ekstremizma in terorizma, popolnoma drugačne kulture in vere, je pač odziv kakršen je. Ta negativen odziv se je pokazal za zelo utemeljenega, ker so migrantje v Nemčiji in na Švedskem kar sami pokazali Evropejcem zakaj jih ne smemo sprejemati. Ker so nepismeni, neizobraženi kriminalci in posiljevalci.
Citiraj
Prav hudo mi je
ali obratno je napisal/a:
Dobro, da nimam takih staršev kot si ti.
Tvojim otrokom in vsem otrokom pa želim vse dobro. Nimajo vsi sreče v življenju, pa vendar eni zrastejo v dobre ljudi, nekateri pa žal ne.
Citiraj
ali obratno
svemirka je napisal/a:
Bojimo se, draga svemirka, bojimo se, da bo kateri od naših otrok posiljen, umorjen. Ker pač beremo, kaj se dogaja v tujini. Če ima kdo glavo v pesku, jo imaš ti! Mi smo samo previdni in prestrašeni!
Citiraj
svemirka
Neverjetno, kakšne omejene (in nestrpne) starše imajo nekateri otroci.
Multikulturnost družbe ni nekaj novega, je vedno prisotna, zakaj odkar so begunci medijsko izpostavljeni tak kraval....kot da prej nikdar niste vedeli za tujce, azilante, ki so že leta pri nas. Vsi imate glave v pesku in še globlje ;)
Citiraj
izara
V teh tednih je vsak trenutek, ko se spomnim na begunsko krizo, kot nočna mora. Do sedaj sem živela v utvari, da ni Slovenija le lepa dežela, ampak tudi domovina dobrih ljudi. Nočem posploševat in nisem naivna idealistka, a tega, kar se dogaja okrog mene, vseeno ne zmorem sprejeti. Prvič pa lahko rečem, da zdaj začenjam razumeti, kaj se je dogajalo v hitlerjanski Nemčiji v poznih 30. letih. Prej mi nikoli ni bilo jasno, kako je tak režim imel toliko podpore. Zdaj zametki tega vsak dan bolj brstijo okrog mene:-(

In zdaj so se spravili na otroke! Še monovci jih brezosebno imenujete migranti, najbrž zato, da pred lastno vestjo lažje opravičujete svojo nečloveškost! Gre za otroke begunce in ne staršev dijakov, ne učiteljev GFP Kranj in ne nekaterih monovcev ni prav nič sram tega, da so v celem pogrnili na preizkusu humanosti in osnovne človečnosti!
Citiraj
se strinjam
Ja saj, ravnateljica ima lahko polna usta besed, se je ze znasla sredi tropa teh mladih tipov? Jaz sem se in mojo hcer bi izpisala iz dijaskega doma in iz sole, ki bi bila v blizini tropa potrebnih mladenicev brez dela in polno casa za rojevanje planov neumnosti.
Se strinjam, naj doma prakticira multi kulti.
Citiraj
Robi.....
Naj si jih domov pelje in naj doma že zdaj prakticira multi-kulti.
Žalostno je pa to, da imamo prizadete ljudi na tako odgovornih mestih.
Citiraj
se opravičujem,
njihovi otroci vendar niso ljudje:-(
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.