Forum.Over.Net

Odgovori: lažnivci na POPtv

Pregled teme
migro
Vsi vi, ki zagovarjate migrante, ste bumbarji, ki pljuvate v lastno skledo. Premalo se zavedate, da ne gre za migrante ampak za MIGRACIJO muslimanov v Evropo.
Citiraj
ja no ja ja
Mama najstnic :
Daj se mal izobrazi. V nastanitvenih centrih bodo migranti, ki bodo zaprosili za azil. Tisti, ki bodo zavrnjeni zaradi varnostnega tveganja bodo vrnjeni v države izvora. Ti boš pa ostala ..., no, kar pač si ...

Ja, zaprosili bodo za azil, da se izognejo vračanju na Hrvaško, ker jih je Avstrija zavrnila...Lahko si predstavljaš kako veseli bodo, ko bodo pristali v Sloveniji. Poskušali bodo bežati, na nek način priti ven iz države....
Citiraj
poka566
Nemogoče je izločit vse dobre in slabe migrante-nemogoče,a vam to ni jasno pa naj bo še toliko kontrol.Pop-tv imajo ameriški lastniki pod komando,tako,da si sedaj lahko vsak sam naredi razlago kaj s tem mislim in v interesu katere svetovne velesile mora poročati Pop-tv.In ravno zgornji komentar,ko ena piše da se malo izobrazi,češ da bodo namestili v Sloveniji samo pridne migrante,priča kako ozki in naivni so izobraženi ljudje v resnici,vendar se skrivajo za svojimi nazivi.To ne velja za vse ampak za večino izobražencov,nekateri so tudi zelo inteligentni,vendar taki ponavadi ne uspejo in so vedno bolj v ozadju,ker inteligentni ljudje niso ritolizniki.
Citiraj
mamanajstnic
obveščeni je napisal/a:
Daj se mal izobrazi. V nastanitvenih centrih bodo migranti, ki bodo zaprosili za azil. Tisti, ki bodo zavrnjeni zaradi varnostnega tveganja bodo vrnjeni v države izvora. Ti boš pa ostala ..., no, kar pač si ...
Citiraj
prodani in brez morale
POP TV je en navaden posiljevalski medij, ki pere mozgane ljudem, ki nimajo dovolj mocne lastne presoje, torej vecini Slovencev.
Izkrivljanje resnice, prirejanje, pristranskost so vsak dan na pop tv-jevsem meniju. Po narocilu.
Citiraj
fdghdgh
Težavam z vsemi kriminalci,ki pretijo ženskam in otrokom se lahko ženska izogne le če ima ob sebi pravega moškega da ji je sposoben nuditi varnost ki ga ni strah ubijati ,če je ogrožena njegova družina in posest,ampak take moške moderna evropska družba zavrača,češ da so nasilneži in primitivci in ima raje pomehkužene moške,ki znajo vrteti le jezik in so brez jajc.Moderni evropski moški bi,če bi srečal 3 migrante in bi ti začeli nadlegovati njegovo družino, ni sposoben zavarovati sebe in partnerice ter otrok, on bi jim pa začel nakladati o pravicah in groziti s policijo,ki bi prišla šele potem ko bi njegovi ženski pretipali vso telo.
Citiraj
Ne želimo jih
Glede migrantov, ki naj bi bili nastanjeni v begunskem centru na Vrhniki je Civilna iniciativa že pozvala župana. Link: pismo županu

Iz prispevka je jasno razvidno, da si jih Vrhnika ravno ne želi preveč... še posebej glede na lokacijo! Pa tudi zaradi tega: Napadi migrantov
Citiraj
imho
In v Evropi se zdaj rojeva veliko zlo, za katero bo še vse zelo sram. V najboljšem primeru.

glej, to kar se po Evropi zdaj dogaja, je odgovor na zlo, ki ga nekateri prišleki povzročajo. In odgovor na izjave verskih fanatikov, kaj vse je treba postorit pri "zahodnjakih".
Kaj pa je tvoj predlog k izboljšanju razmer? Sklonit glavo, se uklonit njihovim zahtevam, jih rihtat od spredi in zadi. Ne provociram, resno sprašujem.
Citiraj
ehhhh
Žlehtna je napisal/a:
Ker so luzerji, ki svojih žensk sploh nimajo, tako kot vsi, ki otipavajo neznane ženske. Kaj točno ti ni jasno.

