Odgovori: Na Jadranu se najhujše obnašajo Slovenci in Čehi

Pregled teme
res je res
mmojcaa411 je napisal/a:
še kako res... in tega si Hrvati nočejo priznati.
Citiraj
rusi so
Rusi so slabši od Čehov in Slovencev. Še bolj se derejo Italijani.
Citiraj
ajjjjde
Zato ne maram kempov. Nimaš miru, kar naprej dretje, zvečer se pa zbirajo, vpijejo do jutranjih ur. Brezobzirni do ostalih. Kot da je ves svet njihov in njihova pravica, da celo noč galamijo, navijajo muzko do konca..
Citiraj
mmojcaa411
Hrvaska je se vedno raj za sindikalni turizem...
Citiraj
res je tako
mmojcaa411 je napisal/a:
to imaš pa tudi prav. Včsih so bili to Nemci iz NDR-a, zdaj hodijo Nemci kmeteki, pa čehule, ruski pijančki. Pa oholi vzvišeniSlovenci, ki nimajo bit za kaj vzvišeni.
Citiraj
mmojcaa411
Na Jadran na splosno samo poden hodi
Citiraj
Bili na Blatnem
ruml je napisal/a:
daleč najhujši Čehi. Sploh se ne zavedajo okolice. Kot bi bili malo prizadeti. Dere se, vriska, v vodo meče, čofota kot mlada račka. Ne vem. A so vsi pod gasom: od malega do velikega ali enostavno jih je civilizacija preskočila.
Citiraj
je znano
bobu bob je napisal/a:

alkohol sprošča frustracije, sploh na dopustih po kampih... pri Slovencih najbolj.....
Citiraj
čehi so smešni
bobu bob je napisal/a:
Citiraj
majhni primitivci hehe
bobu bob je napisal/a:
Citiraj
tinatana
Točno tako,sama sem štajerka,in to kaj sem doživela na morju,verjetno ne bom pozabila.Brez kulture,drenje,pijančevanje,preseravanje,vodilni kdo drug kot štajerci.Pa ne mladina,stari metuzalemi so se obnašali kot bi jih spustil iz kletk.Sramota,res sramota na višku.Mislim,da je na našem koncu folk sfuzlan.Pa se bojijo beguncev,verjetno jim ne bodo konkurenca v obnašanju.
Citiraj
Neon_Cube
Hrvatica je napisal/a:
Podpišem!
Citiraj
družbaja
štajerci rabijo družbo...ja, ampak, da se zraven točijo litri in litri vina in da zraven tulijo k prfliknjeni, pa to ni nikakršno druženje...samo vpitje...

sicer pa so lublančani, kakr opažam zadnja leta prepotentni, da bodo kmalu počili od pomembnosti. Najblj se to vidi po otrocih, seveda, vsi ti sončki so za bruhat razvajeni, vsi imajo vse od tablice do najnovejšega mobitela in cela plaža in morje je njihovo..učijo se supat al kaj že, kar je zdaj moderno, vsak ima svojo desko (seveda najboljšo in jnajdražjo) in učijo se kar na 'normalnem obalnem'pasu namenjenem za plavanje. obup...važno je, da s in, da očka vpije hčerkici, kako naj se zravna in podobno....

skratka, ves ostali folk v sloveniji je pa normalen...mene namreč pijani štajerci ne motijo toliko kot pomembni lublančani...
Citiraj
hm...
oni so res grozni je napisal/a:
Štajerci so radi v družbi, močvirniki ste pa osameli zagrenjenci :-P
Citiraj
Hrvatica
Ma, kaj še. To so stereotipi. Nekulturne in arogantne osebe najdeš povsod, v Sloveniji, na Hrvaškem, v Nemčiji...
Citiraj
ste pa hecni!
Kampistka sem že par let, pa ni nikoli nobenih težav ne s Slovenci, ne s Čehi, ne s Poljaki, ne z Nemci,
edinole malo bolj glasni so Italijani.Ampak - njihovi otroci imajo ves vozni park s seboj od malih koles do poganjalčkov, stolčkov, do napihljivih krokodilčkov in ne vem kaj še vse.In kadar grem mimo njih , je akcija, otroci so trije, pa se starša skoz ukvarjata z njimi.

Pretiravate.
Citiraj
medvedjev
Bo cas da si malo razsisris obzorje. Kratek oddih ni ekvivalent hrvatija
Citiraj
Kamper
Ljubljančani niso nič boljši. Predvsem mlade družine, ki s svojimi "sončki" terorizirajo cel kamp. Zraven obvezno sodi še glasno babje vreščanje in hihitanje.

Še hujši pa so wannabe avtodomarji .... kako ločiš pravega avtodomarja od človeka, ki je vzel AD na rento, ali pa za 15 jurjev kupil svoj prvi AD in zdaj misli, da je car? Prvi se obnaša kulturno in ne moti ostalih avtodomarjev. Upošteva nenapisan avtodomarski bonton. Drugi se obnaša, kot da je zdaj cel svet njegov in če mu kaj vljudno rečeš, se repenči kot petelin, ker ON lahko počne kar hoče in mu nihče ne bo govoril kaj ON sme in kaj ne.

Prav tečno mi je že, ker nimaš več kam skočiti na vikend oddih v Sloveniji, da ne bi v kampu imel opravka s takšnimi ljudmi, ki ti s svojim obnašanjem uničijo cel vikend. Nikamor ne moreš več iti, da bi lahko užival v miru. Da se ne bi prej ali slej začelo razgrajanje "sončkov" in dretje, kruljenje, vreščanje, krohotanje tastarih.

P.S.: Da ne bi kdo začel s kakšnim lokalpatriotizmom ... do nedavnega sem bil Ljubljančan ;)
Citiraj
medvedjev
Povprecna zabica stegne 2 pira, 3x zakvaka in gre spat. To res ne more bit glasno.

Se pa kot cistokrvni stajerc moram zal strinjat z zgoraj napisanim. Ampak to je znacilno za podezeljsko populacijo. Za mestno ne.
Oni ze kot prvo gredo v tisti kamp, kjer vedo da so sorodniki, prebivalci vseh sosednjih vasi, da jim ni dolgcas, ker ocitno sami res ne zanjo prezvljat casa. In da se to ni dovolj, se med kempi selijo, da se obiskujejo, ker se res ze dolgo niso vidli. In ker se stajerci znamo zabavat, za razliko od ostalih in pri vsaki zabavi je seveda obvezno prisoten vsaj hektoliter alkohola, je potem posledicno glasno.

Ampak kot avtohtoni stajerc tudi jaz to sceno res tezko prenasam.
Citiraj
čč
Meja na Trojanah je napisal/a:
Žabarji ste pa tih ko riti. Pridkani ste, ni kej.
Citiraj
 
Opozorilo: Ta tema je že več kot dva meseca neaktivna. Ste prepričani, da želite nadaljevati razpravo?

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.