Forum.Over.Net

Odgovori: Splošni zdravnik s koncesijo v Novi Gorici

Pregled teme
Sara-Ze
Tudi sama res odsvetujem Elviro Miftakhovo
Citiraj
Sončna Palma
Jaz sem se tudi preselila na novo v NG in iskala zdravnika in sla k Mifthakovi, ker je imela se fraj. Do zdaj sem bila parkrat pri njej in nisem dobila NIČ. Namrec prej sem redno (manj kot 1x na leto) pregledovala kri, ker imamo v druzini holesterol. Mislim, da pregledati kri ni nekaksna vesoljska zelja, sploh ne tako poredko. In mi je odgovorila da ne, ker nimam se 40 let. Tako da sem potem sla samoplacnisko.
Bolela me je rama in me je pregledala in rekla, da tukaj nimamo nobenega specialista za UZ za te zadeve in da bi mogla v Lj. Sem ji rekla, da mi ni tezava se zapeljati... Ampak ne, rekla mi je, da naj si v lekarni kupim mazilo Voltaren. Tudi tukaj sem potem sla samoplacnisko na UZ in mi je zdravnik rekel naj neham z mazilom, ker itak ne bo pomagalo, ker mi je nasel kalcinacijo. Skratka... do zdaj nisem imela nikakrsne koristi od nje. Te dni sem dobila informacijo, da Rovcanin se sprejema in se bom prepisala.
Citiraj
LunicaOK
Hvala lepa tehtnica63 in ostali!

Če še kdo ima kakšen nasvet, je kar dobrodošel!
Citiraj
tehtnica63
Oba sinova sta pri dr. Rovčanin in zelo zadovoljna. od Myftakove pa bejži....
Citiraj
LunicaOK
Jonc,

najlepša hvala! Če smem vprašat, Rovčanin je starejša ali mlajša? Ali veš kaj več o njej? Sem videla, da dela samo 3 dni v tednu. Je to možno?

Hvala lepa v naprej v kolikor bi še kdo drug imel kakšne informacije.
Citiraj
Jonc
LunicaOK je napisal/a:
Prvih dveh ne poznam, Rovčanin se mi je zdela v redu (je parkart nadomeščala mojo dr.), od Miftakhove pa čim bolj daleč stran, verjemi.
Citiraj
LunicaOK
Pozdravljene,

moram izbrati osebno zdravnico in na seznamu tisti, ki še sprejemajo in o katerih nisem našla dosti informacij so:

- Mateja Fišer
- Milica Milovanović
- Jasna Rovčanin
- Elvira Miftakhova

O zadnjih dveh, nekaj je bilo tukaj omenjeno a vseeno, veste kakorkoli o teh zdravnicah. Baje, da prvi dve sta zelo mladi?

Hvala lepa v naprej
Citiraj
petarda
Zelo pohvalijo dr. Rovčanin v zd. Nova Gorica.
Citiraj
zanimivo
Pozdravljeni,
Odsvetujem osebno zdravnico Elviro Miftakhovo, poleg tega, da nisem imel nobene pomoči od nje, kar naj bi od zdravnika pričakoval, težave se pojavljajo tudi pri razumevanju njene "popačene" slovenščine.
LP
Citiraj
Paolaesposito
Zalostno, da mora vedno se najti nekdo, ki kritizira kljub temu, da naslov teme ni bil ta. Vendar kaj, ko so to vedno osebnostno moteni ljudje, ki s svojim zivljenjem ne vedo niti kaj bi radi napravili potem pa krivdo in prepire iscejo pri drugih. Kaj ne Petra S.? Dajte pomest najprej pred svojim pragom, ker ravno tam je, verjemite, najvec prahu. Drugace pa, vsak zdravnik je dober, dokler se ga ne rabi...
Citiraj
Ester Švagelj
Jaz bi priporočila dr.Harej Figelj v Renčah. Je zelo prijazna in prisluhne pacientu.Tudi napotnico napiše brez prepričevanja.Mislim, da sprejme tudi nove paciente.Lp Ester
Citiraj
tisaa
Tudi sama imam zelo pozitivno mnenje o Nataši Nabergoj Jermol. Za vsakega pacienta si RES vzame čas in ima res kot je povedala že Sončnica najbolj človeški odnos (in hkrati tudi zaupanja vredna) - takega zdravnika si človek lahko samo želi! Vedno najde rešitev za težave, ki jih maš in če je potrebno te usmeri naprej.
ZELO JO PRIPOROČAM!
Citiraj
Sončnica Petra
O dr. Nataši Jermol Nabergoj samo vse najboljše. Je ena najboljših zdravnic, ki sem jih kdajkoli imela in ima najbolj človeški odnos, kar ga nekdo lahko ima. Žal pa je trenutno na porodniški in jo nadomešča ena mlajša zdravnica, o kateri pa žal ne morem imeti najboljšega mnenja zaradi slabih osebnih izkušenj z njo.
Citiraj
LunOkokok
Ravnokar sem prešla k Nabergojevi in je krasna! Prijazna, nežna, vse ti razloži in ne dela problemov.

Jo priporočam!!
Citiraj
LTA
Pozdravljeni!! Vem da je stara tema pa vendar ...
Jaz sem danes klicala Dr. Ahačičevo v upanju, da me bo sprejela ker je tudi fant pri njej PA NIČ!! :(
Me je napotila k Dr. Nabergoj Jermol in glede na to, da se me večkrat lotijo ledvice in mehur sem kar poklicala in rešen problem ... me pa zanima če ima kdo kakšne izkušnje z njo ... me je strah 'nečloveškega' odnosa ...
Citiraj
tobika
Na žalost dr. Ahačič ne jemlje novih pacientov. Edini dve zdravnici, ki jemljeta paciente sta Prim. VLASTA VODOPIVEC JAMŠEK, dr. med. in dr. Nabergoj Jermol. Ali ju kdo pozna in kakšne izkušnje imate z njima?
Citiraj
tobika
Tina, najlepša hvala za informacijo. Mi je v veliko pomoč pri odločitvi.
Citiraj
tina*
Hm, ne vem ravno, kaj točno te zanima, strokovnosti zagotovo ne morem presojati, ker sama nisem strokovnjak ;). Jaz vedno pokličem, povem težavo in potem me že sestra usmeri (ali me naroči, ali pove, kdaj naj pridem za kaj drugega). Moje mnenje je, da je srčna ženska, po parih situacijah sodeč, ko je prišel človek v ambulanto, potreben pomoči, pa ga je naprej vzela, pa enkrat ena gospa, ji je bilo res hudo, jo je povabila naprej, ker jo je slišala slučajno. Vem, da nekatere to moti, bi raje videli, naj "crkne človek", sam da jih ne bi prehitel, meni pa je to dodaten plus zanjo. Raje malo več počakam, in vem, da si bo vzela čas zame. Tudi glede napotnice ji ni bilo težko napisat, ko sem rabila, ker pri prejšnji ma ni šans, me je odpravila skoraj na vratih. Imam občutek, da se zanima za človeka in mu res skuša pomagati, kar na žalost ne morem reči za vse, ki opravljajo ta humani poklic.
Citiraj
tobika
Tina* mi lahko malo več poveš kakšen način dela ima dr. Ahačičeva.

Hvala.
Citiraj
tina*
Jaz sem zelo zadovoljna pri dr. Ahačičevi v Šempetru. Ne vem pa, če še jemlje nove paciente.
Citiraj

Da bi preprečili avtomatsko oddajo sporočila/registracijo, prosimo dokažite, da niste robot z uporabo Google reCAPTCHA storitve.