Btw, težavam s pedofili, oboroženci, nasilneži in spolnimi izprijenci se boš izognila smao, če se zapreš v stanovanje za vedno. Sama.

Eh, saj nima smisla. vedno znova si rečem, da se nima smisla prerekat z rasisti in homofobi, ampak potem se vedno spomnim tistega "da se rodi veliko zlo, je dovolj, da dober človek ne naredi nič." In v Evropi se zdaj rojeva veliko zlo, za katero bo še vse zelo sram. V najboljšem primeru.
Citiraj
a se je
A se je organizirala kakšna civilna iniciativa, ki bi postavila župana na realna tla, da začne razmišljati o zaprtju ali vsaj zmanjšanju nameščenih migrantov ?
Citiraj
Pakamaka
ste mentalno zaostali je napisal/a:
Oh ti naivčina, tebi je pa res vse jasno... tudi davkov noben noce. Pika konec? Sestra rece da ne bo skrbela za bolne starse. Pika konec? Moz rece da se ne bo ukvarjal z otroki. Pika konec? Jaz tudi marsikaj nocem (recimo pomivat, zjutraj ustat...), pa je pac treba. A ce tebi sef nekaj naroci tudi reces Nocem, pika konec?
Citiraj
Avtorica, prav imas
prijava v teku je napisal/a:
Katero spletno oko, a tisto izpod tvojih debelih ocal in tvojih skilastih oci. A ti bi se pa strinjala da ti migrante dajo 10 m od tvoje bajte in ko se bos sprehodlia mimo v minici ali kdo od tvoje druzine in bodo zvizgali za tabo oziroma te celo na plocniku zaceli otipavat, kdaj kasneje celo kamne metat, bo pa ok. Ne razumem vasih pokroviteljskih hinavskih izrazov podpore oziroma nerazumevanja, dokler ne gre za vas kraj, vas vrtec. vase druzine ali pa ste tako samozadostni, da vas tud to vec ne bi prizadelo, kot je zgoraj ena napisala. In po tvoje zdaj ne smemo kritizirat niti pop tvja in novinarjev, ki imajo ocitno ze vnaprej napisane scenarije, kaj smejo porocat in pokazat.
Citiraj
Desiderius_da_Pietri
[youtube]ilipDBclxRc[/youtube]
Citiraj
Hja
itakitakitak je napisal/a:
Pa v naročje pedofilskih trenerjev in učiteljev... ajajaj, le kdo bi to razumel
Citiraj
ednoo
Rečeno je bilo s strani POP TV, da krajani ne nasprotujejo (oz. nekaj v tem smislu). Od kje potem ta izjava, če pa noben od krajanov ni dal take izjave?
Citiraj
Kultura
Noben od krajanov pa ni dal izjave...
Citiraj
itak3x
Vrhnika prečuden kraj je napisal/a:
rekla je, da krajani ne nasprotujejo..
Citiraj
ste mentalno zaostali
Ko ljudje so proti nastavitvi. So proti in država bi morala to upoštevati.

Brez da pišete mentalne zaostale izgovore in zagovarjati ljudi ki bi bili tam nastavljeni.


Ljudje jih nočejo. PIKA. KONEC. Je jasno. Vam kaj ni jasno? Iz gleda, da ne znate brati napisanega. Ljudje nočejo nastavitvenega centra. Razlogi niso važni.

Iz gleda, da imate doma isto komunikacijo. Mož, brat, sestra, prijatelj/ica vam reče, da noče tega in tega vi ga pa do onemoglosti napadate zakaj je potrebno. Torej ne znate poslušati, ne spoštujete sočloveka in njegovega mnenja. Popravite sebe.
Citiraj
Vrhnika prečuden kraj
Niso poročali nepristansko.

Lepo so povedali, da NIKJER (ne samo na Vrhniki) ne želijo migrantov za sosede.
Citiraj
vse v en koš
itakitakitak je napisal/a:
pa ne vsi. kam pa tisti pašejo, ki otrok ne vozijo v cerkev, takih "sosedov" pa tudi nočejo ?
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Potrditev, da niste robot:

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo CAPTCHA uganke